H.
door H.B. Krats Feb 8, 2016 om 11:45
Geldzaken & recht

Wie heeft ervaring met thuiswerk.nl?

Of - Heeft de redactie nog een lijst met betrouwbare aanbieders van thuiswerk liggen?

24772 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Feb 8, 2016 om 12:18
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Of de radactie dat heeft? Geen idee, dat moet u hen dan vragen. U zit nu op het forum.

In het algemeen kan men stellen, dat thuiswerk nep is.

tenormin
door tenormin - Feb 8, 2016 om 12:19
16406 Antwoorden / 104 Vragen
1

Op Google zijn veel klachten: http://www.thuiswerkvacatures.nl/klachten/ 

Dus sowieso niet met iemand in zee gaan die er eerst geld voor vraagt.

tijger1
door tijger1 - Feb 8, 2016 om 12:42
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Bij die club moet u al uw gegevens verstrekken, wilt u meer dan miet u betalen. Niet doen.

de
door denisje - Feb 29, 2016 om 14:38
1 Antwoorden / Vragen
0

Ik heb er ervaring mee, ben nu aan het bellen voor callcenterbedrijf, maar dan vanaf thuis. Dus niet nep ieder geval. Ik had op thuiswerk.nl gereageerd op meerdere dingen, omdat te kunnen doen moest je wel 7,95 betalen... toch maar de gok gewaagd. Van meerdere banen reactie terug gekregen. Inpakwerk krijg je echt nergens, andere dingen nog wel. Ze hadden wel een inpakwerk opdracht maar daar kreeg ik reactie van terug dat er al een paar honderd mensen gereageerd hadden. Ik heb in ieder geval werk. :)

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ad
ad9 - Sep 18, 2022 om 16:51
Geldzaken & recht

Postbezorging

Hallo,

Ik heb een vraag over bezorging van geadresseerde post. In hoeverre is de postbode verplicht de post bij de geadresseerde in de brievenbus te doen. Ik woon in een woonzorgcentrum, en de postbode geeft alle post af bij de receptie. Uit het oogpunt van privacy vind ik dit ongemakkelijk, uit de afzender kun je vaak ook opmaken wat de inhoud is. Bijkomend nadeel is, hoe meer personen ... Lees meer

St
Stef90 - Sep 23, 2022 om 23:22
Winkels & webshops
Winkansen

Winkansen

Lidl heeft voor zijn 25 jaar jubileum een kraskaart actie opgezet waarbij je prijzen kunt winnen. Het zijn prijzen van een croissantje van 25 cent maar ook een jaar lang gratis boodschappen kunnen doen. Ik heb een eigen onderneming waarbij ik meer dan 250 euro p.w. !! aan boodschappen doe en heel wat kraskaarten ontvang. De actie duurde een aantal weken, en bij elke 10 euro ontving je 1 kraskaart. ... Lees meer

Je
JennySB - Sep 25, 2022 om 01:31
Geldzaken & recht

Moet ik tegoedbon van theater accepteren

Deze week heb ik een voorstelling moeten annuleren vanwege het feit dat ik corona heb en heb het theater verzocht om mij het geld terug te storten. Het theater weigert dit met verwijzing naar hun algemene voorwaarden en zegt dat ik alleen recht heb op een digitale tegoedbon. Ik wil echter gewoon mijn geld terug. Mag het theater mij dit weigeren? Lees meer