we
door webra Oct 21, 2019 om 20:18
Huishouden & energie

Cv ketel agpo blue sense 5

In mijn appartement is vanuit de bouw in 2006 een agpo wtw installatie met een cv ketel van agpo geplaatst. Na alle negatieve berichten hierover wil ik een nieuwe cv ketel aanschaffen. Nu kreeg ik vanuit diverse installatiebureaus te horen dat er alleen een cv ketel van agpo onder de wtw installatie geplaatst kan worden, dit in verband met de nieuwe regelgeving per 1 januari a.s. Nu overweeg ik om een agpo blue sense 5 aan te schaffen. Ik vroeg mij af of deze cv ketels wel betrouwbaar zijn.

2103 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

heremietkreeft
door heremietkreeft - Oct 21, 2019 om 22:24
16828 Antwoorden / 202 Vragen
0

Ik heb mij even kort verdiept in een wtw installatie   https://www.energieleveranciers.nl/energie-besparen/wtw-installatie  en er is iets dat ik helemaal niet begrijp. Waarom zou uitsluitend een agpo blue sense 5 geplaats kunnen worden bij een warmteterugwininstallatie. Het is (nota bene) een product van Ferolli en ik kan mij uw twijfel dus goed voorstellen. Is uw appartement een koopappartement? Doe dan nader navraag bij https://www.nederlandvve.nl/vve-informatie/vereniging-eigen-huis/  Ik zie dat er maar 1 beoordeling is en datb zegt op zig dus niets https://www.warmteservice.nl/Verwarming/CV-ketel/HR-Combiketel/Ferroli-BlueSense-5-HR-Combiketel-6%2C6---28%2C9-kW-CW5/p/15251225

  Ik meld dit omdat ik mij kan voorstellen dat ook verwarmingsinstallatie van andere (bijv. Nederlandse) merken ook geplaats kunnen worden. U zou dus ook een eens navraag g kunnen doen bij die leveranciers zoals bijv Remeha, ATAG, Intergas e.d. zie o.a. : http://www.hoe-koop-ik.nl/cv-ketel/vergelijken/beste_cv-ketel  en ook omdat bij de verwijzing hiervoor één bedrijf er voorkeur voor uitspreekt.

gerbera
door gerbera - Oct 21, 2019 om 22:49
7358 Antwoorden / 14 Vragen
1

Er zijn ook andere merken, zij het beperkt, voor het WTW systeem dus alleen agpo is een fabel. FF googlen op WTW cv ketels en u komt er zo een paar tegen. De vraag is zelfs of agpo nog ketels mag leveren. De regelgeving per 1 januari betreft voornamelijk nieuw te bouwen installaties in nieuwbouw en appartementen. Vreemd genoeg is de ketel die u noemt een gewone combiketel (bouwjaar 2017) en of die dan dus wel geschikt is voor het WTW systeem?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

j
j jonker - Apr 17, 2024 om 20:12
Elektronica & tv

Contract youfone ontbinden

sins begin maart heb ik youfone wekelijks gebeld gemailt omdat mijn tv steeds vastliep telefoon niet doet internet slecht.
je mag voor €100 per maand toch wel iets goed verwachten? dus kan ik hierdoor van mijn contract af Lees meer

Fr
Fred Mennen - Apr 17, 2024 om 13:07
Geldzaken & recht

Post.NL geeft je geen mogelijkheid om je Post.NL afhaalpunt te wijzigen. Dit wor

Wanneer je een pakket ontvangt via Post.NL kun je alleen je afhaalpunt wijziggen bij de bestelling.
Als ontvanger kun je niet via de Post.NL App en de Klantenservice niet je afhaalpunt van Post.NL bepalen.
Post.NL doet dit voor jou en wel via je postcode.
Als ontvanger kun je dat niet zelf bepalen.
Wel bij het plaatsen van je bestelling bij de verzender.
Je mag dus als ont ... Lees meer

Ha
Hans Wijtman - Apr 19, 2024 om 19:46
Geldzaken & recht
Ik ben via internet opgelicht. Hoe krijg ik mijn geld terug?

Ik ben via internet opgelicht. Hoe krijg ik mijn geld terug?

Op 25 maart j.l. kreeg ik een sms-je van iemand die zich voordeed als medewerker van ICS (International Card Service) met een noodnummer. Er was geprobeerd €899 van mijn rekening te halen. Ik belde dit nummer en was even later €1794 kwijt. Ik heb aangifte gedaan bij de politie en heb mijn rechtbijstandsverzekering ingelicht. Hoe krijg ik mijn geld terug? Lees meer