getty
door getty Oct 24, 2004 om 15:45
Huishouden & energie

Ervaring keuken van ikea

Wie heeft er ervaring met de keukens van Ikea? We hebben nl een mooie gezien, maar ik wil graag jullie ervaringen horen? getty

1166 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bu
door butch - Oct 25, 2004 om 14:13
23 Antwoorden / 5 Vragen
0

Ikea keukens liggen goed in de markt vanwege hun prijsbeleid, je moet de kasten als een bouwpakket in elkaar zetten dat heb je bij een keukenzaak niet daar komen de kasten als modules binnen.Vergelijk de prijs is met een keukenzaak, zoek daar niet de duurste uit maar zeg dat de prijs/kwaliteit redelijk moet zijn.


Van een ikea keuken moet je er vanuit gaan dat hij een jaar of 10 meegaat, bij een reguliere zaak tussen de 15 en 20 jaar.Heb je veel tijd en geduld zul je er een leuke keuken aan hebben.Maar verwacht geen wonderen.Veel succes.


 

user123
door user123 - Nov 1, 2004 om 11:13
1346 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik heb zelf zeer goede ervaringen met een keuken van Ikea. Als u de keuken laat installeren door een deskundig bedrijf zult u hier net zo lang plezier van hebben als dat u de keuken bij een keukenspecialist koopt. De gebruikte materialen wijken niet veel af.


Neem wel een goede kwaliteit werkblad en denk goed na over de indeling.

ge
door geefnietop - Apr 4, 2005 om 14:07
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

niet doen!!!!!!!!!!!!!!!!!


lees mijn forum (geefnietop) over dat ikea keuken improvisaties zijn en je hebt de reden waarom je het niet moet doen.


Je moet het natuurlijk zelf weten en het zal misschien ook vaak goed zijn gegaan, maar wees voorbereid


 

brynnar
door brynnar - Apr 4, 2005 om 14:36
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

@ geefnietop, gezien de leeftijd van het draadje, vrees ik dat uw waarschuwing te laat komt. Overigens ben ik wel nieuwsgierig naar dat forum, heeft u daar een verwijzing naar?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ro
robgreet - Jul 19, 2024 om 16:44
Computers & telefonie

Prepaidkaart leegetrokken vodafone,absoluut niet gebeld of sms gestuurd,hoe kan

prepaidkaart,is weer leeggetrokken vodafone,er is absoluut niet mee gebeld of sms jes gestuurd,hoe kan dit?doe ik iets fout Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer

Er
Ernst Rijnberg - Jul 19, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Servicekosten gemeenschappelijke ruimtes huurwoning

Mijn vader en 65 andere huurders van zijn wooncomplex, heeft onlangs de jaarafrekening 2023 "gemeenschappelijke servicekosten" van HEF Wonen ontvangen. Hij woont Grote Beer te Rotterdam. Servicekosten zijn opgebouwd uit twee diensten: schoonmaak en elektra. Zijn aandeel in de gemeenschappelijke elektrakosten is voor 2023 € 500,16. Vorig jaar was dit € 216,57. ( dit geldt uiteraard ook voor al ... Lees meer