mo
door moketting 22 mrt. 2006 om 10:31
Huishouden & energie

Garantie op dakkapel

Komend jaar wil ik een dakkapel plaatsen, ik ben bezig om diverse offertes naast elkaar te leggen. Van diverse bedrijven krijg ik 10 tot 20 jaar garantie, maar wat nu als een bedrijf waar ik mijn dakkapel koop nu failliet gaat ?  Wie neemt de garantie in zo'n geval over ?


 


 

479 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

ve
door verwijderd - 22 mrt. 2006 om 11:29
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als een bouwbedrijf is aangesloten bij een erkende beroepsvereniging dan wordt  de garantie door een ander bedrijf binnen die beroepsvereniging overgenomen.
Meestal zit daar ook een mogelijkheid om eventuele klachten bij een arbitragecommissie naar voren te brengen.
1 zo'n beroepsvereniging zou het VKG zijn.
Bovendien zijn er gemeenten waarbij het verstandig is zelf voor het plaatsen van een dakkapel een vergunning aan te vragen al kunnen veel bouwers dat voor u uit handen nemen.
Uw gemeente weet wellicht welke aannemer u daarvoor juist NIET moet nemen!

De Vrije Vogelve
door verwijderd - 24 mrt. 2006 om 13:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Vergunning is in uw gemeente waarschijnlijk nodig (zie website van uw gemeente) en doorgaans moet de dakkapel op een soortgelijke wijze als de bestaande dakkapellen zijn uitgevoerd. Er zijn complete kunststof dakkapellen te koop die in 1 dag geplaatst kunnen worden met een mobiele kraan of laadkraan. Neem een betrouwbare aannemer uit de regio die bij het NVOB is aangesloten als u zonder problemen gebruik wilt maken van zijn garantie of assistentie in het geval van toekomstige problemen (stormschade / garantiekwestie).


Een groot deel van de kunststoffenleveranciers is ingeval van een garantiekwestie moeilijk aanspreekbaar en weinig medewerkzaam.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

na
naamloos12345 - 14 aug. 2018 om 19:59
Elektronica & tv

buitenlamp doet het niet

De buitenlamp met een sensor , alleen om aan te gaan met schemer/donker (geen bewegingsmelder), deed het opeens niet meer, en na het plaatsen van een nieuwe lamp, deed hij nog niets, dus toen een nieuwe (zelfde merk en soort) lamp gekocht. Na plaatsing bleek deze het ook niet te doen. Uiteraard nog andere lampen uitgeprobeerd, maar hij deed het niet. Lamp terug gebracht naar de winkel en een nieu ... Lees meer

ray1967 - 15 aug. 2018 om 19:14
Computers & telefonie

S-Voice

Ik heb mijn Samsung A5 2017 per ongeluk op s-voice gezet.

Niet z'n probleem dit via instellingen weer terug te zetten, maar ik kom hier niet daar het niet meer mogelijk is te swipen via het start scherm.


Wellicht kan iemand helpen.. Lees meer

xF
xFleur - 4 mrt. 2018 om 20:25
Winkels & webshops

is bibloo.nl betrouwbaar?

is de website bibloo.nl betrouwbaar? Wilde er een jas gaan kopen maar wil eerst zeker weten of de site wel betrouwbaar is voordat ik zo'n grote uitgave ga doen. Lees meer