door bartbo 14 okt. 2021 om 12:49
Huishouden & energie

Gasprijs

Alle paniek ten spijt, dit bericht kreeg ik van Vattenfall.

 

Tarief vastzetten of juist niet?


 

Per 1 januari gaat je variabele tarief omhoog. Is dit het moment om je tarief vast te zetten? Wij adviseren je om dit niet te doen. We hebben namelijk scherp voor je ingekocht toen de tarieven nog laag waren. Daarom zijn onze variabele tarieven na 1 januari nog steeds lager dan de vaste tarieven van dit moment.


 Lees meer over de nieuwe tarieven 
639 5 Rapporteer
me
door mein33 - 14 okt. 2021 om 13:43
5255 Antwoorden / 26 Vragen
1

Mooi geruststellend bericht toch !!
Nou ja, behalve dan dat u per januari 2022 wel meer gaat betalen, maar hoeveel dat is, dat rekensommetje kunt u alleen zelf maar maken.

He
door HenkDeZevende - 14 okt. 2021 om 14:08
564 Antwoorden / Vragen
1

Met dat advies is denk ik weinig mis maar de tarieven gaan (voorlopig) wel stijgen en dat is voor sommigen al reden tot paniek genoeg.

 

door heremietkreeft - 14 okt. 2021 om 14:13
14026 Antwoorden / 186 Vragen
1

Slimme 'Jopiw'bij Vattenfall. UIteraard zal men nu aviseren om niet vast te zetten want dan kan het heel goed zijn dat Vattenfall meer aan u kwijt is aan energiekosten dan u er voor betaalt.

Mijn idee: voorlopig nog even afwachten wat de onwikkelingen zijn m.b.t. deze markt en het ook niet is uit te sluiten dat de tarieven (en dan vooral m.b.t. het belastingaandeel) omlaag gaat.

ro
door ronny530 - 14 okt. 2021 om 18:34
1590 Antwoorden / 41 Vragen
0

Vattenvall geeft in mijn optiek een juist advies omdat als men nu een vast tarief contract aan gaat de huidige energieprijzen van toepassing zijn. Het werkt eigenlijk vrij simpel, als de energie tarieven zeer laag zijn sluit menigeen een lang lopend contract met vaste tarieven af niet wetende dat men bij voorbaat al een hogere tarief betaald want als de energieprijs daalt heeft men pech. In deze onzekere tijden is een variabel contract zeker aan te raden omdat de heissa omtrent de gasvoorraden paniek veroorzaken. Mijn advies zou zijn blijf bij de huidige energie leverancier en stap niet overhaast over naar een andere.

door Pharmacopolam Circumforaneum - 15 okt. 2021 om 10:56
1102 Antwoorden / 10 Vragen
0

Ga met  je huidige   tarieven even bij Ben Woldring  kijken in Usqert.

Die Ben van Bellen.com ooit is nu ook eigenaar van gaslicht.com

Daar kun je kijken wat je elders kwijt bent  en of dit  Waterval  aanbod goede of te dure is.

 

U weet Uw huidige contract, en  het aanbod voor 1-1-2022....

 

Wel had de Nuon voorheen de Blijf Bij Ons korting en als je die nog hebt.....

De kleinere aanbieders  hebben het nu erg moeilijk en zou ik zeker nooit kiezen.

 

Enkele zijn  al gesneuveld enkele jaren terug en dat ging erg fout voor de klanten die nog geld tegoed hadden!

Toen in 2020 teveel vooruit betaald en Welkomst bonus zouden ze na 1 jaar uitbetalen.....

 

Door 2 maanden  voor de val op 1 kuub gas en 1 Kwh stroom te gaan zitten na aanpassen schade beperkt maar toch  niet alles gekregen!

Ja, mijn zoon had toen ook die foute  nu Failliete  leverancier!

In 2019 goedkoopste en  vele kwamen in 2020  erg boos bij de Currator.

 

 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ma
martin.lans - 16 okt. 2021 om 10:31
Garantie & verzekeringen

Wlz en aangepaste basisverzekering

Ik heb een aantal vragen en antwoorden over de Wlz en basisverzekering langs zien komen maar het volgende gegeven nog niet.
De Wlz dekt onder andere de kosten voor medicijnen, huisarts en hulpmiddelen. Deze kosten zitten ook in de dekking van de basisverzekering. Zou de Zorgverzekeraar nu niet een pakket aan moeten bieden, ontdaan van deze overlappingen. Private ondernemingen ontvangen n ... Lees meer

Koetjes12 - 15 okt. 2021 om 13:19
Garantie & verzekeringen

VvE

Voordeur lekt tocht en laat licht door volgens regelement moet de VvE dit oplossen 1 jaar later is dit nog niet opgelost Lees meer

Ri
Ria van den zBerg - 15 okt. 2021 om 12:28
Computers & telefonie

Telefoon

Huawei gekocht bij bol.com kon hem niet gebruiken omdat er geenn googleplayscool op zit en dus niet veel mee kan. Terug gestuurd en ben er zeker van onbeschadigd.nu zegt de leverancier dat er schade aan is en ik die veroorzaakt heb en dit door mij is gedaan. Bovendien zeggen ze dat ik had kunnen weten dat er geen playscool op zit. Heb hem binnen de retour termijn terug gestuurd en zij zijn er ook ... Lees meer