jo
door joskaa 21 sep. 2009 om 11:57
Huishouden & energie

Glas van de douchecabine schoonmaken

heeft iemand een gouden tip om het glas van de douchecabine schoon te maken en glanzend te hóuden;  kinderen en man hebben geen zin om de wisser te gebruiken en het ziet er niet uit met al die (kalk?)aanslag. Ik ben een beetje huiverig om iets agressiefs te gebruiken; hagesan heb in bij de vorige cabine gebruikt en dat glas zag er na een poosje niet meer uit; dus wel een veilige oplossing

19416 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 21 sep. 2009 om 12:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag joskaa, probeer eens huishoudazijn. Eventueel in een plantenspuit doen en verdund met water. Opspuiten, even laten intrekken. Werkt ook goed op badkamertegels.


vr.gr.

ve
door verwijderd - 21 sep. 2009 om 12:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bij glazenwanden en deuren na elke douche beurt schoonmaken met een trekker om aanslag en strepen te voorkomen. Het zelfde geld voor de tegels in de douchecabine. Glasmiddel dat gebruikt wordt voor de glazen schoon te maken in de vaatwasser is ook prima te gebruiken voor de glazenwanden en deuren in een badkamer.


Mvg

ve
door verwijderd - 21 sep. 2009 om 12:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat je man en kinderen betreft als die het niet willen doen moet je het zelf even na lopen!


Mvg

ve
door verwijderd - 21 sep. 2009 om 12:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag joskaa,


Zelf hebben we heel goede ervaring met het gebruik van huishoudazijn.


Sukses en groeten, ReadAC.

ve
door verwijderd - 21 sep. 2009 om 15:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Zoals Poltol al aangaf. De ruiten schoonmaken en daarna behandelen met autowax. Doen wij ook altijd. Er komt dan geen aanslag meer op en het water druppelt snel van de ruit af.


Succes :)


 

ve
door verwijderd - 21 sep. 2009 om 22:34
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zekert geen Commandant gebruiken!!!


Dit is een polijstmiddel!


(schoomaak)azijn of een product als "antikal" werkt prima. Aanslag voorkomen door de cabine te behandelen met was zou kunnen werken... Het kan (in tegenstelling tot de commandant4) in ieder geval geen kwaad...l

ve
door verwijderd - 23 sep. 2009 om 12:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Eerst lekker oppoetsen met een douche cleaner. Als de aanslag er niet af gaat dan kunt u poetsen met autopolish commandant4. Dan de ruiten wassen met auto wash and shine. Eventueel oppoetsen met autowax. En daarna na elke douche beurt even naspoelen. Dat kunt u uw man en kinderen best wel aanleren. Bij lichte aanslag daarna gebruik ik heeeeeel goedkoop douche spul, dat doe ik iets verdund op een doekje smeer ik op de ruiten en dan afspoelen, met warm water. Alles glimt dan weer als van ouds.


Succes, poltol [huisman, die niet van veel poetsen houdt]

ve
door verwijderd - 23 sep. 2009 om 12:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Allemaal hartelijk bedankt voor het meedenken; ik ga e.e.a. uitproberen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ly
Lyd81 - 23 jun. 2019 om 23:22
Winkels & webshops

Is Siebel weer failliet ?

Horloge gekocht voor €225, na ontvangst contact opgenomen omdat het horloge flink beschadigd was. Afgesproken dat ik het terug zou sturen op 11-6. 
Via postnl app te zien dat het horloge bij Siebel aangekomen is op 13-6. 

Vervolgens hoor ik maar niks waarop ik contact opneem, de medewerker van het hoofdkantoor geeft aan dat er een storing is, dus ze kunnen niks verwerken.  ... Lees meer

ti
tien - 23 jun. 2019 om 01:52
Winkels & webshops

Moeten ready-to-eat avocado's ready-to-eat zijn?

In supermarkten kun je avocado's kopen die nog wat moeten rijpen maar ook ready-to-eat avocado's. Deze laatste zijn duurder. Wat mij opvalt is dat de meeste ready-to-eat avocado's te hard zijn om meteen te kunnen gebruiken. Een proef op de som gedaan. Eerst 2 avocado's ready to eat in 1 pakketje bij de Lidl gekocht en afgerekend bij de kassa. Thuis opengesneden met een mesje en deze bleken beiden ... Lees meer

On
OnlineBoeker - 22 jun. 2019 om 11:15
Vakantie & reizen

Zijn er meer mensen gedupeerd door Travelberry?

Zijn er meer mensen gedupeerd door het niet doorgaan van onder andere stedentrips en Disneyworld Parijs reizen die door het bedrijf Travelberry (al dan niet via Vakantieveilingen) wordt of werd aangeboden?   Meermaals afgezegd?
Geen afzegging ontvangen? Belofte gedaan dat volgende keer wel doorgaat en dan toch weer niet? Geen reacties op mail krijgen?
Telefonisch niet bereikbaar? G ... Lees meer