H.
door H.J.Beukenhorst 20 feb. 2016 om 15:53
Huishouden & energie

Heeft iemand ervaring met 24Man waterontharder

Hallo,

Ik wil een waterontharder instaleren (of laten).
Heeft iemand ervaring met de 24Man waterontharder.

Het gaat om een Amfa 4000

56620 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

H.
door H.J.Beukenhorst - 20 feb. 2016 om 16:04
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het gaat om een Amfa4000

door tenormin - 20 feb. 2016 om 16:05
14787 Antwoorden / 87 Vragen
0

Nee, niet zelf. En... ik kan geen enkele klacht vinden op Google (hoewel dat met mijn zoeken niet al te veel zegt). De recensies zijn positief, maar ook daar: wie heeft ze geschreven. Bij klachtenkompas zie ik in ieder geval niets staan over 24man waterontharder.

door tijger1 - 20 feb. 2016 om 16:13
38402 Antwoorden / 21 Vragen
0

Hebt u dan zo'n last van hard water?

door tenormin - 20 feb. 2016 om 16:21
14787 Antwoorden / 87 Vragen
0

Anders zou H.J. Beukenhof de vraag toch niet stellen, @tijger1.

door gerbera - 20 feb. 2016 om 16:23
4885 Antwoorden / 6 Vragen
0

Zelf geen ervaring mee maar de vraag is heeft u hem echt nodig. Weet u bv de hardheid van uw water. lees hier; https://www.krnwtr.nl/wat-is-de-hardheid-van-water-en-moeten-we-er-bang-voor-zijn/

door tijger1 - 20 feb. 2016 om 16:39
38402 Antwoorden / 21 Vragen
1

Er staan genoeg ervaringen op het internet. Tik de naam maar eens in.

Het is overigens al heel lang bekend dat die magneten helemaal niet werken om kalk uit het water te halen. Dus gewoon weggegooid geld.

Afgezien daarvan heeft het grootste deel van Nederland zacht water, dus ontharden is overbodig.

De werking is ongeveer gelijk aan de aardstralenkastjes van enige jaren geleden. ;-)

ph
door philip36 - 20 feb. 2016 om 17:46
2272 Antwoorden / 4 Vragen
0

Inderdaad weggegooid geld.

Info over werking en ervaringen met waterontharding te vinden op 

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1562382/0

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ho
holiday - 18 jul. 2019 om 00:45
Winkels & webshops

Verpakte producten wegen bij AH minder dan op de sticker staat.

Al eenpaar weken achter elkaar koopt mijn vrouw een doos aardbeien, er van uit gaande dat er 1 pond, 500 gram in zit, vond ik er zo weinig inzitten.
Maar even de keukenweegschaal er bij gepakt en geconstateerd dat deze blister 336 gram woog.
Op de verpakking stond 400 gram.
Alleen de aardbeien wogen 300 gram.
Bij melding hierover, kon ik wel een nieuwe door op komen halen. Erg ... Lees meer

kl
klaasjan - 17 jul. 2019 om 15:34
Auto & vervoer

Cis registratie

Hallo,


3 jaar geleden is er een autoverzekering bij mij opgezegd door de verzekeraar maar, in het opgevraagde CIS register kan ik daar niets over vinden.

Kan ik dan nu overstappen naar een normale premie zoals bijv. Achmea?
zoja, wat in te vullen bij de vraag of er ooit een verzekering is opgezegd door de verzekeraar? Lees meer

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer