H.
door H.J.Beukenhorst 20 feb. 2016 om 15:53
Huishouden & energie

Heeft iemand ervaring met 24Man waterontharder

Hallo,

Ik wil een waterontharder instaleren (of laten).
Heeft iemand ervaring met de 24Man waterontharder.

Het gaat om een Amfa 4000

47357 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

H.
door H.J.Beukenhorst - 20 feb. 2016 om 16:04
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het gaat om een Amfa4000

door tenormin - 20 feb. 2016 om 16:05
14619 Antwoorden / 83 Vragen
0

Nee, niet zelf. En... ik kan geen enkele klacht vinden op Google (hoewel dat met mijn zoeken niet al te veel zegt). De recensies zijn positief, maar ook daar: wie heeft ze geschreven. Bij klachtenkompas zie ik in ieder geval niets staan over 24man waterontharder.

door tijger1 - 20 feb. 2016 om 16:13
37928 Antwoorden / 21 Vragen
0

Hebt u dan zo'n last van hard water?

door tenormin - 20 feb. 2016 om 16:21
14619 Antwoorden / 83 Vragen
0

Anders zou H.J. Beukenhof de vraag toch niet stellen, @tijger1.

door gerbera - 20 feb. 2016 om 16:23
4715 Antwoorden / 6 Vragen
0

Zelf geen ervaring mee maar de vraag is heeft u hem echt nodig. Weet u bv de hardheid van uw water. lees hier; https://www.krnwtr.nl/wat-is-de-hardheid-van-water-en-moeten-we-er-bang-voor-zijn/

door tijger1 - 20 feb. 2016 om 16:39
37928 Antwoorden / 21 Vragen
1

Er staan genoeg ervaringen op het internet. Tik de naam maar eens in.

Het is overigens al heel lang bekend dat die magneten helemaal niet werken om kalk uit het water te halen. Dus gewoon weggegooid geld.

Afgezien daarvan heeft het grootste deel van Nederland zacht water, dus ontharden is overbodig.

De werking is ongeveer gelijk aan de aardstralenkastjes van enige jaren geleden. ;-)

ph
door philip36 - 20 feb. 2016 om 17:46
2272 Antwoorden / 4 Vragen
0

Inderdaad weggegooid geld.

Info over werking en ervaringen met waterontharding te vinden op 

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1562382/0

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

yu
yulmuzigne - 22 apr. 2019 om 19:41
Computers & telefonie

Telfort mobiel prepay

hallo allemaal,     telfort maakt het wel heel bont door ineens per 20 juli de tarieven en voorwaarden te veranderen,voortaan moet je 2 keer per jaar opwaarderen om je beltegoed geldig te houden anders vervalt na 9 maanden je beltegoed en nr en als je na 6 mnd niet opwaardeerd dan wordt je beltegoed voor 90 dgn bevroren zodat je niet meer kunt bellen smsen of internetten,je wordt gewoon gedwo ... Lees meer

Th
Thijs33 - 20 apr. 2019 om 20:24
Vakantie & reizen

Hoe moet je een claim indienen bij wow air?

Mijn vriendin en ik hebben een ticket geboekt bij Wow air. Inmiddels is bekend dat deze maatschappij failliet is.

We hebben onze tickets gewoon via een debitkaart betaald en op de site worden we niet veel wijzer over waar we met onze claim naar toe moeten.

 

Dus wellicht kunnen jullie ons helpen?

 

Hartelijke groet,

Thijs

Lees meer

fi
fienfloor - 22 apr. 2019 om 13:22
Huishouden & energie

Wie heeft ervaring met gebruik van zwarte kranen?

Ik ben me aan het orienteren vanwege komende verbouwing van de badkamer. Ik zie nu ineens overal zwarte (douche) kranen en vind deze erg mooi. Ik vraag me alleen af of hoe deze in gebruik zijn. Zijn ze makkelijk mooi te houden, krijg je er geen kalkvlekken op en beschadigen ze niet snel? Moet je bij de aanschaf nog ergens op letten? Op internet is deze vraag ook al eens in het verleden gesteld. Er ... Lees meer