fr
door frank feijen 1 jan. 2016 om 22:44
Huishouden & energie

Opgelicht door Herplaatsing honden in nederland

Ik had mij ingeschreven op Herplaatsing honden in Nederland HHIN, na een betaling te hebben gedaan om op honden te kunnen reageren waar mensen afstand van doen, ik had een hond op de website van HHIN gezien en dan kun je een belafspraak maken van maandag tot vrijdag of als je meer betaald ook in het weekend, maar omdat ik altijd thuis ben niet extra voor betaald.


ik heb een formulier ingevuld en om een belafspraak gevraagd, op afgesproken datum en tijd werd ik gebeld en werd een soort intake gedaan, Linsdsey is de persoon achter deze stichting en heeft mij ook gebeld, direkt wert er gezegt dat er meerdere gegadigden voor de hond was en dus af moest wachten, later werd ik door Lindsey gebeld dat ik het niet geworden was, beetje teleurgesteld weer verder gaan zoeken 4 maanden later kwam er een Duitse Herder op de site Max waar ik in geintresserd was, er was een heel sumieren beschrijving van de hond beschikbaar, wederom een belafspraak gemaakt net voor kerstmis, ook nu werd mij verteld dat er meerdere gegadigden waren, ook werd verteld dat dit een zeer grote herder was namelijk 70cm, ik zou na nieuwjaar pas hiervan horen, in overleg met mijn vrouw vonden wij de hond toch wel erg groot 70cm en belsoten Lindsey dit te laten weten, nu worden wij uit het systeem gezet en mochten niet meer reageren op een hond van hun site, en krijgen het betaalde geld niet terug,

DIT IS OPLICHTING, dus ga niet in zee met Herplaatsing In Honden Nederland, HHIN


 

17811 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door tijger1 - 1 jan. 2016 om 23:19
38983 Antwoorden / 21 Vragen
1

Waarom gaat u niet gewoon naar een dierenasiel?

door reflecs - 2 jan. 2016 om 13:57
1859 Antwoorden / 4 Vragen
1

Het e-mailadres staat op de site. Vraag even waarom u uitgeschreven wordt. 70 cm is overigens niet bijzonder groot voor een Duitse Herder.
Ben het verder met tijger1 eens. Er ziten honden van alle leeftijden en rassen in een asiel in/dichtbij uw woonplaats. U kunt eerst kennismaken en u hoeft vooraf niet te betalen . Hij is zeker onderzocht door een dierenarts en als ik me niet vergis ook gechipt. En het belangrijkste; je gunt zo'n dier toch ook een nieuw thuis?
http://ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/zoek-asieldieren/honden

door gerbera - 2 jan. 2016 om 14:24
5115 Antwoorden / 7 Vragen
0

Om nou direct over oplichting te spreken, ik zou daar wat voorzichtiger mee wezen. Wat is de reden dat u bent uitgeschreven, heeft u dat ook gevraagd? Het zal toch niet alleen om het afwijzen van die herder gaan mag ik aannemen.

door aurora1 - 2 jan. 2016 om 16:56
13908 Antwoorden / 6 Vragen
0

Het is al gezegd, u kunt beter naar een dierenasiel bij u in de buurt gaan.
Daar werken professionals die u het nodige over de honden kunnen vertellen. Met een site zoals door u genoemd is het maar de vraag of de over de honden gegeven informatie wel juist en volledig is. Naar mijn eerste indruk staan er veel probleemhonden op. Als die na herplaatsing problemen blijven geven moet zo'n dier opnieuw ergens geplaatst worden en  blijft ermee gesold worden. 
Het woord oplichting wordt in het algemeen nogal losjes voor allerhande gebruikt.
Heeft u al uitgezocht wat de reden van uitschrijving is?

fr
door frank feijen - 2 jan. 2016 om 21:24
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik ben enkel uitgeschreven om dat ik de Herder niet heb genomen, en dat vind ik niet terecht, volgens de stichting moet ik beslissen bij de telefonische belafspraak en dan mag je niet meer bedenken omdat ze dan de eigenaar van de hond hebben ingelicht dat er een gegadigde, (dus die zal ook moeten betalen vermoed ik)

door reflecs - 3 jan. 2016 om 13:35
1859 Antwoorden / 4 Vragen
0

Hoe komt u er bij dat het een stichting is? Dit verhaal gaat over een eenmalige betaling van 10 euro?

door hansje klein - 3 jan. 2016 om 13:52
3038 Antwoorden / 62 Vragen
0

Op de website staat duidelijk vermeld, dat u zichzelf dient uit te schrijven wanneer er géén interesse meer bestaat! Dit in tegensteeling met uw hier beschreven ervaring. Navragen dus!

Het idee hierachter is als volgt omschreven:

Beschrijving

Herplaatsing honden in Nederland

Helpt bij het herplaatsen van Nederlandse honden in Nederland. De honden die op de site staan zitten allemaal bij de eigenaar thuis, dit kan door heel Nederland zijn. Wegens omstandigheden zijn de eigenaren op zoek naar een nieuw adres voor hun hond. HHIN bemiddeld daarin en gaat op zoek naar een geschikt nieuw adres voor de honden zonder tussenkomst van een asiel of een opvang. Dit heeft als voordeel dat de honden maar één keer hoeven te wennen aan de nieuwe situatie en hierdoor dus minder stress ervaren. 
Afgelopen jaar hebben wij voor ruim 100 honden een nieuw adres kunnen vinden. Vrijwel dagelijks krijgen wij nieuwe aanmeldingen op de site. De honden op de site verschillen van ras, leeftijd en gedrag. Benieuwd naar de honden die op de site staan? 
Kijk voor meer informatie op de site: www.hhin.nl

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

angel86 - 19 jun. 2019 om 06:39
Winkels & webshops

Onlineshopping59

Ik heb een bestelling ontvangen van onlineshopping59 maskers.
Dit pakletje heb ik direct retour afzender gedaan.
Het bedrijf heeft het pakketje ontvangen alleen buiten de termijn van 14 dagen.
Onlineshopping wil nu dat ik €149-, betaal terwijl het bedrijf het product in bezit heeft.
In de brief word gedreigd met beslaglegging op me bankrekening
Wat moet ik doen?
... Lees meer

boneka - 19 okt. 2019 om 00:10
Geldzaken & recht

Bol.com blokkeert cadeaubonnen!!

Nooit eerder meegemaakt dat dit kon, maar het is echt zo. Bol.com kan jouw cadaubonnen blokkeren zonder vooraf enige uitleg te geven. Inmiddels weet ik waarom, maar of dit zomaar mag? Ben al lang klant van Bol.com en heb ik de loop van de jaren best wel eens een bon gekregen. Om uiteenlopende redenen. Nu zijn mijn laatste twee cadeaubonnen geblokkeerd. Na lang klagen kwamen ze met een antwoord. Ze ... Lees meer

Br
Brugbelg - 18 okt. 2019 om 12:32
Huishouden & energie

Gasverwarming versus elektrisch (airco-) verwarmen

Recent heb ik airco laten instaleren.  Is het prijsvoordeliger in de tussenseizoenen (lente / herfst) bij te verwarmen met de CV of elektrisch via de airco? Lees meer