dy
door dykstra 21 okt. 2004 om 22:15
Huishouden & energie

Parketwielen onder eetkamerstoelen

Wij hebben 2 weken geleden onze nieuwe eetkamertafel met 6 stoelen gekregen. Hadden toen wij dit alles bestelde gevraagd of er speciale wielen waren voor een parketvloer. Ons is toen gezegd dat deze er waren. Dit is dan ook duidelijk op het bestelformulier gezet. Nu hadden wij in de winkel stoelen gezien waar wieltjes onder zaten met een laagje zacht rubber eromheen. Toen deze geleverd waren zaten er harde plastic wielen onder de stoelen. Heb dit gemenld bij de winkel, en hebben toen andere wielen besteld. Deze kwamen ze afgelopen dinsdag monteren. Maar wat bleek het waren de zelfde wielen die er al onder zaten. Weer naar de winkel gebeld en deze zou het navragen bij de frabriek of importeur van de stoelen. Na een dag werden wij terug gebeld, en er werd gezegd dat dit de wielen waren voor op een parketvloer. Wat er nu onder zit zijn volgens mijn ook hard plastic wielen. Wie kan of weet wat voor een wieltjes er onder de stoelen moeten voor gebruik op een parket vloer. Zijn dit harde plastic wieltjes of harde plastic wieltjes met een zachte rubberen laag er omheen. Weet zelf niet of ik de leverancier moet geloven of niet.

12613 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door zijle027 - 22 okt. 2004 om 08:07
148 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bij mijn weten bestaan er geen aparte wieltjes voor parketvloeren. Ik denk dat u er verstandig aan doet om eens contact op te nemen met de leverancier van de parketvloer of met de branche organisatie van parketvloerfabrikanten/leveranciers.


Vr. gr.


Aldert (Bouwkundige)


 

door user123 - 1 nov. 2004 om 11:40
1271 Antwoorden / 3 Vragen
0

Parketwieltjes bestaan wel degelijk. Ze zijn iets zachter dan de standaard wieltjes en geven iets minder krassen op de vloer. De kans op schade aan de vloer blijft bestaan (houdt de vloer en de wieltjes goed schoon)

Het verschil tussen de wieltjes is soms niet gemakkelijk te herkennen. Houdt ze eens naast elkaar ?

ed
door eduardo929 - 20 nov. 2013 om 20:23
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

parketwielen bestaan wel degelijk.
bij de praxis in het schap staat bij deze wielen ook parketwielen.
Deze zijn niet van keihard kunststof maar van hard rubber of zacht kunststof.
je hebt ook ronde rollers van rubber maar deze zijn vaak met een bevestiging vierkant die vrij breed is.
ga zelf ook nog kijken bij van Geels in Ede ik kreeg een tip van iemand. als ik daar geweest ben zal ik mijn verhaal vertellen want ik wil perse een houtkleur onder mijn bruine leren stoelen

door diumenge - 20 nov. 2013 om 20:26
10296 Antwoorden / 13 Vragen
0

Prima. Ze zullen na 9 jaar inmiddels wel nieuwe mailtjes nodig hebben.

door diumenge - 20 nov. 2013 om 20:27
10296 Antwoorden / 13 Vragen
0

Wieltjes bedoelde ik uiteraard :-)

ed
door eduardo929 - 20 nov. 2013 om 20:33
6 Antwoorden / 0 Vragen
0

ben net lid geworden van vara kassa en aangezien ik zelf wieltjes ga kopen kwam ik u reactie op het spoor

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

yu
yulmuzigne - 22 apr. 2019 om 19:41
Computers & telefonie

Telfort mobiel prepay

hallo allemaal,     telfort maakt het wel heel bont door ineens per 20 juli de tarieven en voorwaarden te veranderen,voortaan moet je 2 keer per jaar opwaarderen om je beltegoed geldig te houden anders vervalt na 9 maanden je beltegoed en nr en als je na 6 mnd niet opwaardeerd dan wordt je beltegoed voor 90 dgn bevroren zodat je niet meer kunt bellen smsen of internetten,je wordt gewoon gedwo ... Lees meer

Th
Thijs33 - 20 apr. 2019 om 20:24
Vakantie & reizen

Hoe moet je een claim indienen bij wow air?

Mijn vriendin en ik hebben een ticket geboekt bij Wow air. Inmiddels is bekend dat deze maatschappij failliet is.

We hebben onze tickets gewoon via een debitkaart betaald en op de site worden we niet veel wijzer over waar we met onze claim naar toe moeten.

 

Dus wellicht kunnen jullie ons helpen?

 

Hartelijke groet,

Thijs

Lees meer

fi
fienfloor - 22 apr. 2019 om 13:22
Huishouden & energie

Wie heeft ervaring met gebruik van zwarte kranen?

Ik ben me aan het orienteren vanwege komende verbouwing van de badkamer. Ik zie nu ineens overal zwarte (douche) kranen en vind deze erg mooi. Ik vraag me alleen af of hoe deze in gebruik zijn. Zijn ze makkelijk mooi te houden, krijg je er geen kalkvlekken op en beschadigen ze niet snel? Moet je bij de aanschaf nog ergens op letten? Op internet is deze vraag ook al eens in het verleden gesteld. Er ... Lees meer