di
door dikkiedik33 2 nov. 2005 om 17:24
Huishouden & energie

Welke C.V. ketel moet ik kiezen?

Mijn C.V.-ketel is aan vervanging toe. Ik wil graag een H.R. ketel laten plaatsen. Al 3 instalateurs zijn over de vloer geweest en allen geven een ander advies. Welke ketel moet het nu worden? Nefit, Vaillant, Intergas? Of nog iets anders. Wie weet raad?


Dikkiedik33

3848 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

is
door isidor - 2 nov. 2005 om 18:06
42 Antwoorden / 7 Vragen
0

Remeha Quinta HR Combi-ketel


 

door hutch - 3 nov. 2005 om 01:53
4377 Antwoorden / 29 Vragen
0

Ik zelf heb helaas slechte ervaringen met het merk: Radson.


U bent gewaarschuwd.....  Hier onder nog een paar links m.b.t. HR-ketels.


vrom.nl


milieucentraal.nl


 


en


 


kieskeurig.nl   hier in de zoekfunctie "cv ketel" of "hr ketel" invullen


Gr. Hutch

es
door eschoute - 9 nov. 2005 om 21:43
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

De keuze van uw CV ketel is sterk afhankelijk van de isolatie van uw huis en de hoeveelheid warm water, aantal gezinsleden, etc... Wanneer uw huis goed geisoleerd is maakt het CV vermogen niet zoveel uit. Het warmwaterverbruik is wel belangrijk. CV ketels hebben een zgn. CW klasse die de warmwatercapaciteit aangeeft. Laat u hierover eerst informeren en kijk welke ketels hier het meest geschikt zijn voor uw behoefte. Onze ervaring met Bosch Thermotechniek is zeer goed en zeker niet duur.

dr
door dreamworks - 13 nov. 2005 om 09:17
22 Antwoorden / 9 Vragen
0

Hallo


als installatie monteur raad ik u aan de nefit te nemen.


Er zijn al 3 installateurs geweest die zullen de situatie zeker goed bekeken hebben en naar uw wensen gevraagd .de nieuwste intergas is nog te jong en heeft misschien nog kinderziektes ,vaillant is wat ons bedrijf betreft altijd een mindere en nefit (indien financielmogelijk) is de mercedes onder de ketels.


twijfelt u nog te zeer dan zou ik zeggen wilt u een combi met kleine warmwatervoorraad neem dan de remeha quinta wilt u meer warm water dan de nefit met apparte (click) boiler of de daalderop (5 jaar garantie).ons bedrijf werkt alleen met deze 3ketels en alleen maar goede ervaringen ook met service en garantie.


groeten en sucses ml

se
door service - 13 nov. 2005 om 15:06
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zowel Nefit als Vaillant is prima ketels. Vaillant is een Duits fabrikaat en de huidige VHR Solide lijn is een goede en betrouwbare ketel. Nefit is een Nederlands fabrikaat en over de gehele lijn zonder meer een heel goede ketel. Ook qua service en garantie! Uit eigen ervaring zou ik niet voor Intergas kiezen (vaak problemen en slechte service).


 


U zegt dat er al drie installateurs bij u over de vloer zijn geweest. Hebben zij ook met u gesproken over uw wensen? Of gaat het er om dat men zo snel mogelijk u een ketel wil verkopen (uw wensen zijn van groot belang, u moet er immers weer vele jaren mee doen. Denk aan warm water comfort, combi of met boiler). Laat u goed voorlichten en vergelijk de offertes goed, appels met appels vergelijken. Vaak zijn er meerprijzen van toepassing indien niet alle aansluitingen binnen een bepaalde afstand van de huidige ketel zitten. Als de rekening komt wordt u onaangenaam verrast! Denk ook aan de service en onderhoud van de installateur. Heeft deze een eigen storingsdienst en wanneer is deze bereikbaar???


 


Naast de eerder genoemde Vaillant en Nefit is Remeha (de Quinta lijn) ook een kwalitatief goede ketel met een prima service afdeling. Naast de Quinta lijn heeft Remeha ook de Avanta, een klein toestel met grote prestaties. Relatief goedkoop maar bij storingen/problemen erg arbeidsintensief!


 


Succes met het maken van uw keuze

gi
door giraf_1 - 14 nov. 2005 om 19:36
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

Nefit en dan het type Ecomline. ik ben nu 4 jaar werkzaam als service monteur bij een gasservice bedrijf en bij de nefit ecomline zijn verhouding gewijs de minste problemen. (alle genoemde merken heb ik onderhoud)

fo
door fokker25 - 14 nov. 2005 om 20:19
6 Antwoorden / 3 Vragen
0

Wij hebben zelf ervaring met de Nefit Ecomline. Prima ketel, niet de goedkoopste maar wel de beste referenties. Nefit is één der beste en betrouwbaarste merken.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ro
robert_38@live.nl - 9 jul. 2020 om 21:40
Winkels & webshops

Waardoor stijgen de prijzen zo hard in de supermarkt?

De prijzen in de supermarkten stijgen enorm, komt door de corona zegt men dan, is dat ook zo dat vraag ik mij serieus af, is het geen winst maken onder de noemer van Corona? Lees meer

Ja
JaccoS - 9 jul. 2020 om 21:03
Huishouden & energie
Hogeboezzem levert bankstel met gebreken, wat nu

Hogeboezzem levert bankstel met gebreken, wat nu

Bij deze firma een bankstel gekocht bijlevering medio febr. 2020 bleken er veel mankementen, hiervan foto’s gemaakt en doorgestuurd.na veel mailcontact monteur geweest, heeft de zaak bekeken en hoogeboezem gevraagd voor nieuw frame in elektrisch zitgedeelte. Dit wordt ca april bij mij thuis afgeleverd. 2 juli eindelijk een monteu zou tussen 12 en 17 uur langskomen.arriveert rond 15.40 bekijkt de ... Lees meer

Pa
Patricia153 - 9 jul. 2020 om 20:29
Elektronica & tv

Tv garantie bijgekocht mediamarkt- actua

In 2016 een tv gekocht bij mediamarkt, daarbij 3 jaar garantie bijgekocht dat via Actua gaat. Nu is het beeldscherm voor de 2e keer kapot. Actua meld dat mijn garantie in 2019 verlopen is. Dit klopt toch niet? Je krijgt standaard eerst de fabrieks garantie van 2 jaar(samsung) en erna start de 3 bijgekochte jaren toch? Lees meer