vr
door vrieswo 31 mrt. 2005 om 18:33
Huishouden & energie

Well-Fair

Wie heeft er ervaring met produkten ( o.a matrassen) die aangeboden worden door de firma Well-Fair uit Nunspeet?

4218 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

ve
door verwijderd - 2 jun. 2005 om 19:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn schoonmoeder heeft net een stoel besteld bij Well-fair. Voor maar liefst 3000 euro! Ik denk dat het ordinair boerenbedrog is. Verkoop via bejaardensoos met gladde praatjes. Prachtige verhalen over korting en alles speciaal op maat enz. enz.


Ben benieuwd of er nu heel veel mensen op dit soort aanbiedingen ingaan.

ve
door verwijderd - 2 jun. 2005 om 19:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

 ckurpershoek als dit het resultaat is van de uitgave ?? Nee? neem dan  contact op met de Belbus, ik heb het gevoel dat via bejaardencentra vreemde verkoop praktijken worden toegepast.fred

ve
door verwijderd - 8 jun. 2005 om 16:20
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo,


ik heb stage gelopen bij well-fair. ik heb aan het eind van mijn stage een matras gekocht bij well-fair omdat ik er na 18 weken stage van overtuigt was dat het ECHT een goed product is! ik slaap er nu al een paar maanden op en ik ben echt goed uitgerust het slaapt geweldig. de stoelen ja dat is een echt mooi product. ze zijn te duur voor mij (en ik ben nog jong 21) maar als je geldt hebt en niet lekker zit (last van spieren, botten, spatarderen enz enz.) dan is zo stoel geweldig! deze stoelen worden helemaal met de hand gemaakt in nunspeet  en op 9 punten op maat gemaakt. hierdoor krijg je de prefecte zit houding en zul je veel minder klachten krijgen.


natuurlijk is er veel comentaar op de werkwijze van wellfair maar dit doen ze om de oudere mensen te bereiken die dit juist nodig hebben.


de garantie liegt er ook niet om volgens mij 5 jaar op matras.


met vriendelijke groeten Maarten roelofsen


 

ve
door verwijderd - 17 sep. 2005 om 10:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Even een reactie. Allereerst zou ik wel eens willen weten of deze persoon wel goed heeft nagekeken of het ordinair boerenbedrog is. Typisch een geval van onwetendheid. Ik ken al een aantal mensen die zeer goed te spreken zijn over de firma Well-fair uit Nunspeet. Top kwaliteit. Goede service. Is er wat aan de hand dan is er een goede garantie. Juist een goede manier van verkopen vind ik het. De mensen hoeven niet naar een drukke meubelzaak. Worden voor een fauteuil thuis aangemeten. En nog eens wat. De verkoopmethodes zijn juist heel ontspannen. De mensen hebben de keus. Niemand is wat verplicht. Ik heb het zelf vaak zat meegemaakt. Vergelijk Well-fair a.u.b. niet met van die firmaatjes met agressieve verkoop. Maak anders een een afspraak bij hun in Nunspeet. Dan kun je het eens zien. ( is alleen mogelijk op afspraak) Dat lijkt me beter dan zomaar wat roepen. Vooroordelen zijn er al genoeg in de wereld..


M.v.g. R. Werkhoven

ve
door verwijderd - 18 sep. 2005 om 21:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn oma, 83 jaar jong, heeft 3 jaar geleden een stoel op maat bij Well-Fair gekocht. Door verschillende ziektes, zit zij meer dan een gemiddeld iemand van haar leeftijd. Via de fysiotherapeuten bij wie ze wekelijks pijnlijke behandelingen moest ondergaan, werd haar een stoel op haar maat aanbevolen. Door haar ziektebeelden is haar een relaxfauteuil op maat aanbevolen, die zij door haar ziektekostenverzekeraar vergoed kon krijgen.


Mijn oma is zeer gesteld op een mooie omgeving, en tot haar spijt waren de stoelen die voor haar vergoed zouden kunnen worden, vreselijk logge, grote onbenullige modellen. Daar kwam ook nog het volgende bij: haar buren, die al 45 jaar naast haar wonen waren ook in het bezit van een stoel, via de verzekering. Helaas is de buurman, na jaren van slechte gezondheid overleden. Alles werd geregeld voor een mooi afscheid, maar voordat het werkelijke afscheid plaats vond werd deze stoel weer opgehaald door de verzekering!!! Afschuwlijk natuurlijk, maar wat nog erger is: deze stoel wordt aangepast voor een volgende "client" die via het Ziekenfonds op "maat" zou mogen zitten. (Hoezo "maatwerk??")


Door dit te bespreken met de fysiotherapeut, wees zij mijn oma op de firma Well-Fair in Nunspeet. Mijn oma heeft daar een afspraak gemaakt, samen met haar zoon om te kijken wat er bij Well-Fair de mogelijkheden zijn voor een passende stoel.


 


Om een lang verhaal kort te maken: mijn oma zit perfect op haar eigen stoel. Inderdaad op 9 punten aangemeten. De stoel kon ze zelf thuis uitkiezen, de verschillende modellen konden eerst in haar kamer gezet worden, en ook de keuze van stof, kleuren enz.. waren meer dan ruim.


 


Er hangt dan inderdaad een prijskaartje aan. Maar mag dat ook voor een stoel, die met de hand gemaakt wordt?? Reken alleen al het uurloon van een werknemer, bij welk bedrijf dan ook!! En de kwaliteit is echt geweldig. Vergeleken met stoelen in soort gelijke kwaliteit is well-fair nog goedkoper dan een stoel in de winkel.


Well-Fair ga zo door!! Net keek ik nog even op jullie site, en zag ik dat jullie ook goede bedden hebben, wie weet is dat ook iets voor mij??


 

ve
door verwijderd - 18 sep. 2005 om 21:49
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Graag wil ik een reactie geven op de firma Wellfair. Mijn moeder gaat al jaren mee met deze firma. Ze geniet altijd weer van de reisjes het is goed verzorgt en ze komen ook na wat ze in de folder beloven. ik als dochter stond hier ook eerst erg sceptisch tegenover tot dat ze een keer vroeg ga dan eens mee dan kun je er zelf over oordelen, zo gezegt zo gedaan. Ze boekte een reisje voor twee naar Duitsland 3 dagen naar de Rijn / Moezel. Het was inderdaad een fantastiche reis hotel was goed, eten was goed en de excursies waren ook geweldig en dat voor zo'n lage prijs. Natuurlijk zit er ook een verkoopdemonstratie aan vast en ik moet eerlijk zeggen dit was helemaal niet erg, sterker nog het was heel erg gezellig. |Het werd mij steeds meer duidelijk dat dit een professioneel bedijf is. Er zaten mensen in de zaal die wellfair ook al heel lang kende en ook produkten hadden ze maakte zelf in de zaal reclame over de produkten van Wellfair. Mijn moeder heeft die middag een matras besteld, ze slaapt er al 3 jaar op en heeft er heel veel baat bij haar rug klachten en stijf en stramheid die ze eerder had bij het opstaan zijn gewoon verdwenen. Ik heb hier zo'n positieve indruk aan overgehouden dat mijn man en ik ook inmiddels slapen op de heerlijke matrassen en boxsprings van Wellfair. Ik wil hier alleen mee duidelijk maken als je zelf nooit bent meegeweest kun je wel oordelen maar ik ben blij dat ik de moeite heb genomen om het zelf te ondervinden. Wellfair een dikke pluim.

ve
door verwijderd - 18 sep. 2005 om 21:55
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo beste mensen


mijn schoonfamilie hebben voor duizenden euros bij welfair gekocht


 


bedden ,matrassen schapenvachten .kussens.etc


nu gaan ze iedere keer met die reizen mee,


hun zijn er tevreden over,maar als ik een bed of iets dergelijks koop


koop ik het niet via een demostratie,het gaat om veel geld


oke ze kunnen een goede naam hebben ,maar ik zelf besloten om


mijn bed toch maar in een winkel te kopen en daar krijg je ook goed advies


hoe zit het met garantie dat vindt ik heel belangrijk ,als de mensen iets hebben kunnen ze ergens op terug vallen


maar nogmaals mijn schoonouders zijn er dik tevreden over


 


groetjes marloes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He
Helen1159 - 17 okt. 2017 om 15:14
Auto & vervoer

Hoe te handelen na een "sloopauto" aan de garage te hebben verkocht, maar de auto voor veel geld te koop zien staan?

Mijn dochter had na een flinke aanrijding haat auto verkocht voor €170,- aan de garage waar zij ook altijd kwam voor onderhoud. De auto zou waarschijnlijk niet meer te repareren zijn (moeilijke kleur oa) en waarschijnlijk alleen nog fungeren als sloopauto. Tot haar verbazing staat de auto een kleine week later bij de garage te koop voor €2950,- en ziet er als nieuw uit. Ze voelt zich enorm bedonde ... Lees meer

betgemeline5 - 16 okt. 2017 om 17:43
Computers & telefonie

Wat betekent een groen scherm?

Beste mensen, Sinds een dag of tien als ik een flimpje wil kijken van you tube
van bv Vroege vogels, ontstaat er een groen scherm en zonder beeld, wel stemmen.Wie weet wat er aan de hand is
en hoe ik het verhelp.
 Graag een reactie. Groet van Betgemeline Lees meer

ha
hans osté - 17 okt. 2017 om 17:41
Auto & vervoer

Deeltaxi wordt niet vergoed

Geachte Hr./Mevr.
Ik lig in conflict met mijn gemeente Gilze en Rijen omtrent het toekennen van een Deeltaxi pas, omdat ik een auto bezit.
Jarenlang heb ik wegens mijn Chronische Artrose deze Deeltaxipas wel gekregen, ook Valys, en ineens schaffen ze dat af hier in de gemeente.
Volgens de regels landelijk, maar dat is totaal niet, heb vele gemeentes hier in mijn omgeving gebeld, inf ... Lees meer