door cyberbabe 10 apr. 2007 om 19:33
Huishouden & energie

Woning éénmalig professioneel laten reinigen

Als ik een nog bewoonde woning een keer professioneel wil laten reinigen, door wie zou ik dat dan kunnen laten doen? Of zou ik daar gewoon een groot schoonmaakbedrijf voor kunnen contacteren?


8756 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door stacey - 10 apr. 2007 om 20:43
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Meldt je aan bij deze dames;


Hoe schoon is jouw Huis    ;-)


 


Zijn wel schoonmaakbedrijven die bij particulieren schoonmaken,


je moet even informeren want ze doen het wellicht niet allemaal, en laat een vrijblijvende offerte maken voor bij een aantal dan, uren, mankracht, ed


Laat duidelijk omschrijven wat de precies bedoeling is.


 


Je kunt ook op krantenadvertentie voor schoonmaakster die zich aanbied reageren en overleggen of ze eenmalig bepaalde werkzaamheden wil verrichten tegen leuk bedrag.


(waarschijnlijk stuk goedkoper dan schoonmaakbedrijf.)


 


 


Succes,

door grindweg - 10 apr. 2007 om 20:55
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

als het om de buiten kant gaat dan zijn daar speciale bedrijven voor gevel reiniging etc deze bedrijven zijn op dit net wel te vinden. als het op de binnen kant aankomt dan via een goed schoon maakbedrijf. maar die doen eigenlijk liever contract werk maar je kunt bv asito proberen. ook via internet te vinden. succes

door tonnieboy - 10 apr. 2007 om 23:52
1094 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk bij de ledenlijst van de OSB voor de schoonmaakbedrijven en als u een speciaal bedrijf voor brandreiniging nodig heeft dan kunt u zoeken op reconditioneringsbedrijven. Meer offertes voor dit werk is niet geheel ongebruikelijk.


door cyberbabe - 14 apr. 2007 om 21:14
25 Antwoorden / 34 Vragen
0

Wat Stacey noemt is precies waar ik naar op zoek ben, alleen dan niet dat het op TV komt. Dus het betreft geen brand of salvage en geen buitenkant. Het gaat om een (smerig) interieur. Vieze keuken, stapels rotzooi, bekleding en tapijt dat dringend professioneel gereinigd moet. Het is gewoon een zwijnenstal waar nog mensen in wonen.
Liefst dus ook nog in een dag. Zodat ze niet uit hoeven te wijken.
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ga
gamingcobra - 15 okt. 2019 om 11:07
Computers & telefonie
Simyo geen factuur gestuurd

Simyo geen factuur gestuurd

beste mensen 
ik heb een vraag hoe kan ik dit oplossen 
ik heb een abboment bij simyo nooit problemen mee gehad 
werkte me abboment niet meer omdat er een factuur volgens hun open staat 
nou is het probleem dat ik nooit de factuur heb ontvangen van ze en op de app van ze staat dat hij nog moet verschijnen 
nou is er wel extra kosten bij gekomen die ik opeens moet beta ... Lees meer

Ro
RonaldHaas - 15 okt. 2019 om 08:59
Geldzaken & recht

Niet uitgevoerde werkzaamheden

Hallo allemaal.

Recentelijk heb ik een verbouwing achter de rug waarbij een loodgieter heeft toegezegd enkele kabels van het alarmsysteem mee te nemen naar zolder tezamen met de mechanische ventilatie.

De loodgieter heeft meerdere malen beloofd dat dit goed zou komen en heeft recentelijk via WhatsApp nog gezegd dat deze kabels achter het dakbeschot zouden liggen.

N ... Lees meer

Wi
Willem van der Maden - 14 okt. 2019 om 18:37
Vakantie & reizen

Annulering diner bij Fletcher

Afgelopen vrijdag heb ik via AH.nl/uitjes gereserveerd bij Fletcher "Het Veluwse Bos" in Beekbergen. Ik betaal vooraf € 59,00 voor 4 personen. Dit is natuurlijk zonder drankjes. Wanneer ik een betalingsbevestiging krijg dan wordt er gelijk bij vermeld dat er nog even in het restaurant €20,00 bijbetaald moet worden, want de diners in een 4-sterrenrestaurant van Fletcher kosten geen €24,50, ma ... Lees meer