door cyberbabe 10 apr. 2007 om 19:33
Huishouden & energie

Woning éénmalig professioneel laten reinigen

Als ik een nog bewoonde woning een keer professioneel wil laten reinigen, door wie zou ik dat dan kunnen laten doen? Of zou ik daar gewoon een groot schoonmaakbedrijf voor kunnen contacteren?


7052 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door stacey - 10 apr. 2007 om 20:43
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Meldt je aan bij deze dames;


Hoe schoon is jouw Huis    ;-)


 


Zijn wel schoonmaakbedrijven die bij particulieren schoonmaken,


je moet even informeren want ze doen het wellicht niet allemaal, en laat een vrijblijvende offerte maken voor bij een aantal dan, uren, mankracht, ed


Laat duidelijk omschrijven wat de precies bedoeling is.


 


Je kunt ook op krantenadvertentie voor schoonmaakster die zich aanbied reageren en overleggen of ze eenmalig bepaalde werkzaamheden wil verrichten tegen leuk bedrag.


(waarschijnlijk stuk goedkoper dan schoonmaakbedrijf.)


 


 


Succes,

door grindweg - 10 apr. 2007 om 20:55
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

als het om de buiten kant gaat dan zijn daar speciale bedrijven voor gevel reiniging etc deze bedrijven zijn op dit net wel te vinden. als het op de binnen kant aankomt dan via een goed schoon maakbedrijf. maar die doen eigenlijk liever contract werk maar je kunt bv asito proberen. ook via internet te vinden. succes

door tonnieboy - 10 apr. 2007 om 23:52
1094 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk bij de ledenlijst van de OSB voor de schoonmaakbedrijven en als u een speciaal bedrijf voor brandreiniging nodig heeft dan kunt u zoeken op reconditioneringsbedrijven. Meer offertes voor dit werk is niet geheel ongebruikelijk.


door cyberbabe - 14 apr. 2007 om 21:14
25 Antwoorden / 34 Vragen
0

Wat Stacey noemt is precies waar ik naar op zoek ben, alleen dan niet dat het op TV komt. Dus het betreft geen brand of salvage en geen buitenkant. Het gaat om een (smerig) interieur. Vieze keuken, stapels rotzooi, bekleding en tapijt dat dringend professioneel gereinigd moet. Het is gewoon een zwijnenstal waar nog mensen in wonen.
Liefst dus ook nog in een dag. Zodat ze niet uit hoeven te wijken.
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Sj
Sjaar82 - 24 mrt. 2019 om 01:32
Geldzaken & recht

Voicelog opvragen gesprekken met politie Amsterdam

Is het mogelijk om de voicelogs op te vragen die worden opgenomen wanneer je met 0900-88xx of het cjib belt? 

Ben in een situatie terecht gekomen waarbij er meerdere gesprekken geweest zijn met beide partijen, en vooral politie Amsterdam en het Depot ontkennen nu spontaan dat de eerste 6 telefoontjes nooit plaatsgevonden hebben en komen met een heel ander verhaal dan eerst... Hoop dat ... Lees meer

MA
MALIBUxQUEEN - 23 mrt. 2019 om 10:31
Geldzaken & recht

Specificatie administratiekosten verstrekken verplicht?

Hallo, 

Mijn verhaal is als volgt: Ik heb een nieuwbouwwoning gekocht waarop zonnepanelen zijn geplaatst. Als koper 'eigenaar kan je dus de BTW over de zonnepanelen terug vragen. Hiervoor moet je wel de BTW specificatie ontvangen van de bouwer.

Na vele malen geweigerd te hebben willen ze ons nu wel de specificatie doen toekomen, maar na betaling van € 65,00 administratieko ... Lees meer

mjvanderwerf - 23 mrt. 2019 om 20:53
Computers & telefonie
Download-probleem

Download-probleem

Hallo,
ik heb een film gevonden op Youtube en de URL (bovenin) gekopieerd.
Die URL plak in de Gemist Downloaser.
Dan : copieren naar xxxxx.
Krijg dan een niet-gevonden foutmelding (zie plaatje)
Hoe los ik dit op ?
MJ Lees meer