door cyberbabe 10 apr. 2007 om 19:33
Huishouden & energie

Woning éénmalig professioneel laten reinigen

Als ik een nog bewoonde woning een keer professioneel wil laten reinigen, door wie zou ik dat dan kunnen laten doen? Of zou ik daar gewoon een groot schoonmaakbedrijf voor kunnen contacteren?


7983 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door stacey - 10 apr. 2007 om 20:43
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Meldt je aan bij deze dames;


Hoe schoon is jouw Huis    ;-)


 


Zijn wel schoonmaakbedrijven die bij particulieren schoonmaken,


je moet even informeren want ze doen het wellicht niet allemaal, en laat een vrijblijvende offerte maken voor bij een aantal dan, uren, mankracht, ed


Laat duidelijk omschrijven wat de precies bedoeling is.


 


Je kunt ook op krantenadvertentie voor schoonmaakster die zich aanbied reageren en overleggen of ze eenmalig bepaalde werkzaamheden wil verrichten tegen leuk bedrag.


(waarschijnlijk stuk goedkoper dan schoonmaakbedrijf.)


 


 


Succes,

door grindweg - 10 apr. 2007 om 20:55
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

als het om de buiten kant gaat dan zijn daar speciale bedrijven voor gevel reiniging etc deze bedrijven zijn op dit net wel te vinden. als het op de binnen kant aankomt dan via een goed schoon maakbedrijf. maar die doen eigenlijk liever contract werk maar je kunt bv asito proberen. ook via internet te vinden. succes

door tonnieboy - 10 apr. 2007 om 23:52
1094 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk bij de ledenlijst van de OSB voor de schoonmaakbedrijven en als u een speciaal bedrijf voor brandreiniging nodig heeft dan kunt u zoeken op reconditioneringsbedrijven. Meer offertes voor dit werk is niet geheel ongebruikelijk.


door cyberbabe - 14 apr. 2007 om 21:14
25 Antwoorden / 34 Vragen
0

Wat Stacey noemt is precies waar ik naar op zoek ben, alleen dan niet dat het op TV komt. Dus het betreft geen brand of salvage en geen buitenkant. Het gaat om een (smerig) interieur. Vieze keuken, stapels rotzooi, bekleding en tapijt dat dringend professioneel gereinigd moet. Het is gewoon een zwijnenstal waar nog mensen in wonen.
Liefst dus ook nog in een dag. Zodat ze niet uit hoeven te wijken.
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer

Wi
Wilmpje - 21 jul. 2019 om 13:17
Geldzaken & recht

Kan iemand me helpen met een voorbeeldbrief onderhandse geldlening.

Kan iemand me helpen met een voorbeeldbrief onderhandse geldlening.

M.V.G
wilmpje
Lees meer

Ha
Hannah J - 15 jul. 2019 om 18:32
Geldzaken & recht

Ziggo

Mijn vriend en ik zijn net verhuisd, en nu blijkt ziggo in het nieuwe huis niet te werken. Hiervoor heeft ziggo netjes een monteur langsgestuurd, maar deze kon het probleem niet oplossen (zat buitenshuis). Ziggo heeft zelf een externe monteur ingeschakeld welke vandaag (maandag) langs zou komen. 

M'n vriend is de hele dag thuis gebleven, maar deze externe monteur is niet op komen dagen ... Lees meer