door cyberbabe 10 apr. 2007 om 19:33
Huishouden & energie

Woning éénmalig professioneel laten reinigen

Als ik een nog bewoonde woning een keer professioneel wil laten reinigen, door wie zou ik dat dan kunnen laten doen? Of zou ik daar gewoon een groot schoonmaakbedrijf voor kunnen contacteren?


6660 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

door stacey - 10 apr. 2007 om 20:43
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Meldt je aan bij deze dames;


Hoe schoon is jouw Huis    ;-)


 


Zijn wel schoonmaakbedrijven die bij particulieren schoonmaken,


je moet even informeren want ze doen het wellicht niet allemaal, en laat een vrijblijvende offerte maken voor bij een aantal dan, uren, mankracht, ed


Laat duidelijk omschrijven wat de precies bedoeling is.


 


Je kunt ook op krantenadvertentie voor schoonmaakster die zich aanbied reageren en overleggen of ze eenmalig bepaalde werkzaamheden wil verrichten tegen leuk bedrag.


(waarschijnlijk stuk goedkoper dan schoonmaakbedrijf.)


 


 


Succes,

door grindweg - 10 apr. 2007 om 20:55
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

als het om de buiten kant gaat dan zijn daar speciale bedrijven voor gevel reiniging etc deze bedrijven zijn op dit net wel te vinden. als het op de binnen kant aankomt dan via een goed schoon maakbedrijf. maar die doen eigenlijk liever contract werk maar je kunt bv asito proberen. ook via internet te vinden. succes

door tonnieboy - 10 apr. 2007 om 23:52
1094 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kijk bij de ledenlijst van de OSB voor de schoonmaakbedrijven en als u een speciaal bedrijf voor brandreiniging nodig heeft dan kunt u zoeken op reconditioneringsbedrijven. Meer offertes voor dit werk is niet geheel ongebruikelijk.


door cyberbabe - 14 apr. 2007 om 21:14
25 Antwoorden / 34 Vragen
0

Wat Stacey noemt is precies waar ik naar op zoek ben, alleen dan niet dat het op TV komt. Dus het betreft geen brand of salvage en geen buitenkant. Het gaat om een (smerig) interieur. Vieze keuken, stapels rotzooi, bekleding en tapijt dat dringend professioneel gereinigd moet. Het is gewoon een zwijnenstal waar nog mensen in wonen.
Liefst dus ook nog in een dag. Zodat ze niet uit hoeven te wijken.
Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Li
Linstupers - 16 jan. 2019 om 20:34
Winkels & webshops

Vraag over herroepingsrecht

Ik heb vorige week online een vaatwasser gekocht. Helaas kwamen we er na installatie achter dat we een verkeerd type besteld hadden, want we hielden behoorlijk wat bovenruimte over. Ik had dus een XXL (extra hoog model) moeten uitzoeken, dus dat is mijn fout geweest. We dachten het op te lossen met een tussenplaatje en hebben de vaatwasser in gebruik genomen. Kom er toch achter ivm ernstige rugkla ... Lees meer

aa
aavenhorst@gmail.com - 16 jan. 2019 om 16:59
Huishouden & energie

Slimme meter

Heb een brief van Liander gekregen over het plaatsen van een slimme meter.  Zolang er zoveel gedoe is over slimme meters is het dan wel verstandig om er op dit moment eentje te plaatsen?
Groetjes Ans Venhorst Lees meer

An
Andromedas - 16 jan. 2019 om 13:00
Geldzaken & recht

Kan Essent mij willekeurige jaarafrekening sturen op een te hoge schatting

Beste iedereen,
Afgelopen jaar ben ik verhuist, en ook van energiemaatschappij overgestapt. Kreeg een mooi bedrag terug (€300) van Essent, want ik had bewust gespaart op mijn energiekosten, alhoewel ik meestal sowieso wel wat terugkreeg.

3 maand verder - rekening van €600 euro. €300 van eergenoemde teruggave, en nog eens €300 over 6 maanden (waarvan de laatste maand ik ma ... Lees meer