al
door aloevera 23 feb. 2007 om 18:19
Voeding & gezondheid

Aloe Vera producten

Wim,


Wie kan mij vertellen en/of heeft er goede ervaringen met het gebruiken van gestabiliseerde Aloe Vera producten !??!  Graag zou ik daar meer informatie over willen hebben !??! Voor mezelf, maar ook voor eventuele anderen !!   Alvast Bedankt !! 

379 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 23 feb. 2007 om 18:27
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De bedenker van aloe vera produktn was laatst in een programma van voedindsdienstvan waarde en bedankte iedereen die zijn verzinsel geloofde hij verdiende dik geld met zijn verzinsel en daar was hij trots op.

ve
door verwijderd - 23 feb. 2007 om 18:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


-----Voor mezelf, maar ook voor eventuele anderen!! ------


Wil je zelf distrubuteur worden ?

ve
door verwijderd - 23 feb. 2007 om 18:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Had je niets aan de antwoorden bij je vorige

vraag  in nov.2006 ?


waarom probeer je het niet gewoon uit ?

ve
door verwijderd - 23 feb. 2007 om 21:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

het is of liever gezegd een fabeltje maar je moet er in geloven dat het werkt

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anne74 - 21 feb. 2020 om 18:17
Huishouden & energie

Kan de woningbouw mij verplichten elektrisch te koken terwijl de gasleiding er wel ligt

Hoi,

Ik krijg een andere huurwoning en daar ligt een aansluiting voor elektrisch koken. Echter ligt er ook een gasleiding maar is de kraan verwijderd.

Mag de woningbouw mij verplichten elektrisch te gaan koken (ze wijgeren de gaskraan weer aan te sluiten) zonder mij tegemoet te komen in de extra kostern die ik moet maken (gaskookplaat en pannen)? Ik ben benieuwd!

G ... Lees meer

ba
basalt - 24 feb. 2020 om 16:55
Auto & vervoer

Scooterdomino, ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere scooters?

Hallo,

Door de harde wind vandaag is mijn scooter tegen een andere scooter aan omgevallen, vervolgens er nog een derde scooter omgevallen doordat de tweede daar tegenaan viel. Ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere twee scooters? Ik trof de drie scooters dus gevallen op de grond aan, met die van mij bovenop. Daaruit trek ik bovenstaande conclusie.

Alvast bedankt ... Lees meer

Pi
Pibbe - 21 feb. 2020 om 16:41
Huishouden & energie

OUDE FIETSEN IN APPARTEMENTEN COMPLEX

Er staan in ons app.complex veel oude verroeste niet gebruikte fietsen, waar vermoedelijk de bewoners van vertrokken zijn. Deze fietsen zijn al meer dan 1 jaar en langer niet gebruikt. De ruimte om een fiets neer te zetten is beperkt dus zou fijn zijn als die fietsen weg gehaald worden. Echter op huis aan huis verzoeken en rood lint aan de fietsen komen geen reactie's. Is er een wettelijke termij ... Lees meer