door dwe 27 apr. 2012 om 19:58
Computers & telefonie

Lijbrandt vermelding telefoongids

Wij hebben een 3 in 1 pakket voor telefonie, tv en internet bij Lijbrandt. Sinds kort staan we niet meer in het telefoonboek vermeld, zowel op papier als digitaal. Nu is Lijbrandt al de meest klantonvriendelijke onderneming die ik ken, hun antwoord op mijn vraag waarom geen vermelding meer, verrast mij dan ook niet: dat bieden wij niet aan, zonder nadere uitleg waarom niet.

Zijn er meer mensen met dit probleem en weet iemand ook een oplossing, want hoe moet iemand die mij wil bellen en mijn nummer niet weet mij op zoeken, zo snap ik het lage maandbedrag ook wel.

820 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sw
door swat1500 - 28 apr. 2012 om 00:05
3159 Antwoorden / 0 Vragen
0

In het telefoonboek staan alleen de door KPN uitgegeven telefoonnummers. Ik zit bij Ziggo en sta ook niet in het telefoonboek.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Johanijk - 22 jul. 2021 om 16:21
Huishouden & energie

Huisdier

Wij hebben zeven weken geleden bij de stichting Pandora een hondje gekocht. Dit hondje kwam uit Roemenië, en ons werd verteld dat he een gezond die was. Wel wat angstig omdat ze blijkbaar 5 jaar opgesloten heeft gezeten in een kast. Het is de eerste drie weken goed gegaan met het dier, maar naar verloop van een paar weken verslechterde haar toestand  en na zeven weken constateerde de dierenarts ... Lees meer

de
deWaardd - 23 jul. 2021 om 10:09
Geldzaken & recht

2 woningen, in welke gemeente inschrijven?

Goedemorgen,

Allereerst excuses voor het onduidelijke verhaal van zojuist.
Zit een beetje met een lastige situatie.
Omdat mijn vrouw al 2,5 ziek is woont ze al een tijdje bij mijn schoonouders in met onze 2 kinderen. Tussen de behandelingen door zijn daar ook meer mensen die voor haar kunnen zorgen.
Nu wil ik daar in de buurt een huisje gaan huren omdat het beter is om da ... Lees meer

Dw
Dwang - 19 jul. 2021 om 21:10
Huishouden & energie

Geen offerte, geen werkbon, wel betalen?

Na ongeveer 2 jaar lang met vlagen stankoverlast gehad te hebben besloot ik contact op te nemen met de vve. Hoe was dit geregeld? Zij konden wel iemand langs sturen. Was het een prive leiding dan waren de kosten voor mij, en was het een gemeenschappelijke leiding voor hen. Nog voor hierop akkoord te gaan kreeg ik een telefoontje van een loodgieter. Die kon er met 20 minuten wel zijn. Ik ben zo dom ... Lees meer