dw
door dwe 27 apr. 2012 om 19:58
Computers & telefonie

Lijbrandt vermelding telefoongids

Wij hebben een 3 in 1 pakket voor telefonie, tv en internet bij Lijbrandt. Sinds kort staan we niet meer in het telefoonboek vermeld, zowel op papier als digitaal. Nu is Lijbrandt al de meest klantonvriendelijke onderneming die ik ken, hun antwoord op mijn vraag waarom geen vermelding meer, verrast mij dan ook niet: dat bieden wij niet aan, zonder nadere uitleg waarom niet.

Zijn er meer mensen met dit probleem en weet iemand ook een oplossing, want hoe moet iemand die mij wil bellen en mijn nummer niet weet mij op zoeken, zo snap ik het lage maandbedrag ook wel.

607 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

sw
door swat1500 - 28 apr. 2012 om 00:05
2680 Antwoorden / 0 Vragen
0

In het telefoonboek staan alleen de door KPN uitgegeven telefoonnummers. Ik zit bij Ziggo en sta ook niet in het telefoonboek.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anne74 - 21 feb. 2020 om 18:17
Huishouden & energie

Kan de woningbouw mij verplichten elektrisch te koken terwijl de gasleiding er wel ligt

Hoi,

Ik krijg een andere huurwoning en daar ligt een aansluiting voor elektrisch koken. Echter ligt er ook een gasleiding maar is de kraan verwijderd.

Mag de woningbouw mij verplichten elektrisch te gaan koken (ze wijgeren de gaskraan weer aan te sluiten) zonder mij tegemoet te komen in de extra kostern die ik moet maken (gaskookplaat en pannen)? Ik ben benieuwd!

G ... Lees meer

ba
basalt - 24 feb. 2020 om 16:55
Auto & vervoer

Scooterdomino, ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere scooters?

Hallo,

Door de harde wind vandaag is mijn scooter tegen een andere scooter aan omgevallen, vervolgens er nog een derde scooter omgevallen doordat de tweede daar tegenaan viel. Ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere twee scooters? Ik trof de drie scooters dus gevallen op de grond aan, met die van mij bovenop. Daaruit trek ik bovenstaande conclusie.

Alvast bedankt ... Lees meer

Pi
Pibbe - 21 feb. 2020 om 16:41
Huishouden & energie

OUDE FIETSEN IN APPARTEMENTEN COMPLEX

Er staan in ons app.complex veel oude verroeste niet gebruikte fietsen, waar vermoedelijk de bewoners van vertrokken zijn. Deze fietsen zijn al meer dan 1 jaar en langer niet gebruikt. De ruimte om een fiets neer te zetten is beperkt dus zou fijn zijn als die fietsen weg gehaald worden. Echter op huis aan huis verzoeken en rood lint aan de fietsen komen geen reactie's. Is er een wettelijke termij ... Lees meer