be
door belladonna1 Apr 14, 2011 om 14:01
Huishouden & energie

Overstap energieleverancier

Wij zijn vorigjaar per 4 mei overgestapt van Eneco naar Greenchoice. Op de jaarnota staat dat leverantie bij Greenchoice is gestart 4 mei dus incassering per 4 mei
Op de eindnota in juni 2010 van Eneco staat levering inclusief de maand mei. Is het gebruikelijk dat er dus door 2 leveranciers wordt geincasseerd? Heb met beide leveranciers 2x gebeld Eneco zegt, overstap duurt 6 weken dus moet u door blijven betalen. Greench. zegt nee dat is niet zo. Consumentenbond die ik ook gebeld heb, zegt logisch u moet betalen voor wat geleverd is maar wordt er dan door twee leveranciers geleverd? Ik begrijp het niet en heb het gevoel dat er dubbel betaald is door ons. Ben dus niet goedkoper uit in dit geval.

1250 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

birgit67
door birgit67 - Apr 14, 2011 om 14:10
83 Antwoorden / 14 Vragen
0

Ik ben ooit jaren geleden een keer overgestapt van Eneco naar Greenchoice.
Ik betaalde toen niet allebei de leveranciers, dus er is bij jou waarschijnlijk iets fout gegaan.
Ik was bij Greenchoice per maand iets goedkoper uit maar kreeg na een jaar wel een naheffing.
Ben na 1 jaar weer teruggegaan naar Eneco.
Overstappen doe ik nooit meer.
Heeft gewoonweg geen zin.

valerius-2
door valerius-2 - Apr 14, 2011 om 14:13
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Heeft u eneco op tijd opgezegd? Is het niet zo dat de maand mei in de rekening gemeld is om dat u dus in mei nog voor een aantal dagen van hun de de stroom heeft afgenomen.
Maar de afrekening van de stroom gaat via de meterstand die dus beslist over wat u moet betalen .Die wordt dus door de netbeheerder opgenomen, dus dubbel betalen van het gebruik is dus niet mogelijk, het enige wat kan gebeuren dat de 2leveranciers dus eventueel de een inplaats van de andere betaalt of niet betaalt krijgt.

birgit67
door birgit67 - Apr 14, 2011 om 14:55
83 Antwoorden / 14 Vragen
0

Als je het gevoel hebt dat je dubbel hebt betaald, kan je dat toch terugzien op je bank afschriften ?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

CCK
CCK - Jun 2, 2023 om 21:55
Huishouden & energie

Geen gespecificeerde offerte kunstof kozijnen

Paar weken terug is een bedrijf bij ons thuis geweest vanwege kunstof kozijnen. Vandaag hadden we de afspraak om de offerte te bespreken. Het was een fijn gesprek en degene nam alle tijd voor ons.

De offerte kregen we onder ogen en dit bedroeg een totaal prijs. Daardoor ontstond bij ons de vraag of het mogelijk is om de offerteprijs meer te specificeren, zodat we een idee kregen waarop ... Lees meer

Li
Lineke Dammers - Jun 2, 2023 om 06:57
Vakantie & reizen

Liften en roltrappen OV

Het laatste jaar zijn veelvuldig overal in het OV roltrappen en liften stuk. Ondanks verzoeken aan de bedrijven worden deze nauwelijks hersteld of ze doen het tijdelijk weer. Dat is geen goede service voor de OV reiziger. Ik ben het zat en wil aandacht hiervoor. Waar kan ik dat het beste doen. Lees meer

Ge
Gert Moes - May 31, 2023 om 15:36
Voeding & gezondheid

Medicijnen

Voor de zoveelste x is mijn medicijn niet of nauwelijks op voor raad , landelijk niet te krijgen volgens apotheker .
Gaat om de alprazalam 0.5mg , een ellende hoe kan dit ,ik ben niet de enigste , waarom is dit belangrijke medicijn niet op voorraad?

Lees meer