door quiper 16 jul. 2006 om 22:15
Huishouden & energie

Vloerverwarming in appartement

Mijn Broer betrekt binnenkort een appartement in Barendrecht, met vloerverwarming. Niemand kan echter vertellen wat voor vloer hier overheen mag. Vloertegels wordt afgeraden omdat er dan contactgeluid ontstaat, mag wel maar dan wel isoleren. Maar er ligt een zwevende vloer en die mag je eigelijk weer niet isoleren. Isolatie betekend overigens isoleren tegen geluis maar gaat weer ten koste van de warmteoverdracht. Dan maar vloerbedekking??? Geen enkele vloerbedekking is ëcht"geschikt voor vloerverwarming, vanwege uitdrogen. De garantie op vloebedekking is minimaal bij vloerverwarming. De bouwer (Kanters) geeft niet thuis en heeft geen oplossing, deze verwijst naar de projectontwikkelaar (Estrada) die verwijst op haar beurt naar de Architect. Maar niemand weet het!!!!


Waarom in zo'n appartement (ca. 20 verdiepingen) vloerverwarming leggen als dit eigenlijk alleen maar problemen geeft.


Wie heeft er een oplossing?????????????????????


 


 

7490 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 16 jul. 2006 om 23:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Sorry ik heb niet echt een oplossing ;-)


Waarom informeer je niet bij een bedrijf dat vloerverwarmingen aanlegt, misschien kunnen die je goed adviseren.


Ik zag wel wat dingen op vloerleggerssite, ze noemden vynylvloer, parket en stenen en grindvloer maar was afhankelijk van de manier waarop de vloerverwarming was aangelegd.


( je kunt hier eens rondkijken; http://www.vloeren-net.nl/index2/index.htm )


Succes,

ve
door verwijderd - 17 jul. 2006 om 00:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ga er van uit dat uw broer een nieuwbouw appartement gaat betrekken in Barendrecht?


O.g.v. het appartementsrecht (het zoveelste deel) heeft uw broer te maken met een VvE ... (i.o.), van rechtswege lid, die naast statuten, conform de splitsingsakte,  een huishoudelijk reglement heeft waarin wordt vastgelegd wat wel en niet mag in het complex, welke tijdens een eerste algemene ledenvergadering wordt vastgesteld. Daarnaast is er ook zijdens de verkoop een administrateur van de VvE aangesteld voor een bepaalde periode.


Zijn in alle appartementen vloerverwarming aangelegd?


Misschien dat uw broer zijn licht kaan opsteken bij het Bouwcentrum in Rotterdam, of via internet?

ve
door verwijderd - 17 jul. 2006 om 09:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe is het mogelijk dat een bouwer standaard vloerverming levert in de appartementen en er geen contacten zijn met levernaciers die voor de vloer een passende oplossing kunnen bieden.
De combinatie van vloerverming en een leisteenvloer (gelaagde opbouw) is eigenlijk het best, maar dat zou niet mogelijk zijn. Parket is minder geschikt en laminaat ook. Kurk zou dan een goed alternatief kunnen bieden maar daar moet je net van houden. Ik ben er van overtuigd dat een bedrijf dat voldoende vertrouwd is met vloerverwarming wel in staat is om een tegelvloer of steenachtige vloer te leveren die voldoet aan de eisen van geluidsisolatie.Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ha
Hanny - 10 aug. 2020 om 16:46
Geldzaken & recht

Blokker

Blokker laat klanten veel te lang wachten op geld. Ondeugdelijk artikel teruggestuurd en vervolgens maar wachten op je geld.

Er zijn veel klachten over Blokker, vaak dezelfde klachten, namelijk het wachten op geld dat ze maar niet storten ????

Dit is gelijk een waarschuwing!!!!!

Onbegrijpelijk dat klanten veel moeite moeten doen om hun recht te halen.
Zo'n bed ... Lees meer

He
Hester - 10 aug. 2020 om 20:07
Geldzaken & recht

Aanpassen erfdienstbaarheid met wederzijds goed keuren, hoe gaat dit in z'n werk?

Sinds vorig jaar zijn wij in het bezit van een oude, vervallen woonboerderij welke wij helemaal gaan opknappen. 1 van de muren staat op de grens van het terrein met de buren. In het koopcontract staat een artikel opgenomen, dat er geen dakvensters, ramen etc geplaatst mogen worden die uitkijken op het erf van de buren. Dit is echter al een oude clausule en in overleg met de huidige bewoners, vinde ... Lees meer

Sj

Medicijnvermelding in Mijn CZ

Als ik bij mijn zorgverzekeraar CZ in mijn persoonlijke account inlog kan ik v.w.b. de medijnen niet altijd zien wélke medicijnen mij in rekening worden gebracht. Als ik daarover een vraag stel bij CZ zegt men dat dat is i.v.m. privacy. Ik heb aangegeven dat als ik inlog met mijn Digid met wachtwoord ik dan toch veilig al mijn gegevens moet kunnen zien en zeker gegevens van kosten die mij in reke ... Lees meer