door quiper 16 jul. 2006 om 22:15
Huishouden & energie

Vloerverwarming in appartement

Mijn Broer betrekt binnenkort een appartement in Barendrecht, met vloerverwarming. Niemand kan echter vertellen wat voor vloer hier overheen mag. Vloertegels wordt afgeraden omdat er dan contactgeluid ontstaat, mag wel maar dan wel isoleren. Maar er ligt een zwevende vloer en die mag je eigelijk weer niet isoleren. Isolatie betekend overigens isoleren tegen geluis maar gaat weer ten koste van de warmteoverdracht. Dan maar vloerbedekking??? Geen enkele vloerbedekking is ëcht"geschikt voor vloerverwarming, vanwege uitdrogen. De garantie op vloebedekking is minimaal bij vloerverwarming. De bouwer (Kanters) geeft niet thuis en heeft geen oplossing, deze verwijst naar de projectontwikkelaar (Estrada) die verwijst op haar beurt naar de Architect. Maar niemand weet het!!!!


Waarom in zo'n appartement (ca. 20 verdiepingen) vloerverwarming leggen als dit eigenlijk alleen maar problemen geeft.


Wie heeft er een oplossing?????????????????????


 


 

7652 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 16 jul. 2006 om 23:25
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi,


Sorry ik heb niet echt een oplossing ;-)


Waarom informeer je niet bij een bedrijf dat vloerverwarmingen aanlegt, misschien kunnen die je goed adviseren.


Ik zag wel wat dingen op vloerleggerssite, ze noemden vynylvloer, parket en stenen en grindvloer maar was afhankelijk van de manier waarop de vloerverwarming was aangelegd.


( je kunt hier eens rondkijken; http://www.vloeren-net.nl/index2/index.htm )


Succes,

ve
door verwijderd - 17 jul. 2006 om 00:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik ga er van uit dat uw broer een nieuwbouw appartement gaat betrekken in Barendrecht?


O.g.v. het appartementsrecht (het zoveelste deel) heeft uw broer te maken met een VvE ... (i.o.), van rechtswege lid, die naast statuten, conform de splitsingsakte,  een huishoudelijk reglement heeft waarin wordt vastgelegd wat wel en niet mag in het complex, welke tijdens een eerste algemene ledenvergadering wordt vastgesteld. Daarnaast is er ook zijdens de verkoop een administrateur van de VvE aangesteld voor een bepaalde periode.


Zijn in alle appartementen vloerverwarming aangelegd?


Misschien dat uw broer zijn licht kaan opsteken bij het Bouwcentrum in Rotterdam, of via internet?

ve
door verwijderd - 17 jul. 2006 om 09:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoe is het mogelijk dat een bouwer standaard vloerverming levert in de appartementen en er geen contacten zijn met levernaciers die voor de vloer een passende oplossing kunnen bieden.
De combinatie van vloerverming en een leisteenvloer (gelaagde opbouw) is eigenlijk het best, maar dat zou niet mogelijk zijn. Parket is minder geschikt en laminaat ook. Kurk zou dan een goed alternatief kunnen bieden maar daar moet je net van houden. Ik ben er van overtuigd dat een bedrijf dat voldoende vertrouwd is met vloerverwarming wel in staat is om een tegelvloer of steenachtige vloer te leveren die voldoet aan de eisen van geluidsisolatie.Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

li
liabour - 26 sep. 2020 om 17:12
Geldzaken & recht

Legitiem erfdeel

L.S.
mijn man en ik waren op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Hebben per testament kind uit eerder huwelijk onterfd. Mijn man is 15 jaar geleden overleden. Klopt het dat kind geen aanspraak meer kan maken op legitiem erfdeel omdat periode van 5 jaar is verstreken? Lees meer

kn
kniefke - 26 sep. 2020 om 13:01
Geldzaken & recht

Pauze niet betaald

Ik werk in als hotel als receptioniste waarbij ik 8 uur per dag moet werken,helaas door de Covid 19 zit ik in mijn eentje achter de balie ipv 2 waarbij ik dus alle taken te doen heb,hotel receptie en voor de andere faciliteiten in het gebouw
Als het even rustig is probeer ik een sigaret te roken wat meestal niet verder komt dan enkele trekjes want dan staat er wel iemand voor de balie of gaat ... Lees meer

willem3e - 25 sep. 2020 om 14:48
Computers & telefonie

Inscannen via HP photosmart B110

Scannen met behulp van de HP photosmart B110 via HP Solution center gaat niet meer omdat ik Adobe Flashplayer heb verwijderd omdat deze problemen kan veroorzaken.
Is er een andere oplossing om toch, b.v. een document, rechtstreeks vanaf de printer/scanner naar de laptop te scannen?
Nu even opgelost via een SD kaart. Lees meer