li
door lijdie kot 5 dec. 2017 om 11:26
Vakantie & reizen

Afhandeling klacht Corendon

Wij hebben in september via de vakantiediscounter een vakantie geboekt bij Corendon, waarover wij een klacht ingediend hebben bij Corendon. Deze klacht is sinds 13 September in behandeling. Medereizigers hebben 21 september al bericht gekregen dat ze de gehele reis vergoed kregen. Onze klacht is nog steeds in behandeling. Wat voor stappen moeten wij verder ondernemen?

2042 5 Rapporteer
door tijger1 - 5 dec. 2017 om 11:27
36494 Antwoorden / 21 Vragen
1

Misschien even bellen of mailen en vragen hoe het er mee staat?

door marita5 - 5 dec. 2017 om 11:36
6545 Antwoorden / 8 Vragen
1

Hallo Lijdie Kot , 

Wij hebben in september via de vakantiediscounter een vakantie geboekt bij Corendon,

Neem eens contact op met vakantiediscounter , klik op de rode regels .

https://www.vakantiediscounter.nl/service/article/klacht-indienen/ 

Contact Vakantiediscounter , 

https://www.vakantiediscounter.nl/service/contact/

door edrick3 - 5 dec. 2017 om 13:25
26086 Antwoorden / 85 Vragen
1

Wat voor stappen moeten wij verder ondernemen?
Rappeleren (=met aandrang herinneren; oftewel vragen hoe het er mee staat).

door boppe1943 - 5 dec. 2017 om 17:52
1129 Antwoorden / 98 Vragen
1

Nogmaals contact opnemen met Corendon en de namen noemen van diegenen die bericht hebben gekregen dat zij de hele reis vergoed krijgen. En vraag wanneer ook u uw reisgeld terug krijgt.

si
door sinypots - 6 dec. 2017 om 18:58
22 Antwoorden / 1 Vragen
0

Rechtsbijstand, helpt, is het zo klaar!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

rebek - 20 okt. 2018 om 22:20
Geldzaken & recht

KPN belt niet terug

KPN heeft nu al 6 keer in drie manden tijd beloofd binnen 2 dagen terug te bellen maar ze hebben nog geen keer teruggebeld. Ook al staat mn telefoon om 6u 's morgens al aan. Lees meer

Ba
Babbelaartje - 20 okt. 2018 om 20:17
Garantie & verzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering bij spaarhypotheek

Wij hebben sinds 1997 een spaarhypotheek met daarbij de verplichte ORV.
nu gebleken is dat wij waarschijnlijk teveel premie betalen, zou ik willen weten wat ik het beste kan doen.
we hebben nooit iets van de tussenpersoon gehoord en zelfs nog in de tussentijd allebei een ORV afgesloten voor alle zekerheid
ik wacht op de reacties!!! Hartelijk dank alvast Lees meer

Mo
Monika Z - 20 okt. 2018 om 12:56
Vakantie & reizen

Stop met verrassingstickets.nl!!!!!!

Ik begrijp dat bij " verrassingstickets" kan je meer verrassingen verwachten als heel veel extra kosten, bestemming waar je echt niet naartoe wilt, allerslechtste hotels etc etc .. Maar wij werden verrast met iets wat onacceptabel is. Ik heb 3 daagse reis gewonnen bij Vakantieveilingen. Natuurlijk hoop je dat je leuke plek krijgt als je naar reclame foto kijk, maar het is een verrassing dus ook al ... Lees meer