li
door lijdie kot 5 dec. 2017 om 11:26
Vakantie & reizen

Afhandeling klacht Corendon

Wij hebben in september via de vakantiediscounter een vakantie geboekt bij Corendon, waarover wij een klacht ingediend hebben bij Corendon. Deze klacht is sinds 13 September in behandeling. Medereizigers hebben 21 september al bericht gekregen dat ze de gehele reis vergoed kregen. Onze klacht is nog steeds in behandeling. Wat voor stappen moeten wij verder ondernemen?

1169 5 Rapporteer
door tijger1 - 5 dec. 2017 om 11:27
33827 Antwoorden / 17 Vragen
1

Misschien even bellen of mailen en vragen hoe het er mee staat?

door marita5 - 5 dec. 2017 om 11:36
5009 Antwoorden / 3 Vragen
1

Hallo Lijdie Kot , 

Wij hebben in september via de vakantiediscounter een vakantie geboekt bij Corendon,

Neem eens contact op met vakantiediscounter , klik op de rode regels .

https://www.vakantiediscounter.nl/service/article/klacht-indienen/ 

Contact Vakantiediscounter , 

https://www.vakantiediscounter.nl/service/contact/

door edrick3 - 5 dec. 2017 om 13:25
25031 Antwoorden / 84 Vragen
1

Wat voor stappen moeten wij verder ondernemen?
Rappeleren (=met aandrang herinneren; oftewel vragen hoe het er mee staat).

door boppe1943 - 5 dec. 2017 om 17:52
988 Antwoorden / 98 Vragen
1

Nogmaals contact opnemen met Corendon en de namen noemen van diegenen die bericht hebben gekregen dat zij de hele reis vergoed krijgen. En vraag wanneer ook u uw reisgeld terug krijgt.

si
door sinypots - 6 dec. 2017 om 18:58
22 Antwoorden / 1 Vragen
0

Rechtsbijstand, helpt, is het zo klaar!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

St
StefBosheim - 14 dec. 2017 om 22:10
Geldzaken & recht

Mag de NS een factuur sturen voor niet geleverde diensten?

Ik ben door familieomstandigheden, zowel een overlijden van mijn schoonmoeder als de geboorte van mijn zoon, vergeten de rekening te betalen van mijn traject vrij voor de periode van 24 okt tot 24 nov, ook de herinneringen zijn aan mijn aandacht ontsnapt. Ik kreeg onlangs een brief dat de NS mijn abonement om die reden per 7 december stop zou zetten. Dat betekent dat ze nog iets meer dan een week ... Lees meer

Ju
Jumbogirl - 14 dec. 2017 om 22:11
Geldzaken & recht

Mag mijn werkgever, na 4 ruilingen, 2 euro per ruiling vragen?

Ik werk bij de jumbo, franchise. En mijn werkgever heeft besloten dat we 4 finches krijgen voor elke dienstruiling 1, voor 1 jaar lang. Als je meer fiches wilt kost dit 2 euro per fiches. Mag dit? Lees meer

jr
jromviel@hotmail.nl - 21 nov. 2017 om 16:43
Voeding & gezondheid

Kattenbakvulling klontend

Hallo allemaal,

Ik heb een vraagje ik zie steeds vaker klontende natuurlijk eco friendly kattenbakvulling. Ik vraag me af wat maakt een houtkorrel/ natuurlijkproduct klontend. Ik kan wel iets vinden over bentoniet maar niet over de natuurlijke varianten zoals hout soja etc.

Ik ben benieuwd ik wil het namelijk graag zo ecofriendly mogelijk. Lees meer