door irma2 30 nov. 2004 om 10:26
Vakantie & reizen

Caravanverzekering

wie kan mij meer info geven over caravanverzekeringen.Onze caravan is 10 jaar oud en het is onze eerste.Wat is wijsheid?

926 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 30 nov. 2004 om 12:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

U kunt mijns inziens het beste prijsopgave bij diverse verzekeraars opvragen, dan kunt u de voorwaarden vergelijken en dus ook de premie. Als u al meerdere verzekeringen bij een verzekeraar heeft, kunt u nog wel eens pakketkorting krijgen. Zelf heb ik dat b.v. bij Univé.

ve
door verwijderd - 30 nov. 2004 om 12:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nog even ter aanvulling: Op het internet is ook het een ander te lezen, om te vergelijken. Kijkt u b.v. maar eens op caravanverzekering.

ve
door verwijderd - 14 jan. 2005 om 16:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De meeste verzekeringen verzekeren caravans van 10 jaar of ouder niet meer, indien deze niet bij hen vanaf het begin verzekerd zijn geweest. Het beste is te informjeren bij de verschillende verzekeringen en om de caravan te laten taxeren (bijvoorbeeld bij een goede en vertrouwde caravan handel), Indien u de dagwaarde compleet met de toebehoren (inboedel= potten, servies, slaapzakken, tv, enz.), die continue of op vakantie aanwezig zijn, weet, kunt u bekijken of het de moeite waard is om de caravan te verzekeren. Een aantal maatschappijen verzekern de eerste drie jaar volledig en passen daarna een afschrijving van 1,5% per maand van de nieuw waarde toe. Boksbal

ve
door verwijderd - 14 jan. 2005 om 16:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

oud draadje

ve
door verwijderd - 17 jan. 2005 om 19:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wij hebben een in perfecte staat verkerende KIP caravan uit 1988.


Hij is verzekerd bij Sterpolis in Arnhem. Geen enkel probleem om te verzekeren ondanks zijn leeftijd. Heb toendertijd alle verzekeringen vergeleken en kwam hier wat betreft prijs/prestatie verhouding verreweg het goedkoopste uit.


Voor info: www.sterpolis.nl


Dick van Straalen.


IJsselstein.


 

ve
door verwijderd - 19 mrt. 2005 om 08:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb zelf een caravan van 1986 en is bij unive gewoon teverzekeren

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Vo
Voers - 22 apr. 2021 om 06:57
Computers & telefonie

Ik ben opgelicht via internet, duur beeldscherm nooit geleverd, wat nu?

Goede morgen,

Op 15 maart j.l/ heb ik voor de oprichting van mijn bedrijfje via de webshop ti84shop een 2e hands 27 inch apple beeldscherm gekocht voor 624,-. Na betaling en ontvangst van de factuur ontving ik mail met de melding dat de levering zsm geleverd zou worden. Volgens de site zou dit maximaal 7 dagen kunnen duren. Op 22 maart nog steeds niets ontvangen, na geen telefonisch c ... Lees meer

To
Tonia - 4 dec. 2020 om 14:49
Winkels & webshops

Wie heeft slechte ervaringen met Bijnavoornoppes.nl

Heb begin november kleine artikelen besteld bij www.bijnavoornoppes.nl
elke keer mailen ze terug dat het met de post eraan komt. Niks gezien,
Op internet zie ik meerdere klachten over deze internetshop.
hoor graag ervaringen van anderen hierover. Lees meer

da
daron - 20 apr. 2021 om 11:17
Auto & vervoer

parkeren

Goedendag, ik ben werkzaam bij De ns en mijn standplaats is Amsterdam. Zelf woon ik in Hoogland. en dat is met wind en regen met een zware bedrijfskoffer niet te doen, ik parkeer dan mijn auto bij het station. (NS Internationaal) dit alles in een grote koffer. 
Nu kan en mag ik niet bij het station in amersfoort parkeren omdat ik al een parkeerplaats heb in Amsterdam voor als het te vroeg te ... Lees meer