ir
door irma2 30 nov. 2004 om 10:26
Vakantie & reizen

Caravanverzekering

wie kan mij meer info geven over caravanverzekeringen.Onze caravan is 10 jaar oud en het is onze eerste.Wat is wijsheid?

561 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 30 nov. 2004 om 12:12
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

U kunt mijns inziens het beste prijsopgave bij diverse verzekeraars opvragen, dan kunt u de voorwaarden vergelijken en dus ook de premie. Als u al meerdere verzekeringen bij een verzekeraar heeft, kunt u nog wel eens pakketkorting krijgen. Zelf heb ik dat b.v. bij Univé.

ve
door verwijderd - 30 nov. 2004 om 12:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Nog even ter aanvulling: Op het internet is ook het een ander te lezen, om te vergelijken. Kijkt u b.v. maar eens op caravanverzekering.

ve
door verwijderd - 14 jan. 2005 om 16:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

De meeste verzekeringen verzekeren caravans van 10 jaar of ouder niet meer, indien deze niet bij hen vanaf het begin verzekerd zijn geweest. Het beste is te informjeren bij de verschillende verzekeringen en om de caravan te laten taxeren (bijvoorbeeld bij een goede en vertrouwde caravan handel), Indien u de dagwaarde compleet met de toebehoren (inboedel= potten, servies, slaapzakken, tv, enz.), die continue of op vakantie aanwezig zijn, weet, kunt u bekijken of het de moeite waard is om de caravan te verzekeren. Een aantal maatschappijen verzekern de eerste drie jaar volledig en passen daarna een afschrijving van 1,5% per maand van de nieuw waarde toe. Boksbal

ve
door verwijderd - 14 jan. 2005 om 16:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

oud draadje

ve
door verwijderd - 17 jan. 2005 om 19:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wij hebben een in perfecte staat verkerende KIP caravan uit 1988.


Hij is verzekerd bij Sterpolis in Arnhem. Geen enkel probleem om te verzekeren ondanks zijn leeftijd. Heb toendertijd alle verzekeringen vergeleken en kwam hier wat betreft prijs/prestatie verhouding verreweg het goedkoopste uit.


Voor info: www.sterpolis.nl


Dick van Straalen.


IJsselstein.


 

ve
door verwijderd - 19 mrt. 2005 om 08:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb zelf een caravan van 1986 en is bij unive gewoon teverzekeren

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

An
Anne74 - 21 feb. 2020 om 18:17
Huishouden & energie

Kan de woningbouw mij verplichten elektrisch te koken terwijl de gasleiding er wel ligt

Hoi,

Ik krijg een andere huurwoning en daar ligt een aansluiting voor elektrisch koken. Echter ligt er ook een gasleiding maar is de kraan verwijderd.

Mag de woningbouw mij verplichten elektrisch te gaan koken (ze wijgeren de gaskraan weer aan te sluiten) zonder mij tegemoet te komen in de extra kostern die ik moet maken (gaskookplaat en pannen)? Ik ben benieuwd!

G ... Lees meer

ba
basalt - 24 feb. 2020 om 16:55
Auto & vervoer

Scooterdomino, ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere scooters?

Hallo,

Door de harde wind vandaag is mijn scooter tegen een andere scooter aan omgevallen, vervolgens er nog een derde scooter omgevallen doordat de tweede daar tegenaan viel. Ben ik verantwoordelijk voor de schade aan de andere twee scooters? Ik trof de drie scooters dus gevallen op de grond aan, met die van mij bovenop. Daaruit trek ik bovenstaande conclusie.

Alvast bedankt ... Lees meer

Pi
Pibbe - 21 feb. 2020 om 16:41
Huishouden & energie

OUDE FIETSEN IN APPARTEMENTEN COMPLEX

Er staan in ons app.complex veel oude verroeste niet gebruikte fietsen, waar vermoedelijk de bewoners van vertrokken zijn. Deze fietsen zijn al meer dan 1 jaar en langer niet gebruikt. De ruimte om een fiets neer te zetten is beperkt dus zou fijn zijn als die fietsen weg gehaald worden. Echter op huis aan huis verzoeken en rood lint aan de fietsen komen geen reactie's. Is er een wettelijke termij ... Lees meer