bharmsen
door bharmsen Nov 2, 2010 om 09:19
Vakantie & reizen

Doorlopende reisverzekering

Waarom is een doorlopende standaard reisverzekering slechts geldig voor een aaneengesloten vakantie van 60 dagen en niet 365 dagen per jaar. Met andere woorden ik boek/maak een reis van 65 dagen aaneengesloten dan ben ik bij de standaard reisverzekering slechts voor 60 dagen verzekerd en moet voor de laatste 5 dagen een aparte reisverzekering boeken.

groetjes ben2

440 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

abarth
door abarth - Nov 2, 2010 om 19:51
845 Antwoorden / 19 Vragen
0

U kunt deze vraag beter aan uw verzekeraar stellen.
Staat er niets over op hun internetsite bij veelgestelde vragen?

Je noemt hier de polisvoorwaarden niet, en ook niet welke verzekeraar het betreft

vladja
door vladja - Nov 2, 2010 om 20:22
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Doorlopende reisverzekeringen zijn bestemd voor meerdere reizen/vakanties per jaar. Standaard is dat 60 dagen. Gemiddeld is dat lang genoeg per reis.

Ga je langer op reis, dan moet je een andere verzekering afsluiten. Er is genoeg aanbod van verzekeringen, die langer lopen dan 60 dagen.

Als je na die 60 dagen nog 5 dagen ergens wilt bijverzekeren, adviseer ik je dat eerst te overleggen met de betreffende verzekering. Of er dekking is als je al in het buitenland zit en niet vanuit Nederland vertrekt voor die 5 dagen. Laat dit schriftelijk vastleggen, want de algemene voorwaarden van reisverzekeringen gaan uit van het standaard model, nl. op reis gaan. Wat je met die 5 dagen af wil sluiten is geen reis, maar een verzekering tijdens een 5 daags verblijf in het buitenland aansluitend aan een "verlopen" dekking van een andere reisverzekering.

Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

schiphuis
schiphuis - Feb 7, 2023 om 19:25
Elektronica & tv
An
Anoniem64 - Feb 7, 2023 om 16:28
Geldzaken & recht
HHP andumedic, Persoon die de huurovereenkomst (geen koop) is overleden.

HHP andumedic, Persoon die de huurovereenkomst (geen koop) is overleden.

Persoon die de huurovereenkomst met HHP is aangegaan is overleden en HHP wil de overeenkomst (geen koop of lease) niet ontbinden maar doorgeven aan weduwe.
De weduwe heeft hier niets aan en kan dit ook niet opbrengen. Mag HHP dit zonder meer op deze manier doorzetten? Lees meer

Ko
Koekepeer1 - Feb 7, 2023 om 14:25
Geldzaken & recht

Mag je werken bij nieuwe baas terwijl je vakantie hebt van oude baas?

Ik heb volledig vakantie genomen. Dus niks meer te doen. Ik krijg uitbetaald vanaf 1 maart maar doe wat dingen in februari voor de nieuwe baas. Moet ik dat oude baas melden? Kan oude baas er achter komen? Moet omdat ik nieuwe baan anders niet krijg. Ik heb geen ww rechten opbouw voldoende om uitkering te krijgen. Ik krijg dus geen loon uitbetaald in februari van nieuwe baas.

Ik krijg va ... Lees meer