jj
door jj78 Feb 2, 2007 om 10:08
Vakantie & reizen

Ervaring Supersaver?

Afgelopen maandag 2 tickets geboekt naar Indonesie. s'Avonds een bevestiging ontvangen. Keurig allemaal. Tickets zouden binnen 2 werkdagen geleverd worden ivm express service waarvoor we gekozen hadden. Tot op heden niets ontvangen. Geen reaktie op mail en via telefoon niet te bereiken ( standaard bandje druk etc )


Nu begin ik mij zorgen te maken over deze instelling! Enig idee hoe betrouwbaar dit bedrijf is? www.supersaver.nl


Mvg.


 

100952 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 10:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag JJ78,


Ik heb even op Radar gekeken, maar kom daar de naam Supersaver niet tegen. Wellicht kun je even bij de Kamer van Koophandel informeren of er wat aan de hand is met dit bedrijf.


Vriendelijke groet, Read.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 11:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hallo,Krijg niet de indruk dat dit een(ballentent) is.Geld Terug Garantie

Naast de lage inclusief prijzen, dus geen lokprijzen maar de daadwerkelijke kosten voor de vlucht, biedt Supersaver Travel een aantal unieke voordelen, waaronder de Geld Terug Garantie. Dit houdt in dat het mogelijk is om tegen een geringe betaling bij boeking (25 euro binnen Europa, 35 euro buiten Europa) een ticket te annuleren zonder opgaaf van reden. Er wordt daarnaast in tegenstelling tot veel andere aanbieders niets in rekening gebracht voor het betalen met creditcard. Ook het laten klaarleggen van de tickets op Schiphol is gratis. Bovendien is er dagelijks telefonische ondersteuning aanwezig en is er op de website real-time inzicht in de werkelijk geboekte prijzen door andere klanten. Hierdoor is het niet meer nodig om oneindig te zoeken naar het laagste tarief.

Achtergrond Supersaver Travel B.V.

Supersaver Travel is onderdeel van SRG, Svenska Resegruppen AB, de grootste online reisaanbieder in Noord Europa. SRG is opgericht in 1989 in Zweden, het hoofdkantoor zit dan ook in Stockholm. De totale omzet is ruim 100 miljoen euro en er werken in totaal 115 mensen. Supersaver is ook aanwezig in Denemarken, Finland en Noorwegen. Andere reiswebsites van SRG zijn Flygvarhuset, Flygcentrum, Gullivers, Marco Polo en Töölö. Ook de + organisatie is positief.b

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ Anka,


moet eerst vermelden dat het probleem is opgelost! Gelukkig.


@Anka : Klinkt inderdaad allemaal prima. Maar ja, dat wil niet zeggen dat het allemaal ook echt zo is,toch ? Als je al de hele week belt en constant een bandje krijgt met : we zijn druk....de verbinding wordt nu verbroken, geen antwoord op mailtjes krijgt, dan krijg ik wel argwaan en ga ik me wel zorgen om onze 1800 euro! Nu bleek dat ze gisteren gebeld hebben ( had een privenummer gebeld naar mn mobiel ). Vandaag eerst zelf gebeld naar de KvK en daar een ander nummer gekregen ( geen 0900 ) en kreeg gelijk iemand aan de lijn. Daar gelijk het probleem opgelost met excuses erbij. Daar vertelde hij dus dat hij gisteren gebeld had. Dus al met al gelukkig nu opgelost maar de service kan 10x beter/sneller...


 

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Zij zijn geen lid van de ANVR. Heeft u alle voorwaarden e.d. wel goed doorgenomen?


Zie (o.a.): Supersaver.nl - reiscondities.


Gr. Hutch

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 12:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ Hutch :


Ze zijn lid van het IATA. De internationale ANVR.


Zie mijn voorgaande post dat alles uiteindelijk gewoon is opgelost!

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 14:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

IATA = international ANVR?

Die vergelijking loopt wel heel erg mank. IATA is een internationale overkoepelende organisatie voor de luchtvaart (inclusief inderdaad sommige reisagenten), maar de activiteiten van de ANVR liggen op een heel ander vlak dan die van IATA.

Mvgr - B (die over een uur weer wat luchtvracht richting Schiphol gaat brengen met bestemming Riyadh)ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 15:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

IATA is niet de internationale ANVR maar een overkoepelen luchtvaart organistie waar bij alleen luchtvaart maatschappijen bij zijn aangesloten.

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 18:52
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Ik ben persoonlijk een beetje huiverig over die goedkope aanbiedingen zeker als men ook geen lid is van de anvr. Gaat er iets mis dan kan je naar je geld fluiten. Ik persoonlijk boek meestal via v/d verder wat wel bonafide is de WRC ( witte reizen cenrtale ) aangesloten bij de anvr. - sgr - en calamiteitenfonds. met zeer scherp geprijsde reizen incl. kosten zodat je meteen weet wat de reis je gaat kosten. Vliegen met goede Vlieg.maatschappij klm martin air Singapore airline en Cath.Pacific. en Mal.airwys.


mvg sjon

ve
door verwijderd - Feb 2, 2007 om 19:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ach, wat is goekoper?


Ik keek toevallig even naar een ticket naar Billund (DK) voor twee volwasswnen + kind en heb die vergeleken met Vliegwinkel.nl. Wat bleek: met Vliegwinkel.nl was ik totaal 80 euro voordeliger uit dan bij Supersaver.nl. En ja, ik heb de toeslagen/belasting meegerekend.


Een beetje kijken en vergelijken loont dus toch wel.


Mvgr - B

ve
door verwijderd - Feb 7, 2007 om 11:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Uiteindelijk afgelopen maandag eindelijk tickets ontvangen. Maar nu wéér een probleem! Tickets van mijzelf zijn er niet bij. Alleen tickets van partner aangekomen. Gelijk gebeld met rechtstreeks nummer en uitgelegd. Dit was hun eigenlijk niet voor te stellen, maar ze zouden rondkijken. Enfin, naar veel heen en weer gebeld te hebben, waren er 2 opties. Óf ze zijn met de reguliere post meegekomen, of ze zijn in een andere envelop terecht gekomen en bij iemand anders aangekomen. Nu wachten ze eerst dit telefoontje af en dan pas gaan ze nieuwe dokumenten aanmaken. Natuurlijk geheel voor hun kosten, maar alleen omdat we via Expresspost hebben laten bezorgen! Voor een bedrijf van dit voormaat vind ik dit buitengewoon slordig. Slechte communicatie en service.


En voor B: tnx voor je tip, maar juist omdat we het hele internet hebben afgezocht en daar ook goede ervaringen mee hebben, zijn we uiteindelijk bij supersaver uit gekomen. Deze was voor Indonesie nou eenmaal het voordeligst. Alleen jammer dat ze erg slechte service leveren.


 

ve
door verwijderd - Jul 2, 2007 om 22:07
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ik ben in mei naar hong kong geweest en had een ticket geboekt via supersaver, alles was in orde
overigens, voor twijfel kun je zoeken op anvr.nl
en het is niet zo dat een aanbieder/site altijd het goedkoopste is
neem gewoon de tijd en zoekTerug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Rontv
Rontv - May 24, 2024 om 13:22
Geldzaken & recht

Eenzijdig bepaalde nieuwe einddatum aflossingsvrije hypotheek

wij hebben een oude aflossingsvrije hypotheek zonder einddatum. staat zo in de hypotheekakte
we krijgen nu een brief van de bank met volgende tekst:

'''
Voor leningsdeel xxx hebben we geen einddatum met u afgesproken in de hypotheekakte. Daarna hebben we in onze brieven wel een einddatum aan u dooorgegeven. Deze einddatum blijvne we gebruiken omdat we stoppen met aflossongsvri ... Lees meer

Co
Cora B - Jul 13, 2024 om 17:17
Geldzaken & recht

Boiler na levering funktioneert niet

Ik heb in Bulgarije een tinyhouse laten bouwen. Nu na levering doet de boiler het niet. De bouwer/leverancier van de tinyhouse zegt dat het niet zijn probleem is hij heeft geleverd en trekt zijn handen er van af en zegt dat ik maar contact moet opnemen met de europese leverancier (garantie). Deze heeft geen vestiging in Nederland. Klopt het dat dit mijn verantwoordelijkheid is?  Ik moet nog een k ... Lees meer

ar
aroenbishar - Jul 16, 2024 om 23:12
Elektronica & tv

Gedwongen internet ziggo

Sinds 16 juli 2024 ben ik verplicht ziggo internet te nemen wil ik mijn programma's via mijn CI module bekijken. Ziggo dwingt mij hun netwerk te nemen zodat ik mijn programma's kan kijken. Er wordt gezegd via ziggo app kan je kijken, maar dat werkt ook niet. Mag ziggo je zomaar dwingen tot deze actie zonder een alternatief te bieden. Ik heb internet van een ander provider en kan alsnog op mijn tab ... Lees meer