wi
door wim vd ham Mar 2, 2023 om 23:40
Vakantie & reizen

Kiwi.com vergoed geen tickets na niet boeken vlucht

Hallo,

Via kiwi.com had ik wat vliegtickets gekocht. Toen ik op het vliegveld kwam, om 1 uur 's nachts met kind, bleek dat de tickets niet geboekt waren. Na met ze gebeld te hebben bleek het een storing bij hun te zijn. Ze boden een alternatief aan om 6 uur 's ochtends of we mochten zelf tickets kopen tot een bepaald bedrag en dat zou vergoed worden. Wij hebben toen tickets gekocht voor later de volgende dag zodat we een beetje konden slapen.

Daarna heb ik een vergoeding aangevraagd en volgens kiwi niet meteen de tickets meegestuurd. Ze hebben het daarom geïnterpreteerd als dat ik alleen de originele ticket prijs terug krijg. Wat minder was dan de nieuwe tickets. Ook word het geboekt als kiwi credits en niet op mijn bankrekening. Zelf toen ik een dag later de tickets stuurde, wilde ze daar niet naar kijken omdat ze het originele bedrag al hadden uitbetaald. Met de klantenservice kom ik er niet uit. Wat kan ik nog doen?

Ik heb de tickets en de toezegging in mail dat die vergoed zouden worden.

3826 2 Rapporteer
Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - Mar 3, 2023 om 12:14
1662 Antwoorden / 30 Vragen
0

Geachte Wim,

Online staan veel klachten over Kiwi.com.

Klik op de volgende link:


https://nl.trustpilot.com/review/kiwi.com

Informeer even bij de ANWB als u lid bent.

mo
door mof - Mar 6, 2023 om 13:47
3467 Antwoorden / 3 Vragen
0

U kunt altijd naar de rechter ... alleen zit Kiwi.com ws in het buitenland. Wordt wel lastig dan.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ed
Eddie-W-75 - Dec 3, 2023 om 20:48
Vrije tijd & tuin

Cashback actie Stihl

Beste forumgebruikers,Mijn vriendin en ik wilden een kantenmaaier kopen van het merk Stihl en we belden op naar een vestiging van een grote dealer met meerdere vestigingen in het Zuiden van Nederland. De vriendelijke medewerker aan de telefoon verwees ons naar de webshop, omdat dit makkelijker zou zijn vanwege de thuislevering met de post. Bovendien zagen wij toen we op hun ... Lees meer

Ch
Chris3521 - Dec 3, 2023 om 13:54
Huishouden & energie

Vervelende bromtoon CV-ketel onderburen. Ervaringen of advies?

Hallo,   Wij wonen in een jaren '30 appartement. Onder onze slaapkamer bevindt zich de keuken van onze onderburen. Sinds het voorjaar hebben zij een nieuwe CV-ketel (Type: Intergas Kombi Kompakt HRE). Sinds begin oktober ervaren wij in onze slaapkamer een vervelende bromtoon, vermoedelijk omdat pas vanaf toen de ketel voortdurend hard moet werken. Van hun vorige ketel of onze eigen ketel hebben ... Lees meer

bikker
bikker - Nov 29, 2023 om 14:19
Computers & telefonie
Desktop computer probleem.

Desktop computer probleem.

Hallo beste mensen, ik heb een computerprobleem, als ik mijn desktop computer af wil sluiten gaat hij niet uit maar start automatich opnieuw op, ik trek dan maar de stekker er uit. Als hij dan weer opstart krijg ik de volgende melding in een blauw scherm te zien. Cmos-controlsom is ongeldig, en cmos-reset (502)
Hoe los ik dat op, zelf durf ik niet zomaar ergens op te klikken, bang dat er gege ... Lees meer