He
door Herman 63 23 sep. 2018 om 09:21
Vakantie & reizen

Vakantie

We hebben via de vakantiediscounter een reis naar Sicilië geboekt. En nog wel eerst door de telefoon omdat wij graag aan de zee wilde zitten. De foto's zagen er mooi uit. Daarom maar afgesproken te doen. Alles op de site ingevuld. Komen we aan in letojannie klopt er geen moer van. Wij ge vragen aan de receptie. Ik foto erbij laten zien. Dit uitzicht!!  Zeg die beste man. Dat hebben wij niet.
Ik hier en weer bellen en mailen van de vakantiediscounter naar de jong intra vakanties. 
Ze schuiven mij van de een naar de ander. Hopeloos. En dan probeer je nog een beetje van je vakantie te genieten. Wat moet ik doen!!

1490 5 Rapporteer
door gerritaltena - 23 sep. 2018 om 10:18
8166 Antwoorden / 143 Vragen
1

Ter plekke een klacht indienen ook bij de reisdiscounter en na terugkedr bij de ANVR als de reisorganisator daarbij is aangesloten.
Dat alles indien er niet meteen na uw klacht nu wel accomodatie wordt aangeboden als door u verwacht. U heeft al geprobeerd de reisorganisator te benaderen even als De Jong die volgens mij NVR lid is.

ANVR geschillencommissie reizen.

door marita5 - 23 sep. 2018 om 10:18
6559 Antwoorden / 8 Vragen
2

Hallo Herman 63 , 

Lees deze informatie eens door , klik op de rode regels .

https://www.vakantiediscounter.nl/service/article/vakantie-verwachting/ 

https://www.vakantiediscounter.nl/service/article/klacht-indienen/  

https://www.vakantiediscounter.nl/service/aangesloten/


Wat is de geschillencommissie reizen ?

Als een klacht niet (tijdig) tot tevredenheid is opgelost of als ter zake geen genoegdoening is verschaft, kunnen reizigers tot uiterlijk een jaar na afloop van hun reis het geschil schriftelijk voor te leggen aan de Geschillencommissie Reizen, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Kijk voor meer informatie over de Geschillencommissie Reizen op www.sgc.nl


door aurora1 - 23 sep. 2018 om 11:00
12835 Antwoorden / 6 Vragen
2

Zorgen dat de reisleiding of het reiscontact ter plaatse direct voor andere accomodatie zorgt. Gebeurt dat niet dan uw klacht daar schriftelijk - klachtenformulier - melden en door de reisleiding laten ondertekenen en in Nederland direct uw klacht indienen.

ne
door neodutchio - 23 sep. 2018 om 19:20
2219 Antwoorden / 11 Vragen
0

Maak ook foto's van de situatie zodat u bewijs hebt van hoe het er wel uit ziet.

Ca
door Casper84 - 29 sep. 2018 om 10:50
8 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste Herman,

 

ik herken uw probleem helemaal. Zorg ervoor dat u bij de camping/vakantiepark uw beklag indient. U moet daar een klachtenformulier indienen. Als u dat niet doet vervalt uw kans op restitutie. Lees even de algemene voorwaarden door bij de reisorganisatie.

 

Moet wel bekennen dat het een lastig verhaal gaat worden. Wij hebben ook een vakantie gehad waarin bijna over alles is gelogen op de website. Eind van het verhaal is dat je zelf via de geschillencommissie niet verder komt dan 15%  restitutie. Reisorganisaties wordt de hand boven het hoofd gehouden en klaarblijkelijk mogen ze liegen over alles en verkeerde foto's plaatsen om u te lokken naar een vakantiebestemming....

Veel succes!

door tijger1 29 sep. 2018 om 11:24
36515 Antwoorden / 21 Vragen

U bent nog helemaal niet naar de geschillencommissie geweest, dus u kunt geen uitspraak doen over de vergoeding.

Tr
door Trostomaat 29 sep. 2018 om 14:49
39 Antwoorden / Vragen

Er was in uw geval wel een ietsiepietsie aan te merken op de wervende tekst van de accommodatie. Dat is erkend en u is een vergoeding van 20% geboden.
Als er iemand liegt hier, ben u het: het is gewoon onwaar dat u bij de geschillencommissie bent blijven steken op 15% restitutie. U bent niet eens bij de commissie geweest!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ex
Expansievat - 8 sep. 2018 om 14:16
Geldzaken & recht

Slechte service ING door afschaffen TAN lijst ?

ING laat de tegenwoordig bij het internetbankieren steeds vaker dwingend kiezen voor het accorderen van betalingen via de app ( die je misschien niet eens hebt )

je moet je dan eerst door commentaar en vragen heenworstelen als "het is zoooo handig, die app "en  " weet je het zeker ? "  waarna je voor "deze ene keer" een TAN code van je papieren TAN lijst mag gebruiken

Nu h ... Lees meer

Ma
Maartenschrijft - 22 okt. 2018 om 10:07
Voeding & gezondheid

Petitie 'afschaffen eigen risico' plaatsen op het forum?

Dag,

Kan ik hier een link naar mijn petitie plaatsen voor het afschaffen van het eigen risico? https://petities.nl/petitions/afschaffen-van-het-eigen-risico   Of is het Kassa forum daar minder geschikt voor?
Vriendelijke groet, Maarten  ... Lees meer

su
suzukialto - 21 okt. 2018 om 14:07
Computers & telefonie

Laptop

Mijn HP laptop van 2015 zou voorzien worden van snellere harde schijf en Windows 10. Dit voor de prijs van €135 excl werkloon 2x€40. Helaas is tijdens demontage harde schijf de toetsenbordconnector afgebroken, mijn ict man gaf aan dat het niet rendabel was voor deze laptop om te laten repareren. Hij gaf aan dat het beter was nieuwe te kopen, en kwam snel met alternatief. Ik was overrompeld en ... Lees meer