Hu
door Hub_2 Oct 30, 2017 om 11:25
Vakantie & reizen

Voucher GaiaZOO verlopen

Op 14-7-2017 heb ik via de ANWB, met extra ledenvoordeel, 7 vouchers gekocht om in de zomervakantie een bezoekje te brengen aan GaiaZoo.
Helaas hebben wij door onvoorziene omstandigheden dit moeten uitstellen. Wij waren voornemens om dit bezoek in de herfstvakantie te gaan doen. Wij kwamen echter tot de ontdekking dat de vouchers waren verlopen op 3 september 2017. Na telefonisch contact gehad met de ANWB, welke ons doorverwees naar GaiaZOO. Het managment van GaiaZoo was echter niet bereid een coulance voor ons te regelen. Ik heb zelfs voorgesteld om de korting bij te betalen. Dit mocht echter niet baten. Ik vind dit zeer Klantonvriendelijk !!!

778 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Na
Nathalie12 - Nov 29, 2023 om 21:59
Geldzaken & recht

Ben je verplicht een bankapp te nemen

De SNSbank is gestopt met het verstrekken van de digipas en nu kan ik alleen bankieren als ik hun app download of een browsercode aanvraag. Het probleem is dat ik vroeger hun app wel op de telefoon had en toen de telefoon ouder was en ik geen nieuwe updates meer kon uitvoeren, de bank berichtte dat vanwege de veiligheid ik niet meer kon bankieren op de telefoon.Je wordt dus gedwongen om een nieuwe ... Lees meer

be
benedictus57 - Dec 1, 2023 om 20:13
Geldzaken & recht

Woekerpolis akkoord; wat moet je doen als je niet bent aangesloten bij de partij

bij het akkoord tussen de 5 partijen en ASR en Aegon is ook afgesproken dat men gecompenseerd wordt ook al ben je niet aangesloten bij 1 van de 5 partijen en als je nog geen compensatie hebt gehad. hoe kom ik erachter of ik recht heb op compensatie? ik heb een woekerpolis gehad en na de looptijd heb ik wel gevraagd of ik in aanmerking kwam maar Aegon schreef dat ik nergens recht op had.
waar ... Lees meer

mr
mrsmary - Dec 1, 2023 om 14:50
Winkels & webshops

Mijndrogist.nl levert niet en niet bereikbaar

24 november bestelling gedaan. Track and trace gekregen met levering van DHL. Mail gekregen dat zending niet werd uitgeleverd ivm beschading vd verpakking. Daarna is het stil. Mijndrogist reageert niet op contact formulier die op de website staat en ook nog geen reactie op email naar klantenservice. Het telefoonnummer is niet meer in gebruik.
Meer mensen met problemen met Mijndrogist.nl ? Lees meer