ag
door agaat Apr 30, 2005 om 21:36
Voeding & gezondheid

Alcoholvrije haarverzorgingsprodukten

Tijdens het aanmeten van een nieuw kapsel bij m'n nieuwe kapster vertelde ze mij dat ze liever had dat ik alcoholvrije haarverzorgings-produkten ga gebruiken. Alcohol onttrekt nl. vocht uit je haar waardoor het droog/dor wordt.


Natuurlijk worden deze produkten verkocht in de kapsalon maar deze zijn behoorlijk prijzig. Welke goedkopere merken verkopen alcoholvrije produkten en als het niet op de verpakking wordt vermeld, zit het er dan ook niet in?


bvd

388 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brynnar
door brynnar - May 2, 2005 om 09:16
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Beste agaat,


De meeste verzorgingsproducten vemelden de ingredienten. Ik meen dat hier een soort Europese standaard voor is, want alles staat verwoord in chemische termen. Indien er ingredienetn tussen vermeld zijn die eindigen op "-anol" zijn dit (grofweg) alcoholverbindingen. Alledaagse voorbeelden zijn bv ethanol (drank) en methanol (spiritus), maar er ook meer ingewikelde verbindingen.


Brynnar

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ja
Janusvm - Jul 21, 2024 om 12:55
Computers & telefonie

Uefa voetbal

Als ik het goed begrijp worden de wedstrijden van Nederlandse clubs niet meer op open kanalen uitgezonden alleen maar bij ziggo en ziggo go. 
Hoe moet het nu bij mensen, ouderen die geen smartphone of smart tv hebben?
Die kunnen dus geen voetbal meer kijken.
Hoe dit op te lossen? Lees meer

Su
Sunny.1976 - Jul 21, 2024 om 13:15
Geldzaken & recht

Verzekeraar berekend jarenlang verkeerde premie. Wie is verantwoordelijke

Afgelopen maart is mijn nieuwe rentevaste periode ingegaan van mijn hypotheek. Deze ging omhoog. 
Pas kreeg ik bericht van mijn bijbehorende levensverzekering (heb spaarhypotheek) dat de verzekering meer dan verdubbelde. 
Uiteindeljk bleek dat de bij eerdere veranderingen van rentevasteperiode de bijbehorden verzekering niet aangepast was.
Na navragen bleek ik 15.000 euro te weini ... Lees meer

diandra
diandra - Jul 13, 2024 om 09:38
Huishouden & energie

Migraine door omvormer

Hallo, sinds 2,5 jr wonen wij in een nieuwbouw woning (huur), vloerverwarming, warmtepomp en zonnepanelen tot zover de 1e paar mand niets aan de hand.
Toen begon de migraine, nooit last van gehad, maar naar verloop van tijd kwamen de aanvallen steeds vaker een heftiger, verleden week zelfs 4 aanvallen in 1 week waarvan 1 heel zware en daardoor zware medicijnen gekregen.
Eerder een beetje ... Lees meer