ha
door hansyvonne Mar 31, 2005 om 13:26
Voeding & gezondheid

Antwoord 31-03-2005

vraag ging over life-aid, volgens u kan ik de vraag stellen via "kassa@vara.nl",helaas beste Brynnar, ik kom aldoor terug op dezelfde site! alles gaat volgens mij via "kassa.vara.nl" mijn vraag,WAT NU??


 

274 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

brynnar
door brynnar - Mar 31, 2005 om 14:01
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Het misverstand is begrijpelijk. U kunt uw vragen over de uitzendingen kwijt via e-mail aan de redactie. Helemaal onderaan de webzijde staat links naast "Privacy & Disclaimer" het e-mailadres ook vermeld. Probeert u het anders eens via deze link:


kassa@vara.nl


Er kan enige tijd overheen gaan voordat de redactie reageert, maar doorgaans krijgt u binnen enkele dagen een antwoord op uw vraag.


Groetjes,


Brynnar

freya
door freya - Mar 31, 2005 om 14:11
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Ik help het je hopen Brynnar, zelf heb ik op drie verschillende momenten een e-mail aan de redaktie gestuurd. De eerste reaktie moet ik nog krijgen! En dat is al enkele maanden geleden. (Gelukkig zit ik niet meer op hun antwoorden te wachten, maar toch.) Freya

brynnar
door brynnar - Mar 31, 2005 om 16:23
1782 Antwoorden / 27 Vragen
0

Ik heb één keer het genoegen mogen hebben mij persoonlijk te richten aan de readctie van Kassa, waarbij ik binnen 2 dagen netjes een antwoord ontving. Ik kan niet voor iedereen spreken uiteraard.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ko
koenvdklundert - Mar 28, 2024 om 17:06
Huishouden & energie

Afvoer verstopt

Hoi, 

Momenteel hebben wij thuis erg veel last van terugkomende verstoppingen in onze afvoer. Ik probeer het telkens zelf op te lossen, maar zonder succes. Nu ben ik op zoek gegaan naar een loodgieter alleen vind ik de prijs echt belachelijk duur. 

Is er ergens een redder in nood met de gouden tip? Of weet er iemand een loodgieter die goedkoper is en netjes te werk gaat?? ... Lees meer

Kl
Kletskop - Mar 27, 2024 om 00:44
Geldzaken & recht
Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Meer gas "gebruikt" op dag van vervanging gasleiding

Onlangs heeft netbeheerder Enexis in onze straat alle gasleidingen naar de meter toe vervangen. Hiervoor kregen alle bewoners een brief en er werd een afspraak gemaakt zodat ze middels een schema verdeeld over meerdere dagen alle aansluitigen af konden gaan.
Op de dag dat wij aan de beurt waren zie ik in de app van mijn energieprovider dat ons verbruik juist op die betreffende dag een stuk h ... Lees meer

wh
whitehat - Mar 28, 2024 om 09:48
Geldzaken & recht

Opzeggen lidmaatschap FVD

Beste lezers,

Ik ben vorig jaar een lidmaatschap aangegaan bij het FVD, ik heb er niet op gestemd, maar deed het uit sympathie voor diverse standpunten.
Nu was ik in de veronderstelling dat zo'n lidmaatschap vanzelf na 1 jaar stopt. ( niet betalen, geen lid meer)
Ooit iets over gelezen of gehoord, en ik dacht dat dit dus nu zo functioneerde, maar waarschijnlijk heb ik dat dus ... Lees meer