Ju
door Juvator Nov 13, 2017 om 18:21
Voeding & gezondheid
Brocolli geeft raar spul af

Brocolli geeft raar spul af

Voor de 3500ste keer probeer ik nu verdomme al een vraag te stellen! ik wordt er helemaal gestoord van hoe niet gebruiksvriendelijke deze site is.


Er staat dat ik ben ingelogged en dan wil ik plaatsen maar voordat ik plaats zegt hij dat ik niet ben ingelogged.. Ik log opnieuw in.. WEG IS DE VRAAG. 


Ik heb al zo vaak opnieuw in gelogged en mijn vraag opnieuw aangemaakt en elke keer word ik weer in een nieuwe viceuze cirkel van vraag plaatsen en vraag verdwenen.


 


Hallo,


 


Het viel mij zojuist op dat de brocolli een heel raar witte spul loslaat als je het gaat wassen.


Zelfs na 3x wassen kwam er nog steeds dat witte poeder uit.


De bak die ik daarna liet drogen had aan de binnekant gewoon een zichtbare laag zitten.


En als ik met mijn vinger daarlangs ging bouwde er een laag wit poeder op.


 


Komt dat witte poeder van nature voor op brocolli? Behalve dat het chemicalien zijn zou het mss het waterafstotende laagje kunne zijn wat brocolli heeft?


 


Ik durf het in ieder geval niet meer te eten want als het vergif is.. dan is het echt HEEEL VEEL vergif om van 5 brocoli bloempjes zo'n grote hoeveelheid zichtbaar te kunnen zien.


 

630 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Na
Naoompje - Mar 28, 2023 om 08:27
Winkels & webshops

Misleidende website Moluvo.nl

Je denk een paar goede orthopedische schoenen te kopen van 89,95 voor 39,95 via een Nederlands bedrijf. Echter na bestellen en betalen blijkt het verscheept te worden vanuit Azië. Na 3 weken kreeg ik de schoenen binnen in een plastic zak. Het is van verschrikkelijke goedkoop plastic materiaal gemaakt. Kan zo bij plastic afval geen enkele pasvorm. Verschrikkelijk nep! De air aan de zijkanten zijn ... Lees meer

Eppert
Eppert - Mar 28, 2023 om 00:30
Geldzaken & recht

Huursubsidie vermogen te veel door drempel schulden

Hoi,

Ik ben student en ouder dan 23 jaar. Nu heb ik qua vermogen als ik puur naar bezittingen en schulden kijk minder dan de vermogensgrens voor het jaar 2021.
Maar omdat de belastingdienst een drempel heeft voor schulden, kom ik toch nog net boven deze grens uit. Dit betekent dat wij als huis de huursubsidie moeten terug betalen.
Als ik dus mijn schulden zou hebben afgelost ( ... Lees meer

Ri
Richard-energie - Dec 1, 2022 om 08:17
Huishouden & energie

Jaarafrekening te vroeg

Ik heb een variabel contract bij Essent afgesloten op 14 december 2021. Ik krijg op 26 november een jaarafrekening dus 3 weken te vroeg terwijl ik nog 560 kWh energie over heb en die ik die laatste 3 weken wilde gebruiken als verwarming. Nu is deze 560 kWh afgekocht voor 0,055 euro per kWh wat voor mij zeer nadelig is. Na 2 x gebeld te hebben en 3 x gemaild wil Essent er niks meer aan doen. Zijn e ... Lees meer