Ju
door Juvator Nov 13, 2017 om 18:23
Voeding & gezondheid
Brocolli geeft raar spul af

Brocolli geeft raar spul af

 

 


Voor de 3500ste  en 1 keer probeer ik nu al een vraag te stellen! ik wordt er helemaal gestoord van hoe niet gebruiksvriendelijk deze site is. Er staat dat ik ben ingelogged en dan wil ik plaatsen maar voordat ik plaats zegt hij dat ik niet ben ingelogged.. Ik log opnieuw in.. WEG IS DE VRAAG. Ik heb al zo vaak opnieuw in gelogged en mijn vraag opnieuw aangemaakt en elke keer word ik weer in een nieuwe viceuze cirkel van vraag plaatsen en vraag verdwenen.


 


Hallo,


 


Het viel mij zojuist op dat de brocolli een heel raar witte spul loslaat als je het gaat wassen.


Zelfs na 3x wassen kwam er nog steeds dat witte poeder uit.


De bak die ik daarna liet drogen had aan de binnekant gewoon een zichtbare laag zitten.


En als ik met mijn vinger daarlangs ging bouwde er een laag wit poeder op.


 


Komt dat witte poeder van nature voor op brocolli? Behalve dat het chemicalien zijn zou het mss het waterafstotende laagje kunne zijn wat brocolli heeft?


 


Ik durf het in ieder geval niet meer te eten want als het vergif is.. dan is het echt HEEEL VEEL vergif om van 5 brocoli bloempjes zo'n grote hoeveelheid zichtbaar te kunnen zien.


 

750 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ed
Eddie-W-75 - Dec 3, 2023 om 20:48
Vrije tijd & tuin

Cashback actie Stihl

Beste forumgebruikers,Mijn vriendin en ik wilden een kantenmaaier kopen van het merk Stihl en we belden op naar een vestiging van een grote dealer met meerdere vestigingen in het Zuiden van Nederland. De vriendelijke medewerker aan de telefoon verwees ons naar de webshop, omdat dit makkelijker zou zijn vanwege de thuislevering met de post. Bovendien zagen wij toen we op hun ... Lees meer

Ch
Chris3521 - Dec 3, 2023 om 13:54
Huishouden & energie

Vervelende bromtoon CV-ketel onderburen. Ervaringen of advies?

Hallo,   Wij wonen in een jaren '30 appartement. Onder onze slaapkamer bevindt zich de keuken van onze onderburen. Sinds het voorjaar hebben zij een nieuwe CV-ketel (Type: Intergas Kombi Kompakt HRE). Sinds begin oktober ervaren wij in onze slaapkamer een vervelende bromtoon, vermoedelijk omdat pas vanaf toen de ketel voortdurend hard moet werken. Van hun vorige ketel of onze eigen ketel hebben ... Lees meer

bikker
bikker - Nov 29, 2023 om 14:19
Computers & telefonie
Desktop computer probleem.

Desktop computer probleem.

Hallo beste mensen, ik heb een computerprobleem, als ik mijn desktop computer af wil sluiten gaat hij niet uit maar start automatich opnieuw op, ik trek dan maar de stekker er uit. Als hij dan weer opstart krijg ik de volgende melding in een blauw scherm te zien. Cmos-controlsom is ongeldig, en cmos-reset (502)
Hoe los ik dat op, zelf durf ik niet zomaar ergens op te klikken, bang dat er gege ... Lees meer