ka
door karin legemaat Aug 11, 2017 om 19:00
Voeding & gezondheid

Er zit slappe room in slagroombussen na goed schudden, waar is hier de oorzaak v

Geachte heer/ mevrouw

Ik heb de afgelopen dagen 10  echte slagroombussen gekocht voor traktatie van de geboorte van onze zoon. Maar bij elke bus slagroom is de eerste keer mooie toeven slagroom. vervolgens als je het weer gebruikt, slappe room echt lelijk en vies om te zien. Terwijl de bus meer als halfvol is. Na gebruikt bewaren wij het gewoon in de koelkast. Schudden doen we op zijn kop en spuiten ook. Het is echt een teleurstelling je wilt wat moois presenteren en krijgt dan zo`n resultaat.

Graag zie ik u reactie tegemoet.

vriendelijke groet karin legemaat

1748 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

be
beautiful - Mar 26, 2023 om 13:35
Computers & telefonie

Vaste telefoon zonder internet

ik heb via ziggo internet, telefoon en televisie
nu heb ik geregeld problemen rondom mijn vaste telefoon waardoor ik niet meer kan bellen( geen kiestoon)
is het mogelijk om over te stappen naar een andere provider waar ik alleen telefoon af neem?
mocht dit niet mogelijk zijn en je ook internet af moet nemen kan ik er dan voor kiezen om internet niet te laten aansluiten en hiervoor b ... Lees meer

Na
Naoompje - Mar 28, 2023 om 08:27
Winkels & webshops

Misleidende website Moluvo.nl

Je denk een paar goede orthopedische schoenen te kopen van 89,95 voor 39,95 via een Nederlands bedrijf. Echter na bestellen en betalen blijkt het verscheept te worden vanuit Azië. Na 3 weken kreeg ik de schoenen binnen in een plastic zak. Het is van verschrikkelijke goedkoop plastic materiaal gemaakt. Kan zo bij plastic afval geen enkele pasvorm. Verschrikkelijk nep! De air aan de zijkanten zijn ... Lees meer

Eppert
Eppert - Mar 28, 2023 om 00:30
Geldzaken & recht

Huursubsidie vermogen te veel door drempel schulden

Hoi,

Ik ben student en ouder dan 23 jaar. Nu heb ik qua vermogen als ik puur naar bezittingen en schulden kijk minder dan de vermogensgrens voor het jaar 2021.
Maar omdat de belastingdienst een drempel heeft voor schulden, kom ik toch nog net boven deze grens uit. Dit betekent dat wij als huis de huursubsidie moeten terug betalen.
Als ik dus mijn schulden zou hebben afgelost ( ... Lees meer