Ie
door Ieal 13 mei 2018 om 22:10
Voeding & gezondheid

Heeft er iemand ervaring met eco slim? Is dit echt een product van dr. Oz?

Op internet kun je veel succesverhalwn vinden over het afslankproduct ecoslim. En maar weinig negatieve reviews? Iemand ervaring met dit product?

41591 11 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ja
door janf43 - 13 mei 2018 om 22:21
700 Antwoorden / 0 Vragen
2

Geen ervaring met dit product, maar uw portemonnee wordt er in ieder geval wel slanker van. Als u echt wil afslanken ga dan naar uw huisarts en laat u doorsturen naar een dietist.

door tijger1 - 13 mei 2018 om 22:32
38559 Antwoorden / 21 Vragen
3

Dr. Oz? Van de Wizard of Oz? Gelooft u in sprookjes.

ep
door epcot 13 mei 2018 om 23:00
805 Antwoorden / 17 Vragen

Lol daar zat ik ook net aan te denken.

door tenormin - 13 mei 2018 om 22:54
14828 Antwoorden / 87 Vragen
1

@ieal, afvallen, stoppen met roken, drinken, drugs en wat al niet: doe het cold turky (of met door bemiddeling in dit geval) met dieëtist(e): alles moet je zelf doen en ieder aangeboden product kost alleen maar veel geld. "Gewoon" zelf doen, hoe moeilijk ook: levert het meeste op. Nooit van dr. Oz gehoord, wat ook niets zegt natuurlijk, maar de naam trekt u waarschijnlijk aan? Succesverhalen op internet? Bestaan en bestaat niet. Is handel.

door aurora1 - 13 mei 2018 om 23:16
13673 Antwoorden / 6 Vragen
1

Nee, natuurlijk geen ervaring mee. Weggegooid geld. Afvallen kan met anders, gezonder eten, niet snoepen, geen alcohol en vooral veel bewegen. Steek daar energie in in plaats van over zulke onzin en reclame lezen.

door marita5 - 14 mei 2018 om 06:55
7702 Antwoorden / 12 Vragen
3

Hallo Leal , 

Ik heb er geen ervaring mee , duur liefhebberij .

Dr. Oz is een dokter, een chirurg om precies te zijn. Om die reden zijn er talloze mensen die hem blindelings vertrouwen. Dat Dr. Oz briljant werk levert als het aankomt op hartoperaties, wil echter niet zeggen dat de afslankproducten die hij aanprijst werkzaam zijn. Sterker nog: Dr Oz word steeds vaker betrapt op commerciële leugens .

Bron : gezondr.nl 

Lees deze tips , 
 klik op de rode regels

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/24-03-2018/9-tips-voor-een-strakker-en-fitter-lichaam/

https://www.verantwoord-afvallen.nl/afvallen/gezond-afvallen-de-beste-tips

me
door mein33 - 14 mei 2018 om 11:18
4346 Antwoorden / 24 Vragen
1

@Jeal,

Geen ervaring mee en dat zal ook niet gebeuren aangezien ik niet geloof is "sprookjes" en ook niet in de raclameboodschap van deze zgn. dr. Oz.
Uw portemonnee wordt er alleen maar dunner van en het bedrijf dat achter deze reclame zit vult hun bankrekening.
Alleen positieve reviews wil niets zeggen over de kwalitiet van het product, reviews zijn net zo minipuleerbaar als de klanten die wel in dergelijke onzin verhalen willen geloven.

pe
door peentjes - 14 mei 2018 om 11:43
246 Antwoorden / 0 Vragen
2

Nee, geen ervaring mee. Die ervaring heb ik wél met het beste afvalproduct dat er bestaat, namelijk mijn eigen inzicht en gedrag.
Een concreet persoonlijk voorbeeld: Vorig jaar woog ik vijf kilo teveel. Toen zei ik tegen mezelf: Tot hier en niet verder. Door niet te drinken of te snoepen en bewust te eten ben ik toen in vijf dagen die 5 kilo weer kwijt geraakt. Daar kan geen OZ tegenop... Ik zou ervoor passen om wat voor middelen dan ook te gebruiken als je het zelf kan.

door gerbera - 14 mei 2018 om 15:54
4956 Antwoorden / 6 Vragen
0

Die dr Oz haalt een gemeen trucje uit. Hij zet een L in slim terwijl het merk EcoSim moet zijn. En dat is een reiniger voor je  kunstgebit.

door marita5 14 mei 2018 om 16:16
7702 Antwoorden / 12 Vragen

Als je daar intrapt , ben je een Os ;-))

door heremietkreeft - 14 mei 2018 om 16:30
9835 Antwoorden / 159 Vragen
1

Een 'een eco slimme manier' om de eigen economie te steunen. Die van de verkoper/aanbieder dus.

door hutch - 14 mei 2018 om 20:01
4283 Antwoorden / 29 Vragen
5

Uiteraard is dit een website waarbij een klant in spe belazerd wordt.

Het begint al met de volgende onzin:
  en 

Wedden dat de teller om 00.00 uur weer opnieuw begint af te tellen!?! Dat is dus al pure misleiding; keihard gelogen!!
Als met dit simpele telwerkje al gelogen wordt, hoe zit het dan met al die rommel die zij verkopen?

En denkt u werkelijk dat onderstaand één en dezelfde persoon is....?? Zo ja, dan gelooft u waarschijnlijk ook nog in sprookjes.
Hoe houdt men iedereen voor de gek, m.a.w. misleiding!!

Daarnaast zet ik hele grote vraagtekens of dat wat zij proberen te verkopen, überhaupt wel een 'geneesmiddel' is c.q. mag heten!?!



Ik heb deze website aangemeld bij Consuwijzer, en dan met name door/voor het gebruik van het woord: 'geneesmiddel'.

Ook maken zij gebruik van zogenaamde stockfoto's. Een mooi voorbeeld hiervan is:
Op hun website wordt zij 'Olivia Stans' genoemd. Maarrrrr.... klik ' hier ' eens. Een stockfoto dus...... En helemaal geen 'Olivia Stans'.

Ook leuk om te zien dat de handtekening () van de zich noemende 'Olivia Stans' ook behoort aan ene 'Реутова Н.А' (klik ' hier '):
   Of zou die handtekening van ene 'Afanasyeva Svetlana' zijn?? Klik ' hier ' maar eens.

Ach ja...... Uiteraard weten de meesten dat men gigantisch voor de gek wordt gehouden en dat 'liegen en bedriegen' hoog in het vaandel staat bij dit soort lachwekkende websites.

Dus TS, trap er niet in. Als er met dit soort zaken al keihard gelogen wordt, hoe zal het dan niet met al die rommel zijn..........?
Niet aan beginnen!!

door tenormin 14 mei 2018 om 22:15
14828 Antwoorden / 87 Vragen

Allemensen, wat knap iedere keer @hutch, hoe je dit allemaal kan vinden. Wel leuk hoe je iemand kan "ontkleden". ;-))

door costnix 15 mei 2018 om 06:33
2874 Antwoorden / 1 Vragen

Goed gedaan Hutch!

door costnix - 15 mei 2018 om 06:30
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

“You’re off see the wizard, the wonderful wizard of Oz!l” :-D
https://youtu.be/26lhb05cV6g

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Em
Emile_s - 18 aug. 2019 om 17:29
Computers & telefonie

Ziggo betalen voor vervangen horizon door Nextbox

Al zolang ik een abonnement heb bij Ziggo, heb ik al problemen met de Horizonbox. Blokken in beeld, in storing vallen van de box etc. Hierover ik verschillende keren melding gemaakt. Ik had weer een storing en Ziggo adviseert de box te vervangen door de NextBox (de opvolger van Horizonbox) maar:

1. Je moet 20,— administratie kosten betalen
2. Maandbedrag gaat met 0,50 per maand o ... Lees meer

ce
celtjuh - 18 aug. 2019 om 19:18
Huishouden & energie

Meternummers verwisseld, problemen met greenchoice, powerpeers en nuon

Hallo allemaal. Ik zit met een probleem, ik ben in 2015 van mijn oude woning naar een gloednieuwe woning gegaan. De woningbouw had mij verteld dat de huur wel hoger was, maar omdat het zo goed geisoleerd was zou ik veel minder betalen aan energie. Niet dus. Ik zat toen bij nuon, die ik ook had opgebeld omdat ik vermoedde dat er iets niet klopte. Vervolgens kreeg ik te horen dat dat niet aan de m ... Lees meer

Li
Liedia - 18 aug. 2019 om 16:42
Huishouden & energie

Koelkast deur gaat even open en dicht na sluiten vriezer.

Sinds kort heb een nieuwe koelvriescombinatie van Bosch met No Frost systeem. 
Na 2 weken kwam ik er achter dat, als ik de vriezer deur sluit de koelkast deur even open en dicht gaat. ( andersom gebeurt het ook maar dan gaat de vriezerdeur minder ver open als de koelkast deur. ) 

Ik heb direct contact opgenomen met de winkel en de verkoper vertelde mij dat dit normaal was en komt ... Lees meer