wt
door wtenvoorde 29 nov. 2004 om 11:35
Voeding & gezondheid

Herbalife

Hallo, ik kan aan het werk met herbalife, wie heeft er ervaring met deze firma?


Willie

3824 12 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 29 nov. 2004 om 11:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tikt u eens boven aan de Kassa-site het woord herbalife in, en u krijgt reacties uit eerdere discussies.

ve
door verwijderd - 29 nov. 2004 om 12:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag wtenvoorde,


Bekijk ook eerst even de site radar en gebruik de zoekfunktie. Het bedrijf heeft een piramideachtige instruktie en MLM-achtige werkwijze. Dus eerst investeren en daarna geen droog brood verdienen. Niet instappen dus! Groeten, Ton.

ve
door verwijderd - 29 nov. 2004 om 19:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Buiten het feit dat herbalife een zeer vreemde verkoopmethode heeft, is
herbalife gevaarlijk voor de gezondheid. Ik ken diverse mensen die
beschadigde nieren en verminderde leverfunctie hebben, dankzij
herbalife.

ve
door verwijderd - 28 jan. 2005 om 20:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ondanks de vele negatieve reacties, wilde ik toch nog even kwijt dat ik zelf meer dan een jaar met de producten heb gewerkt, omdat ik een tijdje vanuit huis wilde gaan werken en ik erg nieuwsgierig was. Ik heb me goed laten informeren en was nooit zelf de producten gaan eten als ik er geen vertrouwen in had. Ik heb het tijdens mijn gehele zwangerschap gegeten en heb een hartstikke gezonde dochter. Zelf ben ik ook kerngezond, ik geloof echt helemaal niks van dat verhaal van nier- en leverproblemen. En de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen is allang achterhaald, dat is de minieme hoeveelheid die je nodig hebt om scheurbuik te voorkomen, met Herbalife kan je nooit teveel binnen krijgen. Maar goed, er zijn genoeg mensen die daar zo hun mening over hebben. Ik kan het je aanraden om ermee aan de slag te gaan, je investeert zelf zoveel als je wilt, je hoeft helemaal niks in te leggen als je wilt, zo ben ik ook begonnen. Als je leuke collega's hebt, een grote kennissenkring en een goede dosis enthousiasme, valt er best wat mee te verdienen. Ik ben ermee gestopt omdat ik na anderhalf jaar wel weer eens buitenshuis wilde gaan werken, ook al zit je dan weer vast aan bepaalde tijden en werken voor een baas. Als je er toch geen lekker gevoel over hebt, dan moet je er gewoon niet aan beginnen, misschien is het dan wel niet wat je zoekt!

ve
door verwijderd - 28 jan. 2005 om 21:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

oud draadje

ve
door verwijderd - 29 jan. 2005 om 01:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Laat je toch voorlichten door een onafhankleijke deskundige en niet door een multi-level-markeling gebrainwashte huisvrouw die je van alles wilt aansmeren ter meerdere eer en glorie van haar eigen bankrekening. Ik heb het spul bekeken en het merendeel is duur en biedt relatief weinig. Deskundigheid is niet te leren bij zo'n organisatie - bullshit-marketing des te meer!


Overigens is multi-level-marketing (of piramideverkoop) de beste manier om je vrienden kwijt te raken en ruzie te krijgen met je familie...


Maar als geld een belangrijkere drijfveer is als de gezondheid van je medemens, dan moet je er vooral meteen mee beginnen.


Succes!

ve
door verwijderd - 29 jan. 2005 om 09:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Jammer hoor, zo'n trieste reactie! Ik druk geen stempels op de mensen die om hun eigen redenen niet voor Herbalife kiezen, zelf krijg ik wel door 'kenner' tienalf het stempel van 'gebrainwashte huisvrouw', terwijl ik hoogstwaarschijnlijk meer verstand van zaken heb dan hij (ik gok op een man) en ook een hogere opleiding heb genoten.


Ik reageerde op de vraag van Willie over wie er 'ervaring' met Herbalife heeft, en volgens mij kan ik daar dan het beste antwoord op geven, in plaats van al die betweters die hun mening zonder goede onderbouwing maar rondblaten. Als je er echt ervaring mee hebt, dan mag je meepraten!


Stelletje moraalridders...hahaha

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 17:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Willie, Ben je al aan de slag met Herbalife?


Ondanks de negatieve reacties hier op de site, en de opmerkingen over zakkenvullen hoop ik dat je gestart bent.


MLM is een afstudeerrichitng aan het worden op grote economische opleidingen en zelf Donald Trump zei laatst in een interview dat als hij alles over kon doen hij absoluut in de MLM zou gaan!


het is een eerlijke manier van zaken doen, transperant en over geld wordt gewoon gesproken. In Nederland doet iedereen geheimzinnig over zijn inkomen en van je baas weet je nooit wat voor bonus hij krijgt.


In loondienst kun je heel hard werken, maar je krijgt nooit betaald naar je harde werken, terwijl je collega met zijn voeten op het bureau zit, ontvangt hij toch elke maand zijn salaris. Kan het on eerlijker?


Ik wens je veel succes in de MLM!

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 17:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

--- oud draadje ---

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 17:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Brynnar, zet die zak met kwartjes maar vast klaar. ;-))))))))

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 18:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@brynna - deze oude draad had je nog niet in je collectie :-)

ve
door verwijderd - 19 dec. 2006 om 20:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb jaren herbalife gebruik het beviel mij goed. Maar op een gegeven moment vorige maand had ik er genoeg van. Ik zondigde zoveel dat ik beter gewoon even kan eten. Misschien volgens jaar weer. Ik werd goed begeleid door Jos


 


Loes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Pa
Pascal snelders - 23 apr. 2019 om 01:04
Vakantie & reizen

Mag KLM je reservering zomaar afzeggen onlangs dat er al betaald is

Een goeden dag  hier een bericht van uit Aruba . ik heb op 18 april een boeking bij de KLM gedaan en zelfs de zelfde dag betaald.
nu 22 april kom ik er achter dat KLM mijn boeking heeft geanuleerd en ik weet niet waar om.
heb zelfs de boekings code via WhatsApp naar KLM gestuurd met foto van betaling . krijg ik een bericht terug of ik even kan bellen . ik vind het raar je kunt alles ... Lees meer

fi
fienfloor - 22 apr. 2019 om 13:22
Huishouden & energie

Wie heeft ervaring met gebruik van zwarte kranen?

Ik ben me aan het orienteren vanwege komende verbouwing van de badkamer. Ik zie nu ineens overal zwarte (douche) kranen en vind deze erg mooi. Ik vraag me alleen af of hoe deze in gebruik zijn. Zijn ze makkelijk mooi te houden, krijg je er geen kalkvlekken op en beschadigen ze niet snel? Moet je bij de aanschaf nog ergens op letten? Op internet is deze vraag ook al eens in het verleden gesteld. Er ... Lees meer

yu
yulmuzigne - 22 apr. 2019 om 19:41
Computers & telefonie

Telfort mobiel prepay

hallo allemaal,     telfort maakt het wel heel bont door ineens per 20 juli de tarieven en voorwaarden te veranderen,voortaan moet je 2 keer per jaar opwaarderen om je beltegoed geldig te houden anders vervalt na 9 maanden je beltegoed en nr en als je na 6 mnd niet opwaardeerd dan wordt je beltegoed voor 90 dgn bevroren zodat je niet meer kunt bellen smsen of internetten,je wordt gewoon gedwo ... Lees meer