wt
door wtenvoorde 29 nov. 2004 om 11:35
Voeding & gezondheid

Herbalife

Hallo, ik kan aan het werk met herbalife, wie heeft er ervaring met deze firma?


Willie

3960 12 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - 29 nov. 2004 om 11:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Tikt u eens boven aan de Kassa-site het woord herbalife in, en u krijgt reacties uit eerdere discussies.

ve
door verwijderd - 29 nov. 2004 om 12:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag wtenvoorde,


Bekijk ook eerst even de site radar en gebruik de zoekfunktie. Het bedrijf heeft een piramideachtige instruktie en MLM-achtige werkwijze. Dus eerst investeren en daarna geen droog brood verdienen. Niet instappen dus! Groeten, Ton.

ve
door verwijderd - 29 nov. 2004 om 19:18
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Buiten het feit dat herbalife een zeer vreemde verkoopmethode heeft, is
herbalife gevaarlijk voor de gezondheid. Ik ken diverse mensen die
beschadigde nieren en verminderde leverfunctie hebben, dankzij
herbalife.

ve
door verwijderd - 28 jan. 2005 om 20:46
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ondanks de vele negatieve reacties, wilde ik toch nog even kwijt dat ik zelf meer dan een jaar met de producten heb gewerkt, omdat ik een tijdje vanuit huis wilde gaan werken en ik erg nieuwsgierig was. Ik heb me goed laten informeren en was nooit zelf de producten gaan eten als ik er geen vertrouwen in had. Ik heb het tijdens mijn gehele zwangerschap gegeten en heb een hartstikke gezonde dochter. Zelf ben ik ook kerngezond, ik geloof echt helemaal niks van dat verhaal van nier- en leverproblemen. En de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen is allang achterhaald, dat is de minieme hoeveelheid die je nodig hebt om scheurbuik te voorkomen, met Herbalife kan je nooit teveel binnen krijgen. Maar goed, er zijn genoeg mensen die daar zo hun mening over hebben. Ik kan het je aanraden om ermee aan de slag te gaan, je investeert zelf zoveel als je wilt, je hoeft helemaal niks in te leggen als je wilt, zo ben ik ook begonnen. Als je leuke collega's hebt, een grote kennissenkring en een goede dosis enthousiasme, valt er best wat mee te verdienen. Ik ben ermee gestopt omdat ik na anderhalf jaar wel weer eens buitenshuis wilde gaan werken, ook al zit je dan weer vast aan bepaalde tijden en werken voor een baas. Als je er toch geen lekker gevoel over hebt, dan moet je er gewoon niet aan beginnen, misschien is het dan wel niet wat je zoekt!

ve
door verwijderd - 28 jan. 2005 om 21:16
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

oud draadje

ve
door verwijderd - 29 jan. 2005 om 01:41
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Laat je toch voorlichten door een onafhankleijke deskundige en niet door een multi-level-markeling gebrainwashte huisvrouw die je van alles wilt aansmeren ter meerdere eer en glorie van haar eigen bankrekening. Ik heb het spul bekeken en het merendeel is duur en biedt relatief weinig. Deskundigheid is niet te leren bij zo'n organisatie - bullshit-marketing des te meer!


Overigens is multi-level-marketing (of piramideverkoop) de beste manier om je vrienden kwijt te raken en ruzie te krijgen met je familie...


Maar als geld een belangrijkere drijfveer is als de gezondheid van je medemens, dan moet je er vooral meteen mee beginnen.


Succes!

ve
door verwijderd - 29 jan. 2005 om 09:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Jammer hoor, zo'n trieste reactie! Ik druk geen stempels op de mensen die om hun eigen redenen niet voor Herbalife kiezen, zelf krijg ik wel door 'kenner' tienalf het stempel van 'gebrainwashte huisvrouw', terwijl ik hoogstwaarschijnlijk meer verstand van zaken heb dan hij (ik gok op een man) en ook een hogere opleiding heb genoten.


Ik reageerde op de vraag van Willie over wie er 'ervaring' met Herbalife heeft, en volgens mij kan ik daar dan het beste antwoord op geven, in plaats van al die betweters die hun mening zonder goede onderbouwing maar rondblaten. Als je er echt ervaring mee hebt, dan mag je meepraten!


Stelletje moraalridders...hahaha

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 17:23
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Willie, Ben je al aan de slag met Herbalife?


Ondanks de negatieve reacties hier op de site, en de opmerkingen over zakkenvullen hoop ik dat je gestart bent.


MLM is een afstudeerrichitng aan het worden op grote economische opleidingen en zelf Donald Trump zei laatst in een interview dat als hij alles over kon doen hij absoluut in de MLM zou gaan!


het is een eerlijke manier van zaken doen, transperant en over geld wordt gewoon gesproken. In Nederland doet iedereen geheimzinnig over zijn inkomen en van je baas weet je nooit wat voor bonus hij krijgt.


In loondienst kun je heel hard werken, maar je krijgt nooit betaald naar je harde werken, terwijl je collega met zijn voeten op het bureau zit, ontvangt hij toch elke maand zijn salaris. Kan het on eerlijker?


Ik wens je veel succes in de MLM!

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 17:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

--- oud draadje ---

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 17:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Brynnar, zet die zak met kwartjes maar vast klaar. ;-))))))))

ve
door verwijderd - 3 aug. 2005 om 18:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

@brynna - deze oude draad had je nog niet in je collectie :-)

ve
door verwijderd - 19 dec. 2006 om 20:50
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb jaren herbalife gebruik het beviel mij goed. Maar op een gegeven moment vorige maand had ik er genoeg van. Ik zondigde zoveel dat ik beter gewoon even kan eten. Misschien volgens jaar weer. Ik werd goed begeleid door Jos


 


Loes

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ho
holiday - 18 jul. 2019 om 00:45
Winkels & webshops

Verpakte producten wegen bij AH minder dan op de sticker staat.

Al eenpaar weken achter elkaar koopt mijn vrouw een doos aardbeien, er van uit gaande dat er 1 pond, 500 gram in zit, vond ik er zo weinig inzitten.
Maar even de keukenweegschaal er bij gepakt en geconstateerd dat deze blister 336 gram woog.
Op de verpakking stond 400 gram.
Alleen de aardbeien wogen 300 gram.
Bij melding hierover, kon ik wel een nieuwe door op komen halen. Erg ... Lees meer

kl
klaasjan - 17 jul. 2019 om 15:34
Auto & vervoer

Cis registratie

Hallo,


3 jaar geleden is er een autoverzekering bij mij opgezegd door de verzekeraar maar, in het opgevraagde CIS register kan ik daar niets over vinden.

Kan ik dan nu overstappen naar een normale premie zoals bijv. Achmea?
zoja, wat in te vullen bij de vraag of er ooit een verzekering is opgezegd door de verzekeraar? Lees meer

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer