ca
door camille_1 Dec 3, 2006 om 10:28
Voeding & gezondheid

KLOVEN

DE WINTER MOET NOG BEGINNEN EN NU AL EEN KLOOF AAN MIJN DUIM,ZEER PIJNLIJK !!! VAN ALLES GEPROBEERD KLOVEX,UIERZALF,NIETS HELPT.WIE HEEFT ER NOG EEN GOEDE TIP


                 dank             CAMILLE.  

61516 10 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 3, 2006 om 10:54
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Enigste tip is de producten langer gebruiken en meerdere keren opbrengen. De middellen die u opnoemt zijn ervoor en moeten gewoon helpen.


 

ve
door verwijderd - Dec 3, 2006 om 10:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

van www.gezondheid.be
Kloven in de hand
Nogal wat mensen - vooral vrouwen - hebben 's winters last van pijnlijke kloven in de vingers. Kloven ontstaan wanneer de huid extreem droog is. Handen zitten vaak in water en water heeft een uitdrogend effect op de huid, vooral water met detergent. Daar komt nog bij dat in de winter de lucht extra droog is, niet alleen buiten, maar ook binnen waar de verwarming aanstaat. Voeg daar nog eens een warm schuimend bad aan toe, en je droogt je huid helemaal uit (je kan beter badolie of badzout gebruiken, dat gaat het uitdrogen tegen).

Kloven in de handen zijn hardnekkig. De enige behandeling bestaat uit regelmatig hydrateren om verdere uitdroging vermijden. Veel apothekers hebben een eigen recept voor een voedende handcrème tegen kloven, een product dat 's winters vlot over de toonbank gaat. Informeer je bij je apotheker.

Kloven keer gemakkelijk terug, daarom moet je maatregelen nemen om ze te voorkomen. Gebruik zoveel mogelijk een hydraterende handcrème - zes, zeven keer per dag is niet overdreven - en gebruik huishoudhandschoenen bij de afwas of ander poetswerk.

Wanneer men langdurig rubberen handschoenen draagt, gaan de handen echter vochtig worden van het zweet en krijgen we opnieuw een uitdrogend effect. Zoiets kan voorkomen worden door onder de rubberen handschoenen een paar katoenen handschoenen aan te trekken. Een heel gedoe misschien, maar zeer efficiënt wanneer je heel vaak met je handen in een zeepsopje zit.

ve
door verwijderd - Dec 3, 2006 om 10:58
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo, mijn moeder gebruikte vroeger voor ons altijd glycerine.

ve
door verwijderd - Dec 3, 2006 om 11:21
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn man had van de zomer ook last van zijn handen en niets hielp totdat ik met het opruimen een tubbetje klovenzalf van de borstvoeding vond. Binnen de kortste keren waren de kloven weg. Misschien ook iets voor jou??

ve
door verwijderd - Dec 3, 2006 om 11:53
0 Antwoorden / 0 Vragen
0
ve
door verwijderd - Dec 9, 2006 om 13:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Groene zeep helpt goed. Mijn moeder had altijd kloven op haar voetzolen. Sinds ze dat gebruikt heeft ze geen last meer van kloven.


Mvg,


 


Aagje

ve
door verwijderd - Dec 9, 2006 om 14:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

GLYSOLID
In Duitsland verkrijgbaar!ve
door verwijderd - Dec 9, 2006 om 14:11
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

In de tijd dat er nog echte winters waren kocht mijn moeder een fles glyserine bij de drogist/apotheek en door dagelijks handen / voeten intesmeren hadden we nooit last van kloven.

ve
door verwijderd - Dec 15, 2006 om 10:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb er zelf ook last van... ik gebruik 's nachts altijd een goede vette creme voor de rest van mijn handen en in die kloofjes smeer ik dan uierzalf. Daarna doe ik (heel charmant) witte katoenen handschoentjes aan. Door die handschoentjes blijft de creme die op je handen zit ook echt op je handen en door de warmte die daarbij vrij komt neemt de huid de producten beter op.

ve
door verwijderd - Dec 15, 2006 om 10:30
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

hoi.


Ben zelf apothekersassistente geweest, wij gaven altijd een kamferspiritus- glycerine mengsel. Meermaals per dag insmeren.


Dan wat Mizz Bi.. zegt, vette zalf en katoenen handschoenen, voor 's nachts!


Groetjes Lonk....


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

E.
E. Smit - Dec 10, 2023 om 23:07
Garantie & verzekeringen
Moet je loonkosten betalen binnen garantie periode

Moet je loonkosten betalen binnen garantie periode

Ik heb in 2019 zonnepanelen gekocht en sinds 2 weken terug is er een optimizer vervangen omdat die stuk was. Hier heb ik garantie op maar ik krijg vervolgens wel een rekening van €350 omdat de loonkosten niet in de garantie valt.  Dit vind ik een erg duur grapje.  Moet ik dit bedrag betalen?  Want ik denk dus als je garantie hebt dat men dit kosteloos moet reparen of vervangen. Klopt dit wel? Lees meer

bertwassenberg
bertwassenberg - Dec 11, 2023 om 11:58
Computers & telefonie
TELEFOONTERREUR

TELEFOONTERREUR

Sinds enige tijd belt regelmatig een nummer uit Breda dat ik niet ken én dus niet opneem. Het is tekens hetzelfde liedje. Er wordt gebeld, ik accepteer de oproep niet en binnen 2 seconden wordt opnieuw gebeld. Ik neem weer niet op en dan blijft het enige tijd/uren stil.
Wie/wat zit achter dit nummer?
Hoe kom ik er vanaf? Blokkeren via de iPhone helpt niet! Lees meer

Balou1984
Balou1984 - Dec 8, 2023 om 15:01
Elektronica & tv

Samsung neemt geen contact met mij op.

Ik heb 2 maanden geleden bij MediaMarkt een koelvriescombinatie gekocht en die maakte direct bij aansluiten al 2 verschillende harde geluiden.
MediaMarkt heeft toen gezorgd dat Samsung contact met mij opnam en een monteur gestuurd die heeft er een noiceplaatje tussen gezet en gezegd als dit niet helpt moet u weer contact opnemen dat heb ik gedaan.
MediaMarkt heeft toen zelf nog 2 monteur ... Lees meer