bl
door blijdorp Aug 30, 2005 om 08:08
Voeding & gezondheid

Overmatig transpireren in de overgang

Wie is er bekend met het middel Transpinal wat goed zou helpen bij overmatig transpireren ?Ik gebruik Ymea en dat help[t wel goed bij alle andere klachtes( de opvliegers bijvoorbeeld) maar het overmatig transpireren over het hele lichaam  raak ik niet kwijt. Ik reageer niet goed op hormoonpreparaten van de huisarts en vraag me nu af of dit een beter middel is.. Het middel schijnt vrij verkrijgbaar te zijn en is alleen bedoeld om het transpireren tegen te gaan . Wie is er bekend mee en weet ook waar je het kunt kopen?  Hier bij de apotheek kunnen ze me niet verder helpen.


 

2032 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ap
door apotheker - Oct 15, 2005 om 20:26
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het middel Transpinal is mij ook onbekend, echter overmatig transpireren is goed te behandelen met aluminiumhydroxide oplossing 15%. Deze is zo te koop en wordt door dermatologen en huisartsen voorgeschreven bij ernstig zweten.

ca
door carlene - Oct 16, 2005 om 00:39
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi!


Mijn moeder reageerde ook niet goed op hormonen, maar heeft heel veel baat gehad bij een natuurproduct dat soja bevat. Zij heeft zelf een product in Frankrijk gekocht, omdat ze daar toen woonde, maar ik heb op internet gekeken bij een vitaminewinkel, en je kunt hier ook vanalles kopen.


Sterkte!

bl
door blijdorp - Oct 16, 2005 om 00:41
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Bedankt voor de tip. Ben een tijdje aan het zoeken geweest maar het is niet echt wat ik zocht. Het zweten is wel weer minder geworden nu met Ymea maar nog steeds niet optimaal.Ik wordt er een beetje simpel van eerlijk gezegd..Ben nog verder aan het kijken in ieder geval. Bedankt zover!!

bl
door blijdorp - Oct 16, 2005 om 00:45
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hoi , het lijkt me iets wat je op de huid moet smeren ofzoiets ?Net zoals het middel formehaldehyde ofzo...wat je in water moet oplossen en daar met je zweetvoeten in moet gaan zitten. Allleen is het natuuurlijk zo als het zweten plaatselkijk is dan gaat dat wel. Maar in dit geval kan ik wel in een bad gaan liggen met dat spul. Ben over het hele lichaam drijfnat.Of werkt dit anders? Hoor het graag van je.Groetjes.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer