el
door ellen01 Jul 8, 2006 om 00:09
Voeding & gezondheid

Peuterspeelzal

Mijn dochter wilde haar dochtertje bij ons naar de speelzaal doen, omdat zij veel bij ons is, en waar zij woonde geen speelzaal was. Nu werd er gebeld dat zij na de vakantie mocht komen en toen zei mijn dochter dat ze in Geldrop { naast eindhoven} gaan wonen. Nu mag het kindje niet meer bij ons naar de speelzaal. Of ze moet dubbel betalen. Terwijl het kindje heel veel bij ons is en de peuterspeelzaal op de hoek. Mag je om deze reden een kindje weigeren?

812 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

stacey
door stacey - Jul 8, 2006 om 09:41
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Ik denk dat ze je wel mogen weigeren ja, de peuterspeelzaal wordt namelijk gesubsidieerd door de gemeente en de aanvrager woont in een andere gemeente.


Als ze plaats hebben kun je wellicht tegen (dubbele) betaling dan terecht, maar volgens mij zijn ze niets verplicht.


Succes,

mi
door millie - Jul 8, 2006 om 19:49
4 Antwoorden / 0 Vragen
0

sorry, ik heb van een aantal, zeer rot opmerkingen gelezen, dan moet je kind maar thuis houden!!!


wel eens gedacht dat het goed is voor je kind dat het tussen andere kindjes zitten? nou ik wel!


ik vind 50 a 60 euro best prijzig en voor de prijzen moet je nog vaak mee helpen! ik betaal hier ook rond de 50 euro, voor 2 halve dagdelen, wat moet ik nog doen, zit je goed, ik moet helpen schoonmaken, en dat is 1 a 2 in de maand, en dan ook nog eens wasgoed meenemen! klusvaders worden er gevraagd, om te helpen repareren, en..... er wordt voor iedere vakantie moeders of vaders gevraagd om savonds te komen helpen poetsen. dus de grote schoonmaak, en daar betaal ik 50 euro voor. en het gaat niet om dat het psz vermaak geeft voor je kind(eren) maar om het feit, dat je met sommige dingen moet helpen, ik ben echt niet beroerd om te helpen. echt niet.


maar soms moet je goed nadenken, als je een opmerking wilt plaatsen. en het gaat er niet om of je wel of niet kan betalen, want dat vind ik persoonlijk in iemands portomonee kijken, en dat doe ik bij een ander ook niet!


en ik kan je zelfs nog vertellen, dat vele psz zal moeten gaan sluiten, omdat er te weinig kindjes komen. denk daar maar eens over!


gr mama van 2

va
door vandun - Jul 8, 2006 om 22:17
15 Antwoorden / 19 Vragen
0

gaat het over een peuterspeelzaal of een kinderdagverblijf.Bij een peuterspeelzaal zit meestal een wachttijd en worden geen kinder geweigerd die uit dezelfde gemeente komt als psz.Bij een kinderdagverblijf kan dat wel.

el
door ellen01 - Jul 8, 2006 om 23:23
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

Het gaat over een peuterspeelzaal, waar zij al een half jaar ingeschreven stond

va
door vandun - Jul 9, 2006 om 10:59
15 Antwoorden / 19 Vragen
0

bijjde psz kunnen ze weigeren omdat de gemeente het subsidieerd en die willen alleen kinderen uit de eigen gemeente.Het maakt niet uit waar het kind veel is.Het gaat erom waar het kind woont.bij ons is de wachttijd 7 maanden voor dat hij of zij er heen mag.

ee
door eendjelia - Jul 14, 2006 om 13:21
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

bij onze psz was een moeder die was verhuisd van gemeente en zei moest het kind per onmiddelijke ingang van de psz afhalen in verband met de subsidies dus lijkt het mij ook dat ze op die gronden een kind mogen weigeren.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer