vi
door viooltje4 Aug 19, 2009 om 11:32
Voeding & gezondheid

Stoppen met roken

Ik wil graag, met behulp van lasertherapie, stoppen met roken. Is er iemand die hier ervaring mee en kan mij misschien een goed adres geven. Ik kom uit de omgeving van Zeist.


 


Alvast bedankt

358 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 19, 2009 om 12:09
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Om teleurstelling te voorkomen kan ik aanraden om dit even te lezen:
http://www.stoppen-met-roken-tips.com/?p=17



ve
door verwijderd - Aug 19, 2009 om 12:15
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Oh en nog even dit: Ik raad niets aan wat op die site vermeld wordt (qua stop-methode) maar het gaat om de besproken lasermethode.

De -imho- enige echte methode die gegarandeerd werkt is cold-turkey (ik ben op die manier jaren geleden gestopt),maar dat vereist wilskracht en volharding.

Succes!



ve
door verwijderd - Aug 19, 2009 om 12:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Viooltje4


Stoppen met roken is een wil omdat te doen als je het zelf niet wilt dan kan je alleen maar stoppen als je hem niet meer aansteekt want al die middels helpen alleen maar als je het gebruikt zo gauw je daarmee stopt dan komen de verlangens weer terug.


Echt beste manier is je elke keer als je hem op wil steken eerst na te denken waar ben je mee bezig.


Ben al 31 jaar geleden gestopt met roken maar zelfs jaren later greep ik nog steeds naar mijn zak om een sigaret te pakken die dus niet had, dus de gewoonte is ook een oorzaak om iets re doen .


Ik ben nuu bijna 80 jaar en ben toch blij dat ik toen toch nog een keer doorgezet  ben ook met allerlei mogerlijkheden het uit geprobeerd en steeds weer begonnen tot 5x toe tot ik via een hobby afgeleid van de sigaret en elke keer als ik er weer aan wou beginnen gewoon iets aan mijn hobby ben gaan doen.


Dus zet je gedachten steeds om elke keer weer zoek een afleiding als je weer de neiging krijgt om er een op te steken neem vooral geen rookwaar in huis want dan wordt het moeilijker.


Mijn Vrouw is er 3 jaar geleden mee gestopt ze moest wel van de dokter maar nu zegt ik had het veel eerder moeten doen maar berouw komt na de zonde, ik heb daar dus wel veel hinder van gehad maar ja lief en leed samen delen.


Succes ermee en elke keer zet het steeds eens op een rijtje als het weer moeilijk is, denk gelijk aan je gezondheid.


Er zijn wel mensen die er niet korter door leven maar misschien had het dan wel prettiger geweest.

ve
door verwijderd - Sep 15, 2009 om 16:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Weet je, ik ben in januari gestopt samen met een collega - zonder hulpmiddelen. En geloof me, wat roken betreft ben ik echt een zwakkeling - maar dat is dus De verslaving! Maar goed. ben dus nog steeds goed bezig en toch zal ik er nog steeds zo maar eentje kunnen opsteken. Spaar je geld voor die lasertoestand en het geld wat je dus niet meer verookt en ga dan iets leuks voor je kopen, wat je anders niet had gedaan. DUS Waarom zal je anderen je geld geven als de kanzen te stoppen met of zonder hulpmiddel gelijk zijn????? Gr. en sterkte M.

ve
door verwijderd - Dec 2, 2009 om 13:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste Angeleyes,

Ik heb de website bekeken en uiteindelijk het boek gekocht. Ik kan je nu vertellen dat ik nu 2 weken al een nietroker ben zonder enige moeite. Ook al heb je niks aangeraden wat er op de site vermeld stond, voor mij was dit dé oplossing.

alsnog bedankt,

groet,
Viooltje

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ba

Bankrekening openen voor kleine commissie met weinig omzet

Goeienavond, 

Ik ben op zoek naar advies m.b.t. het openen van een bankrekening voor commissies, werkgroepen of andere kleine clubjes. 
Dit mag blijkbaar niet op persoonlijke titel, maar een zakelijke rekening is nogal duur als je jaarlijks niet zoveel omzet hebt. 
Hoe kan ik dit het beste aanvliegen?

De situatie: 
Ik zit in een commissie die maandelijks ee ... Lees meer

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer