wi
door willemjohan 12 nov. 2018 om 15:51
Voeding & gezondheid

UWV

Ik loop in de ww heb last van artrose en lage rug pijn meld me steeds ziek en het uwv meld mij beter, ben bij de rechter geweest geeft die de arts van het uwv gelijk omdat hij een expert is dan zeg ik volgens mij ben ik de expert want ik voel de pijn, krijg ik te horen ja als ik elke keer naar zo iemand moet luisteren en gelijk geven??? heb ook bij het Annatommie gelopen en die zeggen artrose van de knie of het komt uit de heupen maar ze kunnen dus niet zeggen hoeveel pijn ik heb, nou ik wel en veel uitval dit vertel je bij het uwv, maar die trekken hun eigen conclusie en luisteren niet naar mij en elke keer komen ze met het praatje wat de andere arts heeft verteld ook als ik zeg dat het erger word, Nu is mij altijd verteld dat een arts er voor ons zijn om ons beter te maken maar die (artsen) die zitten er voor het uwv niet voor mij, ja om mij verder de vernieling in te helpen mentaal of fysiek.
het kost mij elke keer als ik naar de rechter zou stappen 46 euro, wat niet help want de rechter geeft de (arts) van het uwv toch gelijk, elke keer naar een ziekenhuis te gaan kost mij elk jaar 385 euro waar moet ik die vandaan halen.

749 6 Rapporteer
door tijger1 - 12 nov. 2018 om 16:07
37480 Antwoorden / 21 Vragen
0

Maar als u al een paar keer naar de rechter bent geweest, houdt het op.

door edrick3 - 12 nov. 2018 om 16:17
26500 Antwoorden / 85 Vragen
1

elke keer naar een ziekenhuis te gaan kost mij elk jaar 385 euro
Je bedoelt je 'eigen bijdrage' naar ik aanneem. Dat geldt voor iedereen.
Krijg je geen zorgtoeslag?
En als er een uitspraak van een rechter ligt dan zul je het daarmee moeten doen.
Ter info: https://samenveerkrachtig.nl/hulpwijzer/wat-als-je-het-niet-eens-bent-met-de-beslissing-van-uwv/

door tijger1 12 nov. 2018 om 16:51
37480 Antwoorden / 21 Vragen

Eigen risico.

door sjoppie - 12 nov. 2018 om 16:52
3966 Antwoorden / 3 Vragen
1

Als uw huisarts u naar de specialist heeft doorverwezen dan krijgt de huisarts de bevindingen van die specialist, hiermee moet toch voldoende mee aangetoond kunnen worden hoe het er met u voorstaat?

door heremietkreeft - 12 nov. 2018 om 16:55
8893 Antwoorden / 149 Vragen
0

Laat ik beginnen dat een verzekeringsarts geen arts is om u beter te maken. Verzekeringsartsen zijn er om advies te geven m.b.t. het al of niet voortzetten van uitkering. Zij zijn echter wel gebonden aan de artsencode.

M.b.t. u gangen naar de rechter? Heeft u met betrekking tot die procedures geen voor u ondersteunende informatie van uw huisarts en of specialist(en) gehad?
Zo die voor u positief zouden zijn zou de bestuursrechter mogelijk anders oordelen. Dat is kennelijk niet zo.

Ook: een verzekeringsarts bepaalt niet of en hoe vaak u naar een ziekenhuis moet en m.b.t. de kosten bedoelt u kennelijk reiskosten die u kunt opvoeren als fiscale aftrekpost hetgeen geld scheelt als u boven de drempel komt met uw ziektekosten etc. 
Het valt mij op dat u het niet heeft over uw uitkering en de gevolgen daarvoor. Die lijken mij veel relevanter als hier sprake is van afschatten van arbeidsongeschiktheid en dus minder uitkering.

door aurora1 - 12 nov. 2018 om 22:25
13198 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dat moet iedereen aan eigen risico betalen en moet iedereen "ergens vandaan halen". Meestal door geld opzij te zetten,  her en der wat te bezuinigen (tips zijn op Internet te vinden), bezuinigen met benzine van uw oldtimer etc.

door panter22 - 14 nov. 2018 om 09:04
2272 Antwoorden / Vragen
0

Heb je een WIA- uitkering aangevraagd? 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ekiem - 22 feb. 2019 om 18:33
Computers & telefonie

Ervaringen Huawei / Samsung

Goedenavond,

Ik ben alweer toe aan een nieuwe mobieltje en nu dus mijn vraag.............Mijn bedoeling is een sim-lock mobieltje met 64 g maar ik twijfel tussen een samsung en een Huawei. Er zit tussen beide een behoorlijk prijs verschil en Huawei heeft momenteel de nodige cash-back acties. Heb een Samsung tablet en deze bevalt super. Heb nu een Acer maar  kom steeds opslag tekort, ze ... Lees meer

mr
mrfotografie - 22 feb. 2019 om 13:07
Computers & telefonie
Simpel b.v. rekent 50,- en stuurt sms dat je bundel over 200mb op is..

Simpel b.v. rekent 50,- en stuurt sms dat je bundel over 200mb op is..

Ok over oplichters gesproken! Let op (zie screenshot).. ik had een bundel bestelt om films te kunnen kijken. je kan gemiddeld 2 films kijken op een bundel van 500mb. De avond er voor klopte de info ook en was de helft verbuikt. De volgende ochtens was dit nog precies zo.. Om 11:55 krijg ik een sms pas op! U bundel heeft nog 200mb over.. (klopt was ook pas net begonnen met film kijken) Ik bestel ee ... Lees meer

Ja
Jan13579 - 22 feb. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Een incasso valkuil opzetten?

Een incasso valkuil opzetten?   Het betaalmoment van een abonnement wijzigen. De informatie over deze wijziging per email bekend maken. Vervolgens via website analytics uitzoeken wat de gemiddelde intervaltijd is van de mail checken bij Google. En nu maar hopen dat er klanten zijn die de tweede betaling van hun abonnement terug boeken. Belangrijk is dan wel om er voor te ... Lees meer