wi
door willemjohan 12 nov. 2018 om 15:51
Voeding & gezondheid

UWV

Ik loop in de ww heb last van artrose en lage rug pijn meld me steeds ziek en het uwv meld mij beter, ben bij de rechter geweest geeft die de arts van het uwv gelijk omdat hij een expert is dan zeg ik volgens mij ben ik de expert want ik voel de pijn, krijg ik te horen ja als ik elke keer naar zo iemand moet luisteren en gelijk geven??? heb ook bij het Annatommie gelopen en die zeggen artrose van de knie of het komt uit de heupen maar ze kunnen dus niet zeggen hoeveel pijn ik heb, nou ik wel en veel uitval dit vertel je bij het uwv, maar die trekken hun eigen conclusie en luisteren niet naar mij en elke keer komen ze met het praatje wat de andere arts heeft verteld ook als ik zeg dat het erger word, Nu is mij altijd verteld dat een arts er voor ons zijn om ons beter te maken maar die (artsen) die zitten er voor het uwv niet voor mij, ja om mij verder de vernieling in te helpen mentaal of fysiek.
het kost mij elke keer als ik naar de rechter zou stappen 46 euro, wat niet help want de rechter geeft de (arts) van het uwv toch gelijk, elke keer naar een ziekenhuis te gaan kost mij elk jaar 385 euro waar moet ik die vandaan halen.

776 6 Rapporteer
door tijger1 - 12 nov. 2018 om 16:07
38103 Antwoorden / 21 Vragen
0

Maar als u al een paar keer naar de rechter bent geweest, houdt het op.

door edrick3 - 12 nov. 2018 om 16:17
26710 Antwoorden / 85 Vragen
1

elke keer naar een ziekenhuis te gaan kost mij elk jaar 385 euro
Je bedoelt je 'eigen bijdrage' naar ik aanneem. Dat geldt voor iedereen.
Krijg je geen zorgtoeslag?
En als er een uitspraak van een rechter ligt dan zul je het daarmee moeten doen.
Ter info: https://samenveerkrachtig.nl/hulpwijzer/wat-als-je-het-niet-eens-bent-met-de-beslissing-van-uwv/

door tijger1 12 nov. 2018 om 16:51
38103 Antwoorden / 21 Vragen

Eigen risico.

door sjoppie - 12 nov. 2018 om 16:52
4165 Antwoorden / 3 Vragen
1

Als uw huisarts u naar de specialist heeft doorverwezen dan krijgt de huisarts de bevindingen van die specialist, hiermee moet toch voldoende mee aangetoond kunnen worden hoe het er met u voorstaat?

door heremietkreeft - 12 nov. 2018 om 16:55
9382 Antwoorden / 153 Vragen
0

Laat ik beginnen dat een verzekeringsarts geen arts is om u beter te maken. Verzekeringsartsen zijn er om advies te geven m.b.t. het al of niet voortzetten van uitkering. Zij zijn echter wel gebonden aan de artsencode.

M.b.t. u gangen naar de rechter? Heeft u met betrekking tot die procedures geen voor u ondersteunende informatie van uw huisarts en of specialist(en) gehad?
Zo die voor u positief zouden zijn zou de bestuursrechter mogelijk anders oordelen. Dat is kennelijk niet zo.

Ook: een verzekeringsarts bepaalt niet of en hoe vaak u naar een ziekenhuis moet en m.b.t. de kosten bedoelt u kennelijk reiskosten die u kunt opvoeren als fiscale aftrekpost hetgeen geld scheelt als u boven de drempel komt met uw ziektekosten etc. 
Het valt mij op dat u het niet heeft over uw uitkering en de gevolgen daarvoor. Die lijken mij veel relevanter als hier sprake is van afschatten van arbeidsongeschiktheid en dus minder uitkering.

door aurora1 - 12 nov. 2018 om 22:25
13480 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dat moet iedereen aan eigen risico betalen en moet iedereen "ergens vandaan halen". Meestal door geld opzij te zetten,  her en der wat te bezuinigen (tips zijn op Internet te vinden), bezuinigen met benzine van uw oldtimer etc.

door panter22 - 14 nov. 2018 om 09:04
2565 Antwoorden / Vragen
0

Heb je een WIA- uitkering aangevraagd? 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

nijssenr - 8 apr. 2019 om 17:35
Geldzaken & recht
Vpay vs Maestro

Vpay vs Maestro

Ik ontving vorige week een nieuwe betaalpas van de ING.
Hierop stond ineens VPay. Ik had hier nog niet eerder van gehoord.
Dit bleek een concurent van het al oude Maestro te zijn.
Ook bleek deze pas in het buitenland dus ineens een stuk minder geaccepteerd.
Een korte zoektocht leerde dat ING random nieuwe passen uitdeeld met 1 van de 2 betaalsystemen.
En dat je kostenloos ... Lees meer

aw
awm - 20 mei 2019 om 16:50
Elektronica & tv

Nieuwe digitenne werkt slecht

Sinds kort heb ik een nieuwe ontvanger gekregen van KPN maar er is steeds storing. Ik zit in Baarn met een antenne op het dak. Met mijn oude Samsung twintuner nooit problemen maar nu met de nieuwe Rebox is het waardeloos. Tor 9 juli kan ik nog mijn oude gebruiken maar dan wordt het signaal omgezet naar HD en moet ik dat nieuwe doosje gebruiken. Iemand een suggestie? Lees meer

Da
Dantumadh - 20 mei 2019 om 17:12
Garantie & verzekeringen

Zorgpicht verzekeringsmaatschappij

Ik heb 2 lopende ORV's. Eén bij FBTO en één bij Centraal Beheer. Beide zijn ergens in 1994 afgesloten en ik betaal nu al bijna 25 jaar voor elke verzekering ca. 45 euro per maand. Ik heb geen tussenpersoon (meer) wat nu? Kan ik de FBTO en CB zelf benaderen omtrent hun zorgplicht? Vallen zij ook onder de uitspraak van het Kifid? Lees meer