jd
door jdbeste1 10 jun. 2017 om 09:43
Voeding & gezondheid

Wie weet wat voor zooltjes skechers in zijn schoenen gebruikt?

Ik heb schoenen van skechers gekocht omdat ik last van hielspoor heb.Hier zitten een soort zooltjes in van traagschuim .
Nu heb ik bij een schuimrubberwinkel online een traagschuim matje besteld alleen is dit toch heel anders ( schuimrubber met een hoge viscositeit)
Ik zou graag willen weten wat voor zooltjes of materiaal skechers gebruikt in zijn schoenen en of dit ook los te koop is en waar?
Wie o wie?

6297 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door tijger1 - 10 jun. 2017 om 09:47
38559 Antwoorden / 21 Vragen
0

En hebt u dan al eens contact opgenomen met Skechers?

door marita5 - 10 jun. 2017 om 09:48
7702 Antwoorden / 12 Vragen
1

Hallo Jdbeste , 

Is het niet beter om dit aan Skechers zelf te vragen ? 

  • +31 416 673 160
  • HOOFDKANTOOR - Cartografenweg 16
    Waalwijk
    5141 MT, Netherlands

door Cookies - 10 jun. 2017 om 10:00
13337 Antwoorden / 36 Vragen
4

In Skechers wordt memory foam gebruikt. Bovendien zit er een extra inlegzooltje onder de hiel. 100% identiek zul je geen losse inlegzooltjes vinden in de winkel. Bij een podotherapeut kun je ook op maat gemaakte inlegzolen kopen die geschikt zijn bij hielspoor.

Skechers

Skechers hebben een dikke, ronde zool die extra dik is onder de hiel. Skecher stelt dat je hiermee het gevoel van ‘lopen op een zachte ondergrond als gras of zand’ nabootst. Je voetspieren hebben het minder zwaar, je bloedsomloop verbetert en je voetspieren worden sterker.

Skechers bestaan uit twee inlegzolen. Onder de zool waar je op loopt ligt nog een zool die zorgt dat je rechtop staat en je voeten in balans zijn. Onder de hiel zit ook nog een ‘hielstukje’ voor ondersteuning en extra schokdemping.

Je lichaam moet wel even wennen aan Skechers. De ronde ‘ wiebelzool’ voelt in het begin onnatuurlijk en je kunt spierpijn krijgen omdat er spieren aan het werk gezet worden die je normaal niet of nauwelijks gebruikt.

https://www.hielspoortips.nl/hielspoorschoenen/

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Em
Emile_s - 18 aug. 2019 om 17:29
Computers & telefonie

Ziggo betalen voor vervangen horizon door Nextbox

Al zolang ik een abonnement heb bij Ziggo, heb ik al problemen met de Horizonbox. Blokken in beeld, in storing vallen van de box etc. Hierover ik verschillende keren melding gemaakt. Ik had weer een storing en Ziggo adviseert de box te vervangen door de NextBox (de opvolger van Horizonbox) maar:

1. Je moet 20,— administratie kosten betalen
2. Maandbedrag gaat met 0,50 per maand o ... Lees meer

ce
celtjuh - 18 aug. 2019 om 19:18
Huishouden & energie

Meternummers verwisseld, problemen met greenchoice, powerpeers en nuon

Hallo allemaal. Ik zit met een probleem, ik ben in 2015 van mijn oude woning naar een gloednieuwe woning gegaan. De woningbouw had mij verteld dat de huur wel hoger was, maar omdat het zo goed geisoleerd was zou ik veel minder betalen aan energie. Niet dus. Ik zat toen bij nuon, die ik ook had opgebeld omdat ik vermoedde dat er iets niet klopte. Vervolgens kreeg ik te horen dat dat niet aan de m ... Lees meer

Li
Liedia - 18 aug. 2019 om 16:42
Huishouden & energie

Koelkast deur gaat even open en dicht na sluiten vriezer.

Sinds kort heb een nieuwe koelvriescombinatie van Bosch met No Frost systeem. 
Na 2 weken kwam ik er achter dat, als ik de vriezer deur sluit de koelkast deur even open en dicht gaat. ( andersom gebeurt het ook maar dan gaat de vriezerdeur minder ver open als de koelkast deur. ) 

Ik heb direct contact opgenomen met de winkel en de verkoper vertelde mij dat dit normaal was en komt ... Lees meer