lo
door longbigbear Feb 15, 2004 om 11:49
Voeding & gezondheid

Ziektewet

Als iemand in de ziektewet loopt en door de arts weer halve dagen aan het werk is gestuurt kan de werkgever je dan verplichten dat je de resterende tijd op het bedrijf blijft?
WAnt volgens hun is dat nieuw miv 01012004!

431 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik denk dat u met deze vraag het beste bij het UWV terecht kunt, of zelf zoeken op hun website http://www.uwv.nl. Er is per 1 januari 2004 een hoop veranderd in de wetgeving rondom ziektewet e.d. En hiervoor is de UWV het orgaan welke u de juiste antwoorden moet kunnen geven op uw vragen. Dus maandag gewoon even bellen met uw uwv kantoor! Suc6

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dat zou kunnen ,maar ik vind het vreemd dat er tot nu toe niets is te vinden on-line?
Want stel je mag maar 20 procent werken ,kan je dan verplicht worden om de resterende 80 % te blijven?
En natuurlijk is dat verplicht?

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Je maakt die afspraak met de arbo arts, je werkgever staat hier totaal buiten, wat moet je de resterende tijd dan doen?.
Is totale flauwekul.
Waar ik werk, zijn een aantal zieke, en die werken dan halve dagen, en die gaan gewoon naar huis. En na een periode komen deze weer terug bij de arbo arts en dan gaan ze weer verder kijken. je werkgever heeft hier helemaal niks mee te maken.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Deze werkgever gaat hier zijn boekje te buiten. Halve dagen hervatten (waarschijnlijk zelfs op arbeidstherapeutische basis) is gedurende die halve dag productiviteit leveren. De overige halve dag is gewoon voor herstel.. thuis!! (afz. hoofd P&O)

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ze gaat er mee aan de slag met deze antwoorden,want haar werkgever heeft niets met de arbo arts te maken word er gezegt!
Dit is iets tussen het bedrijf en werknemer?
Die maakt dan zeker haar eigen regels!

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wanneer je maar halve dagen mag werken ,kan de werkgever je nooit of te nimmer verplichten om langer dan de helft van je werkelijke arbeidsduur aanwezig te zijn.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 12:39
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ze is vandaag naar de arbo dienst geweest, en die zei dus dat dit wel kan?
Maar ze moeten dan aangepast werk vinden!
Als er dan wat gebeurt ,is dit de verantwoording voor de werkgever!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Jo
Johnni73 - Feb 25, 2024 om 14:11
Geldzaken & recht

Verplicht verhuizen na grondige renovatie

Ik moet verplicht verhuizen binnen 1 jaar, echter ben ik meer gaan verdienen en ben ik gaan samenwonen, dus volgens de woningbouw verdien ik nu teveel voor een sociale huurwoning, ook krijg ik geen urgentie, dus een ander huis vinden in dezelfde buurt gaat niet meevallen, ook zal ik een veel duurder huurhuis moeten gaan zoeken. heb je nog rechten in deze situatie ?, want zij willen mij hier weg he ... Lees meer

Vl
VloertjeVanKwantum - Sep 28, 2024 om 21:24
Geldzaken & recht

Kwantum vloer

Hallo,

Enkele weken geleden een nieuwe vloer incl leggen bij Kwantum aangeschaft voor mijn nieuwe appartement ondanks dat de geadverteerde prijs niet helemaal overeen kwam met waar voor werd geadverteerd.
Er kwamen namelijk nog een boel extra kosten bij zoals twee ondervloeren, tape etc. Kwaliteit en garantie waren de magic woorden en anders zou het niet gelegd worden. Want zonde ... Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer