ja
door janb54 19 mei 2015 om 10:21
Vrije tijd & tuin

Bedonderd voelen

Wie heeft er ervaring met BIGMUNDO?
Volgens hen kun je goedkoop overnachten in 4 sterrenhotels ook in de vakantie perioden. Dit kost je dan slechts 39 euro eenmalig en per overnachting ( 6x 1pers. of 3x2 pers. ) 17,50 euro p.p. .Ik heb me aangemeld nu blijkt het om allerlei hotels te gaan van 1 t/m/ 4 sterren en in het hoogseizoen niet mogelijk, tewrijl nadrukkelijk aan telefoon werd gezegd dat ook de vakantie periode in de zomer mee telde.
Ik voel me dus bedonderd, heb dit ook aan hen gezegd en kon mijn 39 euro gaan terugboeken, ik vind dit een makkelijke manier om er vanaf te komen, persoonlijk zeg ik ze moeten hun belofte nakomen. Wie o wie heeft hiermee ook ervaring

1252 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ho
holiday - 18 jul. 2019 om 00:45
Winkels & webshops

Verpakte producten wegen bij AH minder dan op de sticker staat.

Al eenpaar weken achter elkaar koopt mijn vrouw een doos aardbeien, er van uit gaande dat er 1 pond, 500 gram in zit, vond ik er zo weinig inzitten.
Maar even de keukenweegschaal er bij gepakt en geconstateerd dat deze blister 336 gram woog.
Op de verpakking stond 400 gram.
Alleen de aardbeien wogen 300 gram.
Bij melding hierover, kon ik wel een nieuwe door op komen halen. Erg ... Lees meer

kl
klaasjan - 17 jul. 2019 om 15:34
Auto & vervoer

Cis registratie

Hallo,


3 jaar geleden is er een autoverzekering bij mij opgezegd door de verzekeraar maar, in het opgevraagde CIS register kan ik daar niets over vinden.

Kan ik dan nu overstappen naar een normale premie zoals bijv. Achmea?
zoja, wat in te vullen bij de vraag of er ooit een verzekering is opgezegd door de verzekeraar? Lees meer

ru
ruudolf - 17 jun. 2019 om 18:59
Geldzaken & recht

Nationale ombudsman

Goedendag,

Mijn vraag is dat ik een probleem met de politie heb. Zonder inhoudelijk hier verder op in te gaan omdat dat een lang verhaal is en ook niet relevant is voor mijn vraag, wil ik jullie vragen.
Op een gegeven moment ben ik naar de Nationale ombudsman gegaan, omdat ik de procedure bij de politie/klachtencommissie politie doorlopen had. Toen mijn klacht bij de Nationale o ... Lees meer