jo
door jojop 17 sep. 2012 om 16:47
Vrije tijd & tuin

MBT-schoenen

Via website mbtschuherabbat MBT-schoenen besteld. Bij levering bleken het de verkeerde schoenen en zij waren te klein. Op verzoek zender de schoenen (vanwege hoge kosten) niet retour gezonden. Tegen extra korting nieuwe besteld in juni jl. Na uitvoerige mailwisseling nog steeds geen schoenen en inmiddels wel kosten gemaakt. Zijn er meer negatieve ervaringen??

3244 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door zwemmer - 19 sep. 2012 om 11:36
2638 Antwoorden / 35 Vragen
0

Op de website van MBT schoenen staan onder "meningen" buitengewoon veel en uitgebreid geschreven positieve ervaringen, meestal van fysiotherapeuten. Deze zijn bijna té mooi om waar te zijn zo lijkt het.

ga
door galanthus - 9 jul. 2014 om 13:08
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ook ik ging in om met extreme kortingen goedkope MBT schoenen te kopen via online shops. Mensen doe dat niet! Er wordt wel geleverd maar de (nep) MBT zijn zo slecht dat ze bij mij al na 2 dagen uit elkaar vielen. De schoenzolen vielen er zomaar vanaf en de kleur wreef je er met de hand vanaf.Na hierover contact te hebben gezocht kreeg ik alleen flauwe grapjes als antwoord. Mensen ga naar een winkel in Nederland is mijn advies. Want ook hier weer is goedkoop duurkoop.

door boppe1943 - 9 jul. 2014 om 13:34
1129 Antwoorden / 98 Vragen
0

Ik zie wel de website van MTB, maar nergens, zoals u schrijft mtbshuherabbat of zoals je eerder zou verwachten: mtbshuherabatt. Welke website was het precies?

ga
door galanthus - 10 jul. 2014 om 15:31
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=boppe1943 schreef op woensdag 9 jul 2014, 13:34]Ik zie wel de website van MTB, maar nergens, zoals u schrijft mtbshuherabbat of zoals je eerder zou verwachten: mtbshuherabatt. Welke website was het precies?

ga
door galanthus - 10 jul. 2014 om 15:36
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

[quote=boppe1943 schreef op woensdag 9 jul 2014, 13:34]Ik zie wel de website van MTB, maar nergens, zoals u schrijft mtbshuherabbat of zoals je eerder zou verwachten: mtbshuherabatt. Welke website was het precies? Beste Boppe1943 Het is een Duitse website met de naam mbt shuhe rabatt Mijn advies LET OP! Want goedkoop is duurkoop. Lees mijn ervaring maar. Want ook uw schoenen komen dan uit China.

pi
door pieterwolters - 10 jul. 2014 om 15:55
3611 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het zou ook raar zijn als de schoenen en veel goedkoper dan normaal zouden zijn en minstens net zo goed. Al past dat wel in het algemene beeld wat momenteel bestaat dat alle verkopers oplichters zijn. Als je dat echt gelooft krijg je vanzelf het idee dat de prijzen die dit soort sites vragen wel goed zijn.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Fr
Fraser - 20 feb. 2019 om 16:48
Winkels & webshops

Schlaf Care B.V.

Is er hier toevallig iemand die mij informatie kan verstrekken over het bedrijf Schlaf Care B.V.? Het zou gaan om een bedrijf dat bedden ontwikkeld en produceert voor de 'groeiende groep, de senioren'. Dit bedrijf is gevestigd op de Klosstraat 8 te Rotterdam, maar ik kan werkelijk nergens iets vinden over dit bedrijf. Op Google Maps wordt aangegeven dat dit om een 'gewoon' woonhuis gaat (ziet er u ... Lees meer

xq
xqcnbthz - 18 feb. 2019 om 21:48
Computers & telefonie

Outlook account reset niet

heb al 6 keer me telefoon nummer ingevoerd op outlook na code vergelijken zegt hij geen accounts gevonden?
hee dat is vreemd ik heb een account daar staat me nummer in maar hij kan me account niet vinden.

waar ben ik naar op zoek contact daar ga ik naar op zoek na veel scrollen eindelijk gevonden dan nog een xtal pagina,s verder a ik kan contact opnemen. hee een chat bot  zo,n 20 ... Lees meer

Re
Renker - 18 feb. 2019 om 15:21
Geldzaken & recht

Hoe kan ik het cbr aanpakken voor hun lakse houding

vorig jaar december heb ik een gezondheidsverklaring aangevraagd bij het cbr. als antwoord dat het erg druk is en dat het even kan duren. vorige maand een mail gestuurd met de vraag wanneer ik bericht krijg, in de mail aangegeven dat ik mijn rijbewijs nodig heb voor mijn werk. krijg ik weer als antwoord dat ik geduld moet hebben livm de drukte. Deze maand weer een mail gestuurd met daarin de vraag ... Lees meer