Do
door Donkers Rooi Sep 9, 2021 om 09:35
Vrije tijd & tuin

Sauna wellness cadeaukaart

Hallo,

 

Voor ons 25 jarig huwelijk hebben wij een Sauna & Wellness cadeaukaart ontvangen van onze vrienden.

 

Echter door de corona hebben wij nog steeds niet de kans en de durf gehad om te gaan.

Nu willen wij een arrangement boeken in oktober en blijkt onze kaart te zijn verlopen.

Niet verwonderlijk want de Corona crisis duurt al meer dan 1,5 jaar en in die tijd hebben we er zelfs nog niet eens aan gedacht om naar een Wellness te gaan.

 

Ik zal u de details besparen waarin wij de laatste tijd hebben moeten leven en wat ons (en vele) is overkomen tijdens de Corona periode. We kunnen alleen maar hopen dat u ons toch ter dienst kunt staan, temeer omdat dit een zeer uitzonderlijke periode is en wij juist nu eindelijk toe zijn om heerlijk samen te kunnen genieten van een weekend Sauna & Wellness.

 

Onze kaart nummer: [edit redactie: gegevens]

Antwoord van Sauna Wellness kaart:

(het antwoord was in COPY-PASTE, gezien de verschillende grootte van lettertype)


Vriendelijk dank voor je bericht. Wij hebben je kaartgegevens zojuist gecontroleerd en zien dat je kaart is vervallen. Vervelend dat je geen gebruik hebt kunnen maken van de cadeaukaart. 


Conform onze algemene voorwaarden vervalt het saldo van de cadeaukaart na de geldigheidsduur van één of twee jaar, afhankelijk van de aankoopperiode. Hier worden geen uitzonderingen in gemaakt. Het saldo en de geldigheid kun je altijd nagaan op de website, zoals vermeld op de kaart. Onze en in de cadeaukaartenbranche gebruikelijke handelswijze, is volledig in lijn met de geldende wet- en regelgeving. Onze organisatie is niet aangesloten bij de Stichting Keurmerk Cadeaukaarten. Mocht jouw cadeaukaart zijn komen te vervallen voor 1 December 2020 dan komt deze cadeaukaart niet in aanmerking voor een verlenging. Deze informatie is terug te lezen op onze


 




Beste [Edit redactie: persoonsgegevens]


Graag wijzen wij je nogmaals op onze voorwaarden dat het saldo van de cadeaukaart na de geldigheidsduur van 1 jaar vervalt.


Wij maken hier geen uitzonderingen in. Het aanbod van de Dagje Uit Jaarkaart blijft staan.


 Met vriendelijke groet,




4517 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ne
door neodutchio - Sep 9, 2021 om 09:54
5129 Antwoorden / 12 Vragen
3

De forumvrijwilligers hier kunnen niets voor u doen.
Elke kaart heeft een geldigheidsduur, daarna is het aan het bedrijf of ze een geste willen doen of niet. Er is een periode geweest dat sauna's dicht waren, u zou hooguit die sluitingstijd kunnen optellen bij de vervaldatum, meer recht is er niet. Dat u persoonlijke omstandingheden had om niet te gaan heeft geen invloed op de geldigheid. 


Uw situatie is ook niet uitzonderlijk. De winst van kaartverkopers zit in het niet inwisselen van de kaarten. En het is meer regel dan uitzondering dat kaarten liggen te verstoffen in een lade. Ook ik schoot in de lach in het begin van de Corona perikelen toen ik thuis ging opruimen en een dichte envelop tegenkwam tussen oude verjaardagskaarten met een boekenbon er in van 15 gulden. Het overkomt iedereen wel eens.

Pharmacopolam Circumforaneum
door Pharmacopolam Circumforaneum Sep 11, 2021 om 12:18
1389 Antwoorden / 10 Vragen

Mijn plaatselijke Boekwinkel wil best hun opruiming gebruiken om boek voor f15,- te leveren die bij "De Slechte " uitverkocht is.

 

panter22
door panter22 - Sep 9, 2021 om 09:56
6599 Antwoorden / Vragen
4

Je kaart is verlopen op 1 juli 2020. De kaart is dus al ruim voor het uitbreken van de coronacrisis verkocht.
En nu nog een beroep willen doen op coulance vanwege de corona?

mahadma
door mahadma - Sep 9, 2021 om 11:03
11520 Antwoorden / 51 Vragen
1

Je kaart is verlopen op 1 juli 2020. De kaart is dus al ruim voor het uitbreken van de coronacrisis verkocht.
En nu nog een beroep willen doen op coulance vanwege de corona?

Met een geldigheid van 1 jaar (volgens de site) is de kaart dus op 1 juli 2019 gekocht. Toen was er nog geen corona, u had dus direct na krijgen een afspraak kunnen maken. Nu is het te laat, Meer dan 1 heel jaar over datum=ongeldig.

marita5
door marita5 - Sep 9, 2021 om 11:35
11494 Antwoorden / 15 Vragen
1

Hallo Donkers Rooi , 

Wij maken hier geen uitzonderingen in. Het aanbod van de Dagje Uit Jaarkaart blijft staan. 

Mijn Cadeaukaart is verlopen. Wat moet ik nu doen?

Het saldo van uw Sauna & Wellness Cadeaukaart is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Een Sauna & Wellness Cadeaukaart waarvan de geldigheid conform de algemene voorwaarden is verlopen kan niet opnieuw worden geactiveerd.

Om u tegemoet te komen bieden wij u in dit geval een Dagje uit jaarkaart aan ter waarde van €29,95. Met deze kaart kunt u een jaar lang tickets kopen voor leuke uitjes, met kortingen tot wel 50%. U kunt de Dagje uit Jaarkaart aanvragen door ons een e-mail te sturen via info@saunawellnesscadeaukaart.nl of door het contactformulier in te vullen. Vermeld hierbij altijd het kaartnummer van uw verlopen saunabon.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
hans zweekhorst - Mar 25, 2024 om 12:15
Vakantie & reizen

Waarom betaalt Supersaver mijn geld niet terug nadat Covid alle vluchten deed st

Gegroet,

Covid veroorzaakte vluchtannuleringen. Men zou het geld terug moeten krijgen. Supersaver doet dat niet, terwijl de vliegmaatschappij (Lufthansa) dat al wel aan Supersaver heeft terugbetaald.
Veel brieven, mailtjes en telefoontjes ten spijt. Na drie jaar nog geen geld.

mvg,
hans zweekhorst
delfgauw

Lees meer

fe
feminem - Mar 28, 2024 om 17:46
Geldzaken & recht

Onaangekondige prijsverhoging sportschool

Goedendag,

vanmiddag een onaangename verassing tijdens het nalopen van de financiele administratie. SInds 1 november 2023 heb ik een abonnement bij een sportschool. Deze sportschool heeft, zonder het aan mij bekend te maken, de abonnementsprijs verhoogd. Ik ben niets te beroerd om te betalen, laten we dat voorop stellen. Ik wil echter wel graag op tijd weten dat er een prijsverhoging aa ... Lees meer

ko
koenvdklundert - Mar 28, 2024 om 17:06
Huishouden & energie

Afvoer verstopt

Hoi, 

Momenteel hebben wij thuis erg veel last van terugkomende verstoppingen in onze afvoer. Ik probeer het telkens zelf op te lossen, maar zonder succes. Nu ben ik op zoek gegaan naar een loodgieter alleen vind ik de prijs echt belachelijk duur. 

Is er ergens een redder in nood met de gouden tip? Of weet er iemand een loodgieter die goedkoper is en netjes te werk gaat?? ... Lees meer