jo
door johnalards 14 dec. 2015 om 22:17
Vrije tijd & tuin

Stuc perceel kopen

Hoe wordt je eigenaar van een stukje perceel dat nog volgens het kadaster rechtmatig is van een andere partij.


deze partij heb ik telefonisch benaderd en die verteld me dat het allang niet meer van haar is (ik denk dat ze het zelf niet meer weet)


het betreft een stuk gangpad dat is toegewezen aan de straat waarin ik woon (aan onze huizen blokken).


nu houd mijn achter buren me tegen om het te mogen kopen, maar in ijn ogen kunnen hun dit niet verkomen aangezien het gehele gangpad aan onze straat staat gekoppeld.


mijn achterburen hebben een vrije achterom aan de zijkant van hun 2 onder 1 kap woning..


 


hoe kan ik dit nu het beste aanpakken, zonder dat ik gezeik krijg met mijn achterburen en er mee naar het kanton moet stappen...


 

406 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ha
hanskip - 19 apr. 2019 om 16:20
Winkels & webshops

Recyclen van meubels

Als ik een nieuwe wasmachine of een tv koop hoef ik niet eens te vragen of ze de oude meenemen, dat is tegenwoordig vanzelfsprekend. In de meubelbranche hebben ze hier nog nooit van gehoord. Al zo'n 10 zaken heb ik gevraagd of ze bij aankoop van 2 fauteuils de oude kunnen meenemen. Tot nu toe kreeg ik alleen een bot "nee" als antwoord, zonder verdere uitleg of verontschuldiging.

Nagelen ... Lees meer

si
simonvogelaar - 19 apr. 2019 om 15:31
Garantie & verzekeringen

Bosch wasmachine kapot door 10 cent muntstuk

Ik heb een Bosch wasmachine van 8 maanden oud. Nu is er één keer een 10 cent muntje meegegaan in de was en direct is de wasmachine kapot en moet ik hem laten repareren voor € 257. Ik ben van mening dat een wasmachine met een aanschafprijs van € 649,- bestand moet zijn tegen voorwerpen die niet groter is dan een knoop op een broek. 
Zowel Bosch als Mediamarkt geven aan het niet te vergo ... Lees meer

di
diemenees - 17 apr. 2019 om 20:43
Huishouden & energie

Wlke isolatie is zinvol in een flat?

Woon zelf in een wat oudere flat (bj '58/59), een gebouw van 4 portieken met elk 3 etages, BG is garage/hal en er zit een schuin dak met zolders voor elk bovenop. Voor+achtergevel zijn vrijwel geheel glas-al jaren terug als dubbel glas in kunststof vervangen. Zelf woon ik middenin en heb een zeer lage gasrekening, degenen aan de buitenkant klagen steeds over kou en hoge gasrekening. Als je al die ... Lees meer