johnalards
door johnalards Dec 14, 2015 om 22:17
Vrije tijd & tuin

Stuc perceel kopen

Hoe wordt je eigenaar van een stukje perceel dat nog volgens het kadaster rechtmatig is van een andere partij.


deze partij heb ik telefonisch benaderd en die verteld me dat het allang niet meer van haar is (ik denk dat ze het zelf niet meer weet)


het betreft een stuk gangpad dat is toegewezen aan de straat waarin ik woon (aan onze huizen blokken).


nu houd mijn achter buren me tegen om het te mogen kopen, maar in ijn ogen kunnen hun dit niet verkomen aangezien het gehele gangpad aan onze straat staat gekoppeld.


mijn achterburen hebben een vrije achterom aan de zijkant van hun 2 onder 1 kap woning..


 


hoe kan ik dit nu het beste aanpakken, zonder dat ik gezeik krijg met mijn achterburen en er mee naar het kanton moet stappen...


 

1136 0 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Sp
Sportfan1998 - Apr 24, 2024 om 07:51
Huishouden & energie

Onderbuurman haalt stroom eraf

Mijn onderbuurman haalt mijn stroom en warm water eraf omdat hij last heeft van mijn normale woongeluiden. Hij is mij echt aan het wegpesten. 2 dagen geleden heeft hij mij 12 uur zonder gelaten. Als ik aanklop doet hij niet open en de verhuurder wil niks doen en vindt dat ik dit zelf maar moet oplossen.  Alleen de onderbuurman heeft toegang tot de meterkast.
Wat kan ik doen en bij wie kan ... Lees meer

Rienhartman
Rienhartman - Apr 23, 2024 om 22:32
Garantie & verzekeringen

Netvervuiling Siemens

We dachten verstandig te zijn door wat extra te sparen en te kiezen voor Siemens, die toch wel bekend staat om haar hoogwaardige producten en goede service. Helaas blijkt dat in de praktijk toch net iets anders te zijn. In september 2023 nieuw apparatuur gekocht; wasmachine, warmtepompdroger, oven en vaatwasser, waarbij alleen laatstgenoemde heeft nog geen storing vertoond.   De warmtepompdroge ... Lees meer

KeesWeer
KeesWeer - Mar 10, 2024 om 13:07
Geldzaken & recht
Scoupy cashback

Scoupy cashback

Zie bijgaande copy van mijn mail in de afbeeldingen.

 

[edit persoonlijjk gegevens bijlage - redactie]

Lees meer