je
door jean.beiten Nov 26, 2013 om 17:24
Vrije tijd & tuin

Welkomsprijs bij nieuw abonnement

Een paar maanden geleden was een leuk horloge te krijgen als je nieuwe abonnee werd van Het Beste (van Readers Digest). Omdat ik dit ook nog eens een leerzaam boekje vind besloot ik om een abonnement aan te vragen, waarbij het horloge natuurlijk als "overhaler" gefungeerd had. Na drie maanden kreeg ik een enveloppe van Het Beste waar mijn cadeau bij zou moeten zitten. Ik vroeg mij al af hoe het mogelijk was dat een horloge in die enveloppe zou kunnen passen, maar enfin. Er zat dus ook geen horloge in. Wél een begeleidend schrijven dat er een geschenk in zou zitten. Welnu, ik heb die hele enveloppe van binnen naar buiten en omgekeerd bekeken, maar er kwam toch écht niets uit wat op een geschenk leek. En dan ga je dus maar corresponderen met de klantenSERVICE. Nou, van service heeft men daar kennelijk nog nooit gehoord! Zo flexibel als een loden deur. Ik heb tot drie keer toe (!) een mailtje moeten sturen dat ik écht geen cadeau ontvangen had. Volgens de klantenservice had er evenwel een vijfde staatslot in die enveloppe gezeten. Nou, áls dit er inderdaad ingezeten zou hebben dan heb ik het in elk geval niet gevonden! Ik hoef echter ook helemaal geen staatslot. Ik ben een abonnement aangegaan omdat ik er een horloge bij kon krijgen, die ik ook erg graag zou gehad willen hebben. Volgens de klantenservice kan ik dat echter niet krijgen, omdat dat voor "andere" klanten is weggelegd???Op de site van Readers Digest staat trouwens nog steeds dat horloge vermeldt als zijnde een cadeau voor nieuwe leden. Ik vraag mij echter af voor welke dan???

3261 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

zoekster
door zoekster - Nov 26, 2013 om 18:26
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

Ik zie op de site van RD dat je mag kiezen, ging dat bij u dan niet zo? Bij het invullen van de gegevens staat dan als u het horloge heeft uitgekozen
1jaar readers digest + gratis sporthorloge.

Als u zeker weet dat u bij uw abo een gratis horloge had aangevraagd, dan kunt u een klacht indienen bij thuiswinkel.org daar zijn ze bij aangesloten.

valerius-2
door valerius-2 - Nov 26, 2013 om 19:35
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

De zoveelste truc van het beste om de boel in de maling te nemen.

costnix
door costnix - Nov 26, 2013 om 22:21
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

RD hanteert bijkbaar het devies "Veel beloven, weinigeven, doet een gek in vreugde leven." :-(

zoekster
door zoekster - Nov 26, 2013 om 22:40
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0

[quote=costnix schreef op dinsdag 26 nov 2013, 22:21]RD hanteert bijkbaar het devies "Veel beloven, weinigeven, doet een gek in vreugde leven." :-(
Ook al kunt u niet bewijsbaar aantonen dat u dit horloge erbij zou krijgen, (zoals u in uw bedankje heeft gemeld) toch vind ik het wel heel aannemelijk dat u het erbij zou krijgen, gezien de procedure.
Dus toch maar een klacht indienen bij thuiswinkel.org
Kost u niets en niet geschoten is altijd mis.
RD vindt het niet leuk als ze op het matje worden geroepen, dus misschien gaan ze dan alsnog overstag.

Overigens heb ik niet zulke hoge verwachtingen van het horloge, zal wel kermis kwaliteit zijn.

zoekster
door zoekster - Nov 26, 2013 om 22:44
10965 Antwoorden / 34 Vragen
0
ha
door hansyvonne - Nov 27, 2013 om 14:12
36 Antwoorden / 8 Vragen
0

Dat Readers Digest is werkelijk niet te verteren!

labren
door labren - Nov 27, 2013 om 15:19
862 Antwoorden / 0 Vragen
0

abonnementgeld storneren

ma
door manwijf - Dec 5, 2013 om 12:16
574 Antwoorden / 1 Vragen
0

Onbegrijpelijk dat een bedrijf als Readers Digest, waar het volgens mij toch al niet meer zo best gaat, voor een (Chinees) horloge met een waarde van niks z'n naam zo te grabbel wil gooien.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

JM
JM de Troije - Mar 26, 2024 om 14:40
Winkels & webshops
Bol.com wil geld afschrijven voor een abonnement dat ik niet heb

Bol.com wil geld afschrijven voor een abonnement dat ik niet heb

Bol.com zegt dat ik een abonnement heb genoemen maar dat heb ik niet,ik bestel zelden iets on-line, zij voegen dat zelf toe denk ik. Nu steeds verhoging etc maar zij zitten fout. Komt dit vaker voor?? Dreigen nu met incasso. Lees meer

ke
keesbakels - Mar 29, 2024 om 14:12
Geldzaken & recht

Wie is verantwoordelijk voor leeghalen huurwoning?

Mijn zoon heeft ongeveer 10 jaar bij zijn moeder ingewoond.Een verzoek om ingeschreven te worden als medehuurder is door de woningbouwvereniging  afgewezen. Zijn moeder is inmiddels overleden en hij heeft een andere woning. Er is geen erfenis, alleen (uitvaart) kosten. In hoeverre is hij aansprakelijk voor de volledige ontruiming van het huis & tuin?

Alvast bedankt voor de rea ... Lees meer

Ha
Hansie1947 - Mar 28, 2024 om 13:13
Vrije tijd & tuin

Vriendenloterij stoppen lukt niet

Al 2 keer een telefonsch gesprek gehad met een zeer irritante dame. Maar krijg het niet voor elkaar om op te bzeggen. Lees meer