dr
door drum Aug 7, 2011 om 01:32
Winkels & webshops

Ah bezorgservice

allereerst ik heb een goede bezorgservice
als ik op ah.nl kijk zie ik bezorgen tot in de keuken/nu voor xx
kijk je echter verder dan kom je er achter dat dit maar voor een beperkt gedeelte van nederland is.niet alleen ik maar ik denk vele met mij zijn afhankelijk van een bezorgservice, althans dat was mijn gedachte die ik opdeed in mn 7 maanden in een revalidatiecentrum .heb ah gevraagd of ze de aanduiding van bezorgservice wat specifieker op hun website willen aanduiden. uiteraard krijg je een standaard antwoord.de aanduiding van hun bezorgservice vindt je niet alleen op hun website, ga maar eens googelen.
kunnen of willen ze dit niet aanpassen???
nogmaals ik ben heel tevreden met mn bezorgdienst maar dit is voor de mensen die voor dezelfde problemen komen te staan die ik had.
ik vindt het een misleidende reklame van ah !!!
reageer maar

776 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Aug 7, 2011 om 08:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Er kan ook gekeken naar locale bezorgservices als:
allesin1

boodschappen bezorgservice: klik

Spar Groningen: klik

enz.

Dan kan er meteen gekeken worden of het loont om niet met AH bezorgservice in zee te gaan, maar met een locaal alternatief.

ve
door verwijderd - Aug 7, 2011 om 09:13
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat is er misleidend? Rechtsboven op de website staat prominent "Bezorgen we bij u?".

ve
door verwijderd - Sep 6, 2011 om 18:08
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vind wel dat ze wat klantvriendelijker mogen wezen! Kleine moeite toch om wat toe te lichten ipv iemand naar het internet te verwijzen

ve
door verwijderd - Sep 7, 2011 om 08:05
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vind dit allemaal maar gedreutel.

Problemen maken / zoeken waar ze er niet zijn.

Verwijzen naar een internet site is gewoon van deze tijd.

ve
door verwijderd - Sep 7, 2011 om 09:26
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Wat vindt u nu precies misleidend en wat wilt u nu precies duidelijker aangegeven hebben? Ik lees toch duidelijk op de ah-website: "Bezorgen wij ook bij u? Voordat u zich inschrijft is het handig om te weten of Albert ook bij u in de straat bezorgt. Voer uw postcode in: ". Hoe duidelijk wil je het hebben?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

anita555
anita555 - Sep 29, 2024 om 19:46
Vrije tijd & tuin
Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Kan je een bloeiende Coleus plant overpotten?

Ik heb op mijn balkon een prachtige coleuspant in een pot die steeds meer bloemetjes krijgt. De plant is een siernetel. Zo langzamerhand word de pot een beetje te klein, en vraag ik me af of het geen kwaad kan om een bloeiende plant over te potten 

Lees meer

GK
GKHB - Sep 29, 2024 om 06:47
Huishouden & energie

Oxxio: Verbruik gas = Eindstand - Beginstand + factor?

Op mijn jaarnota staat een verbruik van 431 m3 gas. Nu hou ik zelf de meterstanden bij, en kom uit op een verbruik van 422 m3 gas. (Meterstanden kloppen). Dit heb ik teruggekoppeld met Oxxio. Hun reactie:   Wat vervelend dat dit gebeurd is op de jaarnota. Ik heb het voor je nagekeken en dat heeft te maken met de factor waarmee het gas wordt berekend. Dit gebeurd altijd op de jaarnota en de fac ... Lees meer

Ka
KassaTim - Sep 25, 2024 om 22:43
Geldzaken & recht

Kan een bedrijf mij na 2,5 jaar nog een factuur sturen?

Beste mensen van "Vraag & Beantwoord",

Ik zit met het volgende probleem: begin van het jaar 2022 tm 6 april 2022 heb ik een verbouwing gehad thuis. Hierbij is onder andere de badkamer vernieuwd. Het probleem gaat over de douchecabine die ik daarvoor gekocht heb.

Op donderdag 12 september 2024 (dus zo'n 2 jaar en 5 maanden nadat mijn verbouwing voltooid was) ontving ik ee ... Lees meer