Th
door Thalia2017 1 sep. 2017 om 19:53
Winkels & webshops

Geen service aankoop kinderwagen joolz bij babyboom ten Kate markt amsterdam

Heb afgelopen december kinderwagen van joolz gekocht die heb afgelopen dinsdag voor reparatie bij retailer gebracht zodat hij gerepareerd kan worden. Zegt men dat het 2 weken duurt. Nu heb ik gevraagd om een leenwagen zodat ik mijn dochter kan vervoeren ben al bijna een week verder heb tot op heden geen leenwagen mogen ontvangen van babyboom ten katemarkt Amsterdam. Kan mijn dochter niet vervoeren dan wordt er verder bij de aanschaf niet gezegd dat alles via de retailer moet verlopen en nu sjouw ik mij dochter al een week lang op de arm kan de deur niet uit ik vindt dit een zeer slechte service van de retailer en joolz

783 17 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door gerbera - 2 sep. 2017 om 22:13
4572 Antwoorden / 6 Vragen
1

Ja helaas het zij zo maar ook ik kan u niet aan een kinderwagen helpen, als dat uw vraag is.

ge
door george321 - 2 sep. 2017 om 22:47
390 Antwoorden / 1 Vragen
0

Een reparatietermijn van 2 weken inclusief transport van de retailer naar de reparateur en terug is bepaald niet overdreven lang.
Dat er bij de aankoop niet gemeld wordt dat u geen "leenwagen" krijgt is niet realistisch te noemen, dit zou u bij elke verkoper gebeuren, tenzij u het nadrukkelijk vraagt en op de verkoopnota laat noteren.
Kunt u niet een wagen lenen van familie, vrienden of buren die er een, al of niet tijdelijk, over hebben of niet (meer) gebruiken?
Die "slechte service" zult u vermoedelijk, lees vrijwel zeker, overal ervaren. Garantieherstellingen gaan ALTIJD via de retailer / verkoper en exceptioneel via de importeur verlopen.

door tijger1 - 2 sep. 2017 om 23:31
37430 Antwoorden / 21 Vragen
1

U kunt de deur niet uit omdat u uw dochter moet dragen? Hoe zwaar weegt die baby dan?

Uiteraard moet u bij de retailer zijn. Ga even naar de kringloop en koop er daar een voor weinig.

jo
door jorisw - 3 sep. 2017 om 10:58
3886 Antwoorden / 1 Vragen
1

Hebben ze bij aankoop van de kinderwagen een "mobility service" gegeven zodat je recht hebt op een vervangende kinderwagen? (zoals sommige automerken doen). Zo niet, dan hoeft een winkelier geen leenwagen te leveren. Kan hij hoogstens doen als service, mits er spulen voorradig zijn natuurlijk.

door aurora1 - 3 sep. 2017 om 12:07
13184 Antwoorden / 6 Vragen
1

Ga naar de kringloper of Leger des Heilswinkel en koop daar een tweedehandsje voor een vriendelijk prijsje. 
Wat een drukte voor 2 weken. Overdrijven is ook een kunst.
Ik heb nog nooit iets gekocht waarover bij verkoop iets toegezegd werd over een leenversie.
Voortaan dan misschien in de P.C. Hooft kopen ipv op de Ten Cate markt? Misschien krijgt u daar dan de door u zo gewenste service? Ik vind dat u deze winkel/retailer ongegrond in een slecht daglicht stelt.


door Gerry1969 - 3 sep. 2017 om 18:26
3450 Antwoorden / 25 Vragen
1

U bracht een kinderwagen ter reparatie, geen Rolls Royce.
De service bestaat uit het innemen van de wagen en hem opsturen ter reparatie waarna u weer netjes gebeld wordt.
Prima service toch?

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Li
Lilly en ik - 16 feb. 2019 om 16:12
Geldzaken & recht

Recht op vergoeding wegbrengen bedrijfsauto naar garage in vrije tijd

Mijn vriend werkt in de bouw voor een uitzendbureau en heeft daar een vast contract. Van zijn werkgever heeft hij een bedrijfsauto om naar het werk te gaan, afgesproken is, dat de auto niet prive mag worden gebruikt, haalt collega's op, moet dan eerder opstaan, dat is nou eenmaal zo, maar wat ik niet eerlijk vind is, dat zijn baas verwacht, dat hij de auto in zijn vrije tijd naar de garage brengt ... Lees meer

ja
jaripam - 16 feb. 2019 om 13:48
Voeding & gezondheid

Vieze lucht in zakje stamppotgroenten

Uit de zakjes gesneden koolraap en groene kool kwam een hele vreemde, chemische lucht. De verskwaliteit was goed, het kwam uit de koeling en de tht.datum was ook goed. Een staafje rauwe koolraap smaakte ook vies, onherkenbaar voor koolraap want vers vind ik die gewoon lekker smaken. Bij het koken bleef die onaangename geur. Wie weet wat dat geweest zou kunnen zijn? Lees meer

Zo
Zoekeenwhirlpool - 15 feb. 2019 om 22:42
Huishouden & energie

Goede kwaliteit whirlpool.

We zijn op zoek naar een half vrijstaande whirlpool. Op internet heb ik whirlpools gezien van Maxaro (Mocoori en Plash) en Eago. Ik hoor graag wat jullie ervaringen hiermee zijn, en welke andere merken van goede kwaliteit zijn. Lees meer