BP
door BPFR 19 okt. 2017 om 20:48
Winkels & webshops

Klacht over Bol.com en BATE BVBA

Onze dochter zag een camera voor een bedrag van € 65,00 (adviesprijs € 88,95) op de website van Bol.com. Met de door haar bij elkaar verzamelde verjaardag centjes had ze precies genoeg om deze camera te kunnen kopen.


Bij ontvangst van de camera hebben wij de factuur direct betaald. Bij een controle achteraf bleek de factuur echter voor een bedrag te zijn van € 88,95 in plaats van de € 65,00. Er is dus een bedrag te veel betaald van € 23,95.


Hierover meerdere malen contact opgenomen met Bol.com en de leverancier van de camera BATE BVBA. Ondanks dat het bedrag van € 65,00 nog steeds op de site staat weigeren beide partijen het te veel betaalde bedrag terug te storten. Met een zeer verdrietige dochter omdat zij nu weet dat er onterecht te veel voor de camera is betaald.


In onze ogen is hier sprake van MISLEIDING en OPLICHTING en willen we vervolg klanten dan ook waarschuwen voor de misleidende praktijken van Bol.com en BATE BVBA. Een gewaarschuwd mens telt immers voor twee.


De benodigde vervolg artikelen bestellen we voortaan op een andere site dan van Bol.com.


SLECHTE SERVICE BOL.COM!


 

1118 7 Rapporteer
door tijger1 - 19 okt. 2017 om 20:52
34218 Antwoorden / 17 Vragen
1

Al die hoofdletters zijn niet nodig. Schelden is niet gepast op deze site.

Ik begrijp even niet waarom u € 88,95 betaalt, terwijl de prijs € 65,00 is. Als u aan de hand van een factuur betaalt, moet u toch echt zelf het bedrag intikken.

Stuur dat ding terug en vraag uw geld terug.

door carola.83 - 19 okt. 2017 om 20:54
12567 Antwoorden / 34 Vragen
2

Ten 1e waarom retourneer je de camera niet. Ten 2e is het handig als je even een link neer zet.

door newmikey - 19 okt. 2017 om 20:59
477 Antwoorden / 0 Vragen
5

Lijkt te gaan om een Fuji Instax Mini 8 camera'tje. Zonder filmpack werkt die niet en u kunt zo'n pack erbij bestellen voor ca. €23 - Misschien eerst even checken wat u exact besteld heeft want het lijkt erop alsof u tijdens het bestellen ook een filmpack besteld heeft. Dan zijn aantijgingen van "misleiding" en "oplichting" wel weer heel erg onterecht.

Uw dochter had beter een simpel digitaal cameratje kunnen aanschaffen - met die (te) dure instant filmpacks zal de lol er gauw af zijn...

BP
door BPFR 19 okt. 2017 om 21:53
Antwoorden / 1 Vragen

De betaalde €88,95 is exclusief de filmpack. Er is in totaal €23,95 te veel betaald terwijl de koopprijs bedraagt voor €65,00. Op de factuur is de adviesprijs vermeld en betaald. Er is dus sprake onverschuldigde betaling die terug zou moeten worden gedraaid. Hier is dus mijns inziens wel degelijk sprake van misleiding en oplichterij.

door newmikey 19 okt. 2017 om 22:16
477 Antwoorden / 0 Vragen

Tsja, terugsturen dan maar? Gek, ik betaal nooit achteraf bij webwinkels en zie bij het online afrekenen na de bestelling wat het bedrag is. Ra ra wat is hier fout gegaan?

ep
door epcot 19 okt. 2017 om 22:59
360 Antwoorden / 12 Vragen

Heb even gekeken en de camera in winkelmandje geplaatst. Prijs is en blijft 65 euro. Toch iets verkeerd besteld? Zonder filmpak heb je er niks aan n.l.

door carola.83 20 okt. 2017 om 01:22
12567 Antwoorden / 34 Vragen

Ik zie die camera wel, maar niet geleverd door Bate BVBA, maar door Bol.com en enkele andere externe verkopers  https://www.bol.com/nl/p/fujifilm-instax-mini-8-blauw/9200000012106873/?suggestionType=suggestedsearch


door carola.83 20 okt. 2017 om 01:30
12567 Antwoorden / 34 Vragen

@Bpfr: stuur dat ding terug dan en koop 'm opnieuw voor 65 euro + instax colorfilm. Of neem even contact met ze op en vraag om toezending van dat filmpack. Vind het onzin om meteen over oplichting te praten. Kunnen ook dingen gewoon fout gaan.

door edrick3 - 19 okt. 2017 om 22:02
25138 Antwoorden / 84 Vragen
0

Dit is niet 'klaag-maar-raak'.
Wat is je vraag?

Op de factuur is de adviesprijs vermeld en betaald.
???
En je schrijft dat je € 88,95 betaald hebt (hetgeen natuurlijk een beetje raar is om een te hoog bedrag te gaan betalen. Onzorgvuldig?)
Er is dus sprake onverschuldigde betaling
Dat zou dus kunnen, maar dat heeft dus niets met misleiding en oplichterij te maken.



jo
door jorisw - 19 okt. 2017 om 23:19
3421 Antwoorden / 1 Vragen
0

Wat staat er in de emailbevestiging?

door panter22 - 20 okt. 2017 om 08:55
998 Antwoorden / Vragen
1

Je dochter is verdrietig vanwege de te hoge prijs, troost haar maar snel, het is haar schuld toch niet.
Betaal je je rekeningen zonder te kijken of het bedrag wel klopt?
Volgens Bol.com moet je na de koop contact opnemen met de verkoper.
Wil die het teveel betaalde verhalen, dan moet je in Belgie zijn.
BATE BVBA verkoopt de camera niet meer via Bol.com

wi
door willem89440 - 8 jan. 2018 om 11:12
1 Antwoorden / Vragen
0

Ik heb een sport horloge besteld via BATE BVBA /BOL.COM
Het zou 29/12 geleverd worden. Op 1/1 nog niets ontvangen, dus ze gemaild. Dit bedrijf antwoord geen mails dus de koop ontbonden. Dit gemaild naar BATE BVBA /BOL.COM. Deze antwoorden dat ze de retour aanvraag hadden ontvangen. GRRRRRR.

Gelukkig met creditcard betaald en ga mij geld terug vragen.


BATE BVBA is waarschijnlijk een fake bedrijf: GEEN ZAKEN MEE DOEN!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

12
123wasWAS - 19 jan. 2018 om 21:27
Auto & vervoer

Ook bij DITZO auto verzekering geweigerd

Lees dit [ UPDATE 19-01-2018 ] zodat het jullie niet kan overkomen . zorg er voor dat je niet alle verzekeringen op een naam hebt staan. Zoals ik al eerder zei ,Ik heb een andere auto gekocht en betaald maar kon deze nergens verzekeren omdat naar aanleiding van de gegevens van het CIS afgewezen is [Alle schade die u cleamd/maakt van alle verzekeringen gaan naar het CIS .Dus als je een verzekeri ... Lees meer

Er
Erfgenamen - 22 jan. 2018 om 11:47
Geldzaken & recht

Erfenis en onder bewindvoering

Mijn vriend en ik staan onder bewindvoering en zijn nu, na het verlopen van de schuldsaneringstraject, schuldenvrij.
Vorig jaar is helaas de broer van mijn vriend overleden en is er een erfenis.
wij willen het geld gebruiken om ons huis van binnen op te knappen. Dat is heel hard nodig.
Nu wil onze bewindvoerder offertes ontvangen en ze zegt dat ze boven de €1500 verantwoording moe ... Lees meer

Ka
Kayees - 13 jan. 2018 om 22:39
Vakantie & reizen

Camping overname door europark ervaringen aub

De camping rivieara beach waar wij een vaste plek hebben is overgenomen door europark.
Binnenkort hebben wij een gesprek ivm verplaatsen van onze chalet schuur etc.
Heeft iemand hier ervaring mee en wat zijn de vergoedingen.
Nou hebben wij al stageld voor 2018 betaald en mogen in principe het hele jaar de gehuurde plek bewonen.
Echter willen ze ons binnen 2 mnd verhuizen.
... Lees meer