Ja
door Jan Moorlag 30 jun. 2020 om 11:53
Winkels & webshops

Koning Koken levert niet. Ervaringen?

Heb in mei bij Koning Koken.nl besteld en betaald en tot vandaag niets ontvangen. Iemand ervaring?
Deugt dit bedrijf wel? Reacties welkom

275 7 Rapporteer
mi
door miennaamishaaz - 30 jun. 2020 om 11:58
92 Antwoorden / 1 Vragen
0

Helaas heeft u bij een Dropshipper besteld

Het bedrijf schreewt Dropshipper uit alle hoeken en spuigaten.

Wat heeft u eigenlijk besteld.
Mischien opzoeken op Aliexpress. Daar vind u het minimaal voor 1/4e van de prijs

Ze beweren 14dagen levertijd te hebben. Maar gezien het een dropshitter is is dit niet het geval
https://koningkoken.nl/pages/faq

ne
door neodutchio - 30 jun. 2020 om 11:58
3517 Antwoorden / 11 Vragen
0

Natuurlijk deugd deze webwinkel. Er is geen KVK bekend, geen adres gegevens, geen telefoonnummer. Alle reden dus om te gaan kopen. 


Dit is de zoveelste dropshipper die voorbij komt. Het spul moet uit China komen en daar gaan weken tot maanden overheen op dit moment. De dropshipper is de lachende derde. Niet te achterhalen wie het is en slapend rijk worden.

mi
door miennaamishaaz 30 jun. 2020 om 12:04
92 Antwoorden / 1 Vragen

Klopt inderdaad
zelfs SIDN geeft geen gegevens, behalve een 3rd party registar naan die niet echt is
https://www.sidn.nl/whois/?q=https:%2F%2Fkoningkoken.nl%2F

ep
door epcot - 30 jun. 2020 om 12:28
1017 Antwoorden / 17 Vragen
0

Fantastische site, verkoopt welgeteld 44 producten. Wel netjes overal mooie (gekopieerde) fotos bij. Werkelijk alle producten kosten rechtstreeks bij AliExpress nog geen 20% van de vermelde prijs. Ook zijn veel producten gewoon bij de Xenos, Big Bazaar, Solow enzovoort te koop voor een kwart van de prijs. Hier op deze vraag een serieus antwoord geven kan niet want dit is al de zoveelste dropshipper dat als men het nu nog niet weet dan kan men beter ver van online kopen weg blijven.

door Sjoppy. - 30 jun. 2020 om 12:39
4681 Antwoorden / 3 Vragen
0

Probeer nog eens de vraag via een contactformulier te stellen:
https://koningkoken.nl/pages/contact

Topantwoord

door marita5 - 30 jun. 2020 om 17:30
9071 Antwoorden / 14 Vragen
10

Hallo Jan Moorlag , 

Deugt dit bedrijf wel?

Nee , site is geregistreerd op 29-2-2020 

U bent niet de enige , dit heeft u inmiddels kunnen lezen op FB , waar u een klacht heeft geplaatst . 

Wij hanteren ook een andere wijze van verzendingen om u de goedkoopste prijs aan te kunnen bieden. De bestelling wordt direct vanuit de leverancier naar de klant verzonden waardoor we kunnen besparen op transport-, opslag-, verpakking-, en verzendkosten!

Door de bestellingen direct vanuit de leverancier te sturen is de gemiddelde levertijd voor NL 7-15 dagen & BE 15-30 dagen.

*door het coronavirus kunnen verzendingen vertraging oplopen!


Controleren of een site betrouwbaar is , klik op de rode regels . 

https://www.consuwijzer.nl/online-winkelen/checklist-veilig-online-winkelen 

https://www.consumentenbond.nl/online-kopen

door aurora1 - 2 jul. 2020 om 15:20
15010 Antwoorden / 6 Vragen
0

Nee, geen ervaringen mee. Ik zie allerlei nutteloze producten die peperduur zijn en je voor een prikje op de markt of bij de kringloper kunt kopen. Of bijv. bij Blokker of de Hema, en ook veel voordeliger.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Li
Lili - 4 jul. 2020 om 20:14
Winkels & webshops

Mag je je bestelde bh niet ruilen

Ik heb 2 bh's besteld bij Soft beauty, deze beloofde mij een levertijd van 10 tot 14 dagen. Ik heb langer dan een maand op deze gewacht, en heb dan ook bh's in de winkel gekocht. Uit eindelijk komen deze binnen, en heb het bedrijf gemaild dat ik deze graag retour wil sturen. daar ik ze zelf al had gekocht vanwege de lange levering, Nadat ik inmiddels verschillende keren heb gemaild, kreeg ik dit a ... Lees meer

ka
kaloba - 4 jul. 2020 om 16:02
Auto & vervoer

Waarom levert TomTom niet

Per 19-06-2020 heb ik op de side van TomTom een auto navigatie besteld en betaald.
Maar tot heden geen TomTom ontvangen.
Na telefoneren en verschillende mails, met de vraag wat de oorzaak van het niet leveren is.
Krijg ik geen inhoudelijk antwoord.
Wat ik me afvraag; heb ik iets fout gedaan of hebben meer mensen hiet last van? Lees meer

Ci
Ciska-K - 30 jun. 2020 om 12:41
Voeding & gezondheid
Gezondheidsrisico's saunagebruik met Lage temperatuur Infraroodtechnologie

Gezondheidsrisico's saunagebruik met Lage temperatuur Infraroodtechnologie

Weet iemand of er gezondheidsrisico's kleven aan veelvuldig gebruik van infrarood sauna gebruik met lage temperatuur infraroodtechnologie?
We kennen het gebruik ervan en ervaren het als aangenaam.
En we kennen ook het gebruik van infraroodcabines met stralers die rood licht stralen.
We zoeken naar onafhankelijke wetenschappelijke onderbouwing om voor het één of het ander te kie ... Lees meer