be
door benno-058 Nov 23, 2018 om 19:57
Winkels & webshops

Slechte ervaring met Winkelstraat.nl??

Ruim 3,5 week geleden via Winkelstraat.nl een jas voor mijn zoon besteld. Dag later komt pakket via UPS en wat blijkt een lege doos. Eerste reactie van Winkelstraat is heel wantrouwend. Ik wordt tot geduld gemaand omdat UPS onderzoek gaat doen. Vandaag maar weer eens nagevraagd, bij UPS is verwarring geweest en gaan nu onderzoek heropenen. Ondertussen krijg ik geen geld terug, wat te doen??

11317 8 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Nov 23, 2018 om 20:01
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Waarom neem u een lege doos aan? Dat voelt u toch direct? En was die doos beschadigd?

be
door benno-058 Nov 23, 2018 om 21:35
1 Antwoorden / 1 Vragen

Als je iets lichts koopt (donsjack) je niet een doos van 10 kg. Mijn zoon heeft doos aan genomen en chauffeur was al verdwenen. Vandaar.

aurora1
door aurora1 Nov 24, 2018 om 16:41
15645 Antwoorden / 6 Vragen

Zo weinig weegt een donsjack niet dat je het niet zou voelen. Wat bedoelt u met die 10 kg?

Topantwoord

marita5
door marita5 - Nov 23, 2018 om 21:14
11066 Antwoorden / 15 Vragen
12

Hallo Benno-058 , 

Wat een flutsite , je word in de wachtrij geplaatst voor Black Friday . 

Winkelstraat is aangesloten bij thuiswinkel.org , u kunt daar een klacht indienen , klik op de rode regels .. 

https://www.thuiswinkel.org/leden/winkelstraat.nl/certificaat 

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen/klachtenformulier

be
door benno-058 Nov 23, 2018 om 21:33
1 Antwoorden / 1 Vragen

Dankjewel, gelijk ingevuld.

marita5
door marita5 Nov 23, 2018 om 21:34
11066 Antwoorden / 15 Vragen

Graag gedaan .

heremietkreeft
door heremietkreeft - Nov 23, 2018 om 21:48
16411 Antwoorden / 201 Vragen
1

Een lege doos aangepakt? En waarom betalen voordat u iets ontvangt? Kent u PayPal niet?

be
door benno-058 Nov 24, 2018 om 10:46
1 Antwoorden / 1 Vragen

Uiteraard ken ik Paypal, ik leef niet onder een steen of zo, maar die mogelijkheid biedt Winkelstraat niet, achteraf begrijp ik waarom. En over die lege doos, daar heb ik al eerder op geantwoord, mijn zoon heeft de doos aangenomen, er zou een lichtgewicht donsjack in moeten zitten dusverwacht je geen doos waar je spierballen voor nodig hebt om aan te kunnen pakken.

heremietkreeft
door heremietkreeft Nov 24, 2018 om 11:21
16411 Antwoorden / 201 Vragen

Als een website die service niet levert, is dat dan geen reden om na te denken over kopen bij zo'n winkel? Zeker nu u aangeeft 'ik begrijp waarom'.

diumenge
door diumenge Nov 24, 2018 om 11:55
11969 Antwoorden / 15 Vragen

Volgens hun eigen website bieden ze die mogelijkheid wél.

BETALEN

Betalen kan bij ons op maar liefst 7 manieren.

Betaalwijze Land Betaalkosten
iDEAL Nederland Gratis
Achteraf betalen via de acceptgiro van Afterpay Nederland en België € 1,95
Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) Nederland en België Gratis
PayPal Nederland en België Gratis
Bancontact Mister Cash België  Gratis
Fashioncheque Nederland en België  Gratis

diumenge
door diumenge Nov 24, 2018 om 11:57
11969 Antwoorden / 15 Vragen

Oké, het zijn er geen zeven maar zes. Maar, Paypal staat er tussen. www.winkelstraat.nl/betalen

heremietkreeft
door heremietkreeft Nov 24, 2018 om 13:19
16411 Antwoorden / 201 Vragen

Duidelijk!

Topantwoord

Geboren Amsterdammer
door Geboren Amsterdammer - Nov 24, 2018 om 01:43
1370 Antwoorden / 26 Vragen
10

Hallo Benno,

Koop voortaan gewoon een jas in een stenen winkel.
Geen gezeik en je kunt het passen.

panter22
door panter22 Nov 24, 2018 om 11:36
6600 Antwoorden / Vragen

Deze jas koop je niet bij C en A

Cookies
door Cookies Nov 24, 2018 om 13:23
13336 Antwoorden / 36 Vragen

In een stenen winkel verkopen ze stenen.

diumenge
door diumenge - Nov 24, 2018 om 11:58
11969 Antwoorden / 15 Vragen
2

Waarom zou je ondertussen geld terug krijgen? Wellicht sturen ze de jas alsnog/opnieuw op ná het onderzoek.

aurora1
door aurora1 - Nov 24, 2018 om 16:44
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Wat te doen? Afwachten?
Zie ook de reactie van @diumenge.

be
door benno-058 - Nov 29, 2018 om 11:32
1 Antwoorden / 1 Vragen
2

winkelstraat heeft inmiddels gereageerd en alles keurig opgelost. Hoe moeilijk het soms ook is geduld is een schone zaak en eerlijkheid duurt het langst. Dank aan alle tipgevers en dank aan Winkelstraat.

marita5
door marita5 - Nov 29, 2018 om 12:19
11066 Antwoorden / 15 Vragen
1

@Benno-058 , 

Fijn om te horen dat het is opgelost , bedankt voor het terugmelden .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Da
DaniellePasson - Feb 1, 2023 om 19:17
Huishouden & energie
Afvoer boiler over tegelwerk!

Afvoer boiler over tegelwerk!

Ik heb sinds november '22 een appartement gehuurd via woonstichting Thuis. En daarin een mooi nieuw aanrechtblad laten leggen, met inbouwgasfornuis.
Anders moest ik een los gasfornuis plaatsen, wat niet meer van vandaag de dag is vind ik.

Nu bleek mijn gijzer, welke zich bevind in een boven keukenkast te dateren uit 1966.
De waakvlam waaide herhaaldelijk uit, waardoor ik een a ... Lees meer

ja
janver - Feb 3, 2023 om 11:28
Geldzaken & recht

Ectra onkasten bij geldopname in het buitenland RABO bank

Ik ben onlangs op vakantie geweest op Curacao en daar 2x gebruik gemaakt van de GA om contant geld op te nemen

Wat ik nu zie
GA bedrag was ANG 600
extra kosten geldopname   ANG 17.90
Er word afgehouden van mijn rekening €332,24

Rabobank hanteert 1.2% koersopslag  boven de wisselkoers ??
Dan zie ik ook later op mijn rekening in NL ook onkosten geldopna ... Lees meer

Dj
DjViper1974 - Feb 1, 2023 om 20:38
Huishouden & energie

Zonnepanelen aankoop btw vraag

Hallo, 

De vraag, ik heb begrepen dat de btw van de zonnepanelen af is bij aanschaf. 

Nou kom ik bij verschillende webshops tot de conclusie dat ze nog steeds de btw berekenen.

Bijvoorbeeld bij 1 webshop was de prijs in november en december van 2 zonnepanelen plug and play 800 euro inclusief BTW voor een set. 

Nu is hetzelfde setje nog steeds 800 euro ... Lees meer