be
door benno-058 23 nov. 2018 om 19:57
Winkels & webshops

Slechte ervaring met Winkelstraat.nl??

Ruim 3,5 week geleden via Winkelstraat.nl een jas voor mijn zoon besteld. Dag later komt pakket via UPS en wat blijkt een lege doos. Eerste reactie van Winkelstraat is heel wantrouwend. Ik wordt tot geduld gemaand omdat UPS onderzoek gaat doen. Vandaag maar weer eens nagevraagd, bij UPS is verwarring geweest en gaan nu onderzoek heropenen. Ondertussen krijg ik geen geld terug, wat te doen??

1409 8 Rapporteer
door tijger1 - 23 nov. 2018 om 20:01
38103 Antwoorden / 21 Vragen
0

Waarom neem u een lege doos aan? Dat voelt u toch direct? En was die doos beschadigd?

be
door benno-058 23 nov. 2018 om 21:35
1 Antwoorden / 1 Vragen

Als je iets lichts koopt (donsjack) je niet een doos van 10 kg. Mijn zoon heeft doos aan genomen en chauffeur was al verdwenen. Vandaar.

door aurora1 24 nov. 2018 om 16:41
13480 Antwoorden / 6 Vragen

Zo weinig weegt een donsjack niet dat je het niet zou voelen. Wat bedoelt u met die 10 kg?

Topantwoord

door marita5 - 23 nov. 2018 om 21:14
7429 Antwoorden / 10 Vragen
12

Hallo Benno-058 , 

Wat een flutsite , je word in de wachtrij geplaatst voor Black Friday . 

Winkelstraat is aangesloten bij thuiswinkel.org , u kunt daar een klacht indienen , klik op de rode regels .. 

https://www.thuiswinkel.org/leden/winkelstraat.nl/certificaat 

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen/klachtenformulier

be
door benno-058 23 nov. 2018 om 21:33
1 Antwoorden / 1 Vragen

Dankjewel, gelijk ingevuld.

door marita5 23 nov. 2018 om 21:34
7429 Antwoorden / 10 Vragen

Graag gedaan .

door heremietkreeft - 23 nov. 2018 om 21:48
9382 Antwoorden / 153 Vragen
1

Een lege doos aangepakt? En waarom betalen voordat u iets ontvangt? Kent u PayPal niet?

be
door benno-058 24 nov. 2018 om 10:46
1 Antwoorden / 1 Vragen

Uiteraard ken ik Paypal, ik leef niet onder een steen of zo, maar die mogelijkheid biedt Winkelstraat niet, achteraf begrijp ik waarom. En over die lege doos, daar heb ik al eerder op geantwoord, mijn zoon heeft de doos aangenomen, er zou een lichtgewicht donsjack in moeten zitten dusverwacht je geen doos waar je spierballen voor nodig hebt om aan te kunnen pakken.

door heremietkreeft 24 nov. 2018 om 11:21
9382 Antwoorden / 153 Vragen

Als een website die service niet levert, is dat dan geen reden om na te denken over kopen bij zo'n winkel? Zeker nu u aangeeft 'ik begrijp waarom'.

door diumenge 24 nov. 2018 om 11:55
10333 Antwoorden / 13 Vragen

Volgens hun eigen website bieden ze die mogelijkheid wél.

BETALEN

Betalen kan bij ons op maar liefst 7 manieren.

Betaalwijze Land Betaalkosten
iDEAL Nederland Gratis
Achteraf betalen via de acceptgiro van Afterpay Nederland en België € 1,95
Creditcard (Visa, Mastercard en American Express) Nederland en België Gratis
PayPal Nederland en België Gratis
Bancontact Mister Cash België  Gratis
Fashioncheque Nederland en België  Gratis

door diumenge 24 nov. 2018 om 11:57
10333 Antwoorden / 13 Vragen

Oké, het zijn er geen zeven maar zes. Maar, Paypal staat er tussen. www.winkelstraat.nl/betalen

door heremietkreeft 24 nov. 2018 om 13:19
9382 Antwoorden / 153 Vragen

Duidelijk!

Topantwoord

door Geboren Amsterdammer - 24 nov. 2018 om 01:43
181 Antwoorden / 15 Vragen
10

Hallo Benno,

Koop voortaan gewoon een jas in een stenen winkel.
Geen gezeik en je kunt het passen.

door panter22 24 nov. 2018 om 11:36
2565 Antwoorden / Vragen

Deze jas koop je niet bij C en A

door Cookies 24 nov. 2018 om 13:23
13337 Antwoorden / 36 Vragen

In een stenen winkel verkopen ze stenen.

door diumenge - 24 nov. 2018 om 11:58
10333 Antwoorden / 13 Vragen
2

Waarom zou je ondertussen geld terug krijgen? Wellicht sturen ze de jas alsnog/opnieuw op ná het onderzoek.

door aurora1 - 24 nov. 2018 om 16:44
13480 Antwoorden / 6 Vragen
0

Wat te doen? Afwachten?
Zie ook de reactie van @diumenge.

be
door benno-058 - 29 nov. 2018 om 11:32
1 Antwoorden / 1 Vragen
2

winkelstraat heeft inmiddels gereageerd en alles keurig opgelost. Hoe moeilijk het soms ook is geduld is een schone zaak en eerlijkheid duurt het langst. Dank aan alle tipgevers en dank aan Winkelstraat.

door marita5 - 29 nov. 2018 om 12:19
7429 Antwoorden / 10 Vragen
1

@Benno-058 , 

Fijn om te horen dat het is opgelost , bedankt voor het terugmelden .

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

nijssenr - 8 apr. 2019 om 17:35
Geldzaken & recht
Vpay vs Maestro

Vpay vs Maestro

Ik ontving vorige week een nieuwe betaalpas van de ING.
Hierop stond ineens VPay. Ik had hier nog niet eerder van gehoord.
Dit bleek een concurent van het al oude Maestro te zijn.
Ook bleek deze pas in het buitenland dus ineens een stuk minder geaccepteerd.
Een korte zoektocht leerde dat ING random nieuwe passen uitdeeld met 1 van de 2 betaalsystemen.
En dat je kostenloos ... Lees meer

aw
awm - 20 mei 2019 om 16:50
Elektronica & tv

Nieuwe digitenne werkt slecht

Sinds kort heb ik een nieuwe ontvanger gekregen van KPN maar er is steeds storing. Ik zit in Baarn met een antenne op het dak. Met mijn oude Samsung twintuner nooit problemen maar nu met de nieuwe Rebox is het waardeloos. Tor 9 juli kan ik nog mijn oude gebruiken maar dan wordt het signaal omgezet naar HD en moet ik dat nieuwe doosje gebruiken. Iemand een suggestie? Lees meer

Da
Dantumadh - 20 mei 2019 om 17:12
Garantie & verzekeringen

Zorgpicht verzekeringsmaatschappij

Ik heb 2 lopende ORV's. Eén bij FBTO en één bij Centraal Beheer. Beide zijn ergens in 1994 afgesloten en ik betaal nu al bijna 25 jaar voor elke verzekering ca. 45 euro per maand. Ik heb geen tussenpersoon (meer) wat nu? Kan ik de FBTO en CB zelf benaderen omtrent hun zorgplicht? Vallen zij ook onder de uitspraak van het Kifid? Lees meer