do
door don45 20 feb. 2017 om 15:24
Winkels & webshops

SPOTTA bezoprgd al 6 maanden geen reclame's

Al 6 maanden zijn we het klachtenformulier op hun site dat er geen reclame's zijn bezorgd aan het invullen.
Soms bellen ze met de mededeling dat ze geen bezorger voor onze straat kunnen vinden.
Pure onzin daar ik in die 6 maanden nergens een oproep of vacature voor een bezorger ben tegengekomen.
We lopen hier voor veel geld aanbiedingen mis.
De winkeliers betalen dit bedrijf ervoor om hun folders te versprijden. (poscodegebied 6042)
Wat kunnen we ondernemen dat we wel weer de folders ontvangen een oproep plaatsen dat winkeliers beter met een andere verspreider in zee kunnen gaan.
Hier wonen veel ouderen die geen internet hebben en dus ook nergens folders kunnen lezen.

5686 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door edrick3 - 20 feb. 2017 om 15:33
27131 Antwoorden / 86 Vragen
0

Zou m'n klacht bij de winkeliers neerleggen.

door audb - 20 feb. 2017 om 15:35
1458 Antwoorden / 5 Vragen
0

Sporta heeft ook een app voor zowel apple als voor android of de app reclamefolders maar het kan zijn dat de folders gewoon weg gegooit worden of dat ze ze gewoon niemand kunnen vinden die ze wilt bezorgen.

door edrick3 - 20 feb. 2017 om 15:37
27131 Antwoorden / 86 Vragen
1

Wat vervelend dat je de folders niet hebt ontvangen. Maandag en dinsdag zijn onze vaste bezorgdagen. Indien het folderpakket op woensdag nog niet is bezorgd, ontvangen wij daarvan graag een melding via ons contactformulier. Aan de hand van je postcode en huisnummer kunnen wij de melding oppakken. Wist je dat je alle folders ook kunt bekijken op Spotta.nl? Elke zondag staan de nieuwe folders online.

door tenormin 20 feb. 2017 om 16:08
14963 Antwoorden / 89 Vragen

Maar daar is de TS nu al 6 maanden mee bezig, met dat klachtenformulier. Dus dat zal niet opschieten.

door simon55 20 feb. 2017 om 16:56
1451 Antwoorden / 4 Vragen

Dat klachten formulier stelt geen ene hout voor ik doe t ook al vier maanden en er gebeurt niks . t Zal SPOTTA worst zijn.Dus ik heb inmiddels al n aantal bedrijven mail gestuurd dat de folders hier in de buurt ook NIET verspreid worden,en NEE dat vinden ze bij SPOTTA niet leuk vertelde ze mij aan de telefoon.Dus ik zei regel t effe dat ze hier in de buurt ook door de bus vliegen,maar nee hoor t is n K.............bedrijf.Maar wel geld vangen

door gerbera - 20 feb. 2017 om 16:12
5189 Antwoorden / 7 Vragen
1

Pure onzin daar ik in die 6 maanden nergens een oproep of vacature voor een bezorger ben tegengekomen.

Dat kan wel kloppen want die oproep zit vaak tussen de folders die u niet krijgt.

Maar vaak liggen in de betreffende winkels ook folders die u dan kunt mee- of doornemen. Ook voor de "ouderen" want die betrekken we er ook maar even bij om het wat zieliger te laten lijken.
Blijkbaar zijn, voor sommige mensen, de ouderen tegenwoordig erg hulpbehoevend.

door Gerry1969 - 20 feb. 2017 om 21:43
3449 Antwoorden / 25 Vragen
0

Heel Nederland wil een Nee-Nee sticker op de bus en u klaagt dat u een halfjaar geen folders krijgt.
Ik begrijp dat ze geen bezorgers vinden want het levert bijna niets op.
Misschien kunt u zelf uw postcodegebied van folders gaan voorzien. Win win situatie.
En hoezo loopt u aanbiedingen mis? op internet staan alle folders gewoon op de sites van de supermarkten enz.

door tenormin 20 feb. 2017 om 21:54
14963 Antwoorden / 89 Vragen

Ik krijg de folders gewoon via de aanbiedingen van de supers per mail, lekker gemakkelijk en ook nog eens geen papier verzamelen, toch?

ha
door halex - 21 feb. 2017 om 07:57
1374 Antwoorden / 4 Vragen
0

Hebt u zich al aangemeld? https://www.foldersbezorgen.com/

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

pn
pnjmcf - 13 nov. 2019 om 10:09
Geldzaken & recht

Fraude met online autoverzekering

Ik stel deze vraag namens mijn schoonzoon.
Zijn ouders hebben zijn naam en geboorte datum gebruikt bij een online verzekering af te sluiten.
De bankgegevens, autoschade vrije jaren, telefoonnummer en mobiele nummer zijn van zijn ouders.
Nu hebben hun dit niet verteld aan mijn schoonzoon dat ze dat hebben gedaan.
Ze hebben ook niet betaald.
Deurwaarder  kwam met dagvaardin ... Lees meer

Br
Brigitte78 - 17 nov. 2019 om 19:33
Vakantie & reizen

Hoe betrouwbaar is Prettig Reizen en GCTS

Ik ben voornemens een reis te boeken bij Prettig Reizen. Echter vraag ik me af hoe betrouwbaar ze zijn, daar ze niet zijn aangesloten bij SGR maar bij GCTS echter de site is zo summier dat ik mijn vraagtekens erbij zet. Nu zelfs Thomas Cook failliet is gegaan vraag ik me af hoe ze zijn verzekerd, indien zij ook failliet gaan en ik de reis al heb geboekt en betaald? Krijg ik mijn betaalde geld dan ... Lees meer

Bl
Blueice - 16 nov. 2019 om 21:01
Auto & vervoer

Wil een oplichting doorgeven

Je hebt een autobedrijf in Capelle aan de Ijssel. Het bedrijf heet Car Trade NL.
Ze lichten daar mensen op die een auto aanschaffen met een zwarte apk op. Lees meer