Cy
door Cynthiacirckens 22 nov. 2018 om 12:43
Winkels & webshops

Terugbetaling amazon

ik had volgens Amazon pampers besteld en deze heb ik niet kunnen annuleren. Goed pamper gewijgerd. Geld terug gevorderd. Toen dreigde ze met een deurwaarder dus moest ik iets meer betalen. Netjes gedaan want dan zou ik het ook terug krijgen. Mail verkeer gehad elke dag bijna. Eerst beloofd 7 november daarna na 10 dagen en na moeilijk doen staat het op 2 december. Ik geloof het niet meer en het is genoeg geld om zomaar voor mij te laten lopen. Ik kan het niet terug vorderen omdat ik het zelf heb uitgevoerd. Wat moet ik doen? Dit is misschien voor de een maar 60,- maar voor mij een bijna een maandbudget voor boodschappen. Denk dat ik gewoon opgelicht ben.

712 6 Rapporteer
door tijger1 - 22 nov. 2018 om 12:46
37480 Antwoorden / 21 Vragen
2

Maar waarom gaat u betalen voor iets dat u niet besteld hebt?

door heremietkreeft - 22 nov. 2018 om 12:58
8893 Antwoorden / 149 Vragen
1

Ik begrijp dit niet helemaal. U heeft besteld maar kon niet annuleren. Maar als u binnen 14 dagen hetgeen u heeft ontvangen heeft teruggezonden, wettelijk zonder dat het aangeven van een reden nodig is, dan heeft u toch recht op uw geld terug?

Of had u helemaal niets besteld? U zegt 'volgens Amazon'. Dan is het 'wie eist die bewijst'en waarom zou u dan moeten betalen? (resp. heeft u betaald).

ne
door neodutchio - 22 nov. 2018 om 13:09
2481 Antwoorden / 11 Vragen
0

Uw verhaal is geen kaas van te maken.
U krijgt bericht van Amazon van u luiers besteld hebt.
U wilt ze niet, wil ze annuleren, maar dat gaat niet.
Aan de deur de zending niet aangenomen.
U hebt uw geld terug gekregen. Schijnbaar had u dus betaald voor iets waarvan u zegt niet besteld te hebben, maar wel een factuur van te hebben ontvangen.
Daarna een dreiging van een deurwaarder en u betaald opnieuw.
U betaald opnieuw en hoopt het geld terug te krijgen.

Hoe komt Amazon er bij dat u luiers besteld heeft? Hoe komen ze aan uw adres en waarom betaald u een rekening die schijnbaar niet voor u is?

door sjoppie - 22 nov. 2018 om 13:23
3966 Antwoorden / 3 Vragen
1

U kunt een klacht insturen, wie weet wordt het opgelost.
https://www.klacht.nl/amazon/

door tdmduc - 22 nov. 2018 om 13:56
390 Antwoorden / 1 Vragen
1

U bedoeld dat u zelf helemaal niks besteld heeft en dat Amazon (of nepmail) zegt dat u wat besteld had?

Pas dan het verhaal aan want zo kan niemand er wat mee.

 

Verander ook je wachtwoorden van je Goolge/Paypal/Creditcard.

door panter22 - 23 nov. 2018 om 09:16
2272 Antwoorden / Vragen
0

Iemand of jezelf heeft op jouw account Pampers besteld. Pampers kun je niet terugsturen(herroepen) omdat het een hygieneproduct is.Daarom heb je de bestelling geweigerd en op die manier zou je wel je geld terug kunnen krijgen.
Dat duurt even, want eerst moet dat geweigerde pakje weer uitgepakt en geadministreerd worden. En de mogelijkheid bestaat ook dat het pakje zoek geraakt is. 
Intussen heb je wel betaald, Nu is het afwachten of en wanneer je je geld terugkrijgt.Waarom zou je opgelicht zijn. De postbode kwam toch met het pakket aan de deur.
Het was geen nep bericht neem ik aan. 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ja
Jan13579 - 22 feb. 2019 om 13:31
Geldzaken & recht

Een incasso valkuil opzetten?

Een incasso valkuil opzetten?   Het betaalmoment van een abonnement wijzigen. De informatie over deze wijziging per email bekend maken. Vervolgens via website analytics uitzoeken wat de gemiddelde intervaltijd is van de mail checken bij Google. En nu maar hopen dat er klanten zijn die de tweede betaling van hun abonnement terug boeken. Belangrijk is dan wel om er voor te ... Lees meer

Br
Broekie1966 - 22 feb. 2019 om 13:36
Geldzaken & recht

wat zou een noodtimmerman moeten kosten in het weekend?

toen de politie mijn voordeur heeft geforceerd om bij mij te komen in verband met ziekte. Na ik de woning ben verlaten heeft de politie een timmermen laten komen. nu wordt ik gepresenteerd met een faktuur van €272.58 (109.93 voor de noodafdichting deur + €115.34 voor weekendtoeslag + €47.31 btw).Ik vind dit nogal een bedrag voor hoostens 5 minuten werk van matige kwaliteit (2 latjes ruw in d ... Lees meer

ekiem - 22 feb. 2019 om 18:33
Computers & telefonie

Ervaringen Huawei / Samsung

Goedenavond,

Ik ben alweer toe aan een nieuwe mobieltje en nu dus mijn vraag.............Mijn bedoeling is een sim-lock mobieltje met 64 g maar ik twijfel tussen een samsung en een Huawei. Er zit tussen beide een behoorlijk prijs verschil en Huawei heeft momenteel de nodige cash-back acties. Heb een Samsung tablet en deze bevalt super. Heb nu een Acer maar  kom steeds opslag tekort, ze ... Lees meer