ba
door bart half 28 jan. 2016 om 19:39
Winkels & webshops

Wat te doen bij een factuur van de bedrijvengids nooit een contract mee gehad???

Ben gebeld dat ze me advertentie zouden verlengen. Maar ik was niet scherp. Ik zat nl in de auto te racen van het ene werk naar het andere werk. Heb dus blijkbaar ja gezegd bleek uit het telefoon gesprek wat was op genomen. Maar naar mij mening wordt je er gewoon in gelegd in het verhaal. Ik had dus een factuur gekregen van 195 euro excl de btw. Na een aantal telefoontjes heb ik gemeld dat ik dit niet ga betalen. Het antwoord van de meneer van het plan it media bedrijf was dan had ik maar binnen 8 dagen na de factuur datum moeten melden dat ik er vanaf zag. Heb ik niet gedaan was nl het telefoon gesprek alweer vergeten en dacht dus dit zal wel weer z'n nep factuur zijn.
inmiddels willen ze me tegemoet komen ipv 195 euro ex btw mag ik nu maar 75 euro betalen. Ik vind dit een vreemd verhaal als of ze weten dat ze er geen recht op hebben dan maar de prijs zo naar beneden gooien dat ze denken beter iets dan niets.

10719 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

door costnix - 28 jan. 2016 om 22:14
2874 Antwoorden / 1 Vragen
0

Nog een goede reden om niet te bellen tijdens te rijden!

ph
door philip36 - 29 jan. 2016 om 08:51
2272 Antwoorden / 4 Vragen
0

Als in het opgenomen telefoongesprek te horen is dat ze het over verlenging hebben, kunt u hun daarmee om de oren slaan, omdat u nooit een contract met hun gehad heeft.

door hutch - 29 jan. 2016 om 09:13
4379 Antwoorden / 29 Vragen
0

U heeft hier, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, te maken met een 'bedrijfje' dat vele ondernemers probeert op te lichten.
Zij zullen er alles aan doen om u zover te krijgen om u te laten betalen..... echter niet via de formele weg.
Dat dit niet pluis is en dat dat figuur geen formele weg wil bewandelen (omdat hij van zichzelf weet dat hij fout bezig is) blijkt al wel uit het feit dat hij een, in zijn ogen terechte, vordering plotseling vermindert naar die € 75,--. Een bonafide onderneming zou dat nooit (zo gauw) doen.

Leest u * dit * ook eens, hoe vele ondernemers de dupe zijn van dit soort figuren.

Ik zou in uw geval geen cent betalen en zelfs totaal niet meer reageren. Telefonisch direct afkappen zonder ook maar iets te zeggen.

door hutch - 29 jan. 2016 om 09:17
4379 Antwoorden / 29 Vragen
0

En bekijk * dit * ook eens. Hoewel die website uit de lucht is gehaald, naar ik aanneem juist vanwege die oplichtingspraktijken, blijven de klachten binnenstromen.

door tijger1 - 29 jan. 2016 om 09:47
40674 Antwoorden / 21 Vragen
1

Meld uw klacht hier.

https://www.fraudehelpdesk.nl

en die club dan verder negeren.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

jo
josjeblesgr - 3 aug. 2020 om 16:30
Vakantie & reizen

Paspoortgegevens opsturen naar hotel in Amsterdam?

Tot mijn verbazing vroeg een hotel in Amsterdam naar woonadres en paspoortgegevens na het boeken van 2 overnachtingen. Creditcard en een aanbetaling was nog niet nodig en alleen booking.com heeft onze gegevens. Het zou voor hun interne marketing bewaard worden en een snellere incheck mogelijk maken. Hiermee schenden ze toch de wet op de privacy? Lees meer

Ja
JaKl - 31 jul. 2020 om 13:07
Vakantie & reizen

Centerparcs via email onbereikbaar?

Ik probeer al sinds juni email contact te krijgen met Centerparcs.
Talrijke e-mails gestuurd naar customercontact en centerparcsvoucher.
Reageren niet.
Je mag natuurlijk wel bellen, maar ik heb geen zin om dit verdienmodel te spekken.
Wordt wel lastig gevallen met e-mails over zgn. aanbiedingen.
Wie weet een oplossing? Lees meer

ja
jackyh - 3 aug. 2020 om 11:26
Vakantie & reizen

ICS

Vandaag kreeg ik weer een email over mijn creditcard.  Was spam.  Vorige week ook een e-mail van de ING Bank. Daar heb ik geen rekening lopen dus was duidelijk spam. 
Men is weer volop bezig. LET OP juist in deze tijd als je op vakantie wilt en het om je creditcard gaat. Lees meer